Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revulonka

Revlon - pytanie o ten podklad, prosze o pomoc bardzo

Polecane posty

Gość revulonka

Czy ktos mial juz ten podklad, bo chcialam go zamowic na allegro, ale nie wiem jakie roznice sa w odcieniach ;[[ zastanawiam sie czy jak zamowie odcien 'ivory' to czy nie bedzie za jasny.. a z drugiej strony jak bym zamowila naturalny to moze byc za ciemny ;)) czy ktos sie orientuje????

Ja go uzywam i jest rewelacyjny. :p Zresztą każdy Ci powie, że jestem jego wielką fanką. :p

Gość revulonka
a jki kolor uzywasz???? ja mam jasna karnacje bardzo, ale zastanawiam sie czy ten ivory nie bedzie zbyt jasny... ktos moze mi cos doradzic??

Gość revulonka
prosze niech mi ktos doradzi ;[[ boje sie, ze zamowie zly ;[

Gość upuppu
up

daj linka z allegro to ci podpowiem. A co do tego podkładu - poleciła mi go moja ksometyczka jakis rok temu i od tej pory nie ma mowy o żadnym innym, jest rewelacyjny.

Gość pójdź do drogerii i wypróbuj
testery, co za problem?

Gość djdjdjdjjdjdjd
Dziewczę, kupowanie podkładu przez internet to idiotyzm. Podkład ma być idealnie dobrany do twojej cery, nikt nie jest jasnowidzem i nie podpowie ci na odległość. Sama to musisz zobaczyć. Być może, co więcej, że akurat z tej serii żaden odcień nie nadaje się do twojej cery. Nie ma nic fatalniejszego niz podkład odcinający się od skóry.

Eeeee te z aplikatorem są beznadziejne przynajmniej dla mnie. :)

Gość revlonka
Angolek, a ktore lepsze????

Gość revlonka
a to na taki mnie nie stac ;p raczej kupie ten tanszy, tylko nie wiem ktory :P

Wiesz co no spróbować możesz. :) Powiem Ci, że ja pierwszy raz kupiłam ten podkład również na allegro i powiem Ci, że z kolorem trafiłam idealnie, bo ten podkład fajnie się dopasowuje do karnacji. Oczywiście nie ma cudów jak wybierzesz bardzo ciemny to na Twojej jasnej cerze się nie dopasuje. ;)

Ja bym wziela naturalny. Ivory jest strasznie jasny. Tez kiedys kupialm na allego i jak dostalam przesylke to wydawalo mi sie ze kolor za ciemny wybralam, ale tak jak juz ktos stwierdzil powyzej podklad idelanie dopasowuje sie do twarzy. Za ciemny napewno nie bedzie, tym bardziej ze teraz wakacje i kazdy troszke slonka zlapal :)

Gość revlonka
czyli np jak wezme natural tan to nie bedzie za ciemny?

Oj nie nie. :p Natural tan jak sama nazwa wskazuje to naturalny opalony. ;) Więc może być za ciemny. :)

Gość revlonka
ojj dziekuje, bo bym go zamowila ;) wezme naturalny zwykly ;))

Jezeli masz bardzo jasna skore to kup ivory-zawsze mozesz pozniej nalozyc roz albo bronzer. Jesli kupisz za ciemny podklad bedziez miala maske na twarzy. Poza tym...czemu najpierw nie pojdziesz np do sefory spr kolory?

http://www.allegro.pl/item395391550_revlon_colorstay_wysoki_z_aplikatorem_najtaniej_.html Popatrz tutaj. :) Ivory jest do naprawdę jasnych karnacji. :) Później jest buff. :D Zazwyczaj w podkładach jest odcień ivory a później od razu nude. Tylko że nude zazwyczaj już pod żółty podchodzą. ;) Wiele dziewczyn jest zadowolonych właśnie z odcienia buff, bo jest pomiędzy ivory a nude. :D Kurcze mam nadzieję, że coś zrozumiałaś. :p