Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie kupie

biały puder gdzie w Rzeszowie

Polecane posty

Gość gdzie kupie

hejka, czy ktoś orientuje się gdzie mogę kupic biały puder? Mieszkam w Rzeszowie, czy jakiś sklep takowy oferuje? Kiedyś był dostępny na rock.metalshop "star gazer" biały, ale niestety go wycofali:/ a teraz tam jest dostępny jakiś strasznie drogi, może ktoś wie??

Gość gdzie kupie
nikt nie wie? to może w innych miastach w danej sieci sklepów się spotkałyście z białym pudrem? To może i ta siec sklepów u nas jest w Rzeszy

Gość gdzie kupie
please, help me... wiem że osoby które wcale nie chcą miec jasnej twarzy używają takich by umodelowac troszke itp pod ciemniejszy puder, bądź kosmetyczki takich używają, ja już nie wiem gdzie pytac,...

Gość manicpanic
http://rockowy.pl/produkty.php?action=grupa&idg=84&pp_lista=1 tutaj można coś zamówić przez internet, ja niedawno kupiłam puder biały w kremie manic panic i jestem trochę rozczarowana bo on jest w takim małym opakowaniu jak cień do powiek i kosztował 30zł z kosztami wysyłki, ale przynajmiej daje efekt chorobliwie bladawej wampirzej cery:classic_cool: .. miałam też puder star gazer sypki, też nie bardzo mi pasił, bo krył byle jak, był odrobinke gorszy od tego w kremie, więc mieszałam go ze zwykłym.. jestem ciekawa pudru białego prasowanego manic panic, ale on sporo kosztuje...

Gość gdzie kupie
hejka ok dzięki za pomoc:) ale ten też znalazłam właśnie też jest na rockmetal shopie i drogi:/ dlatego myślałam że gdzieś na mieście się kupi inny, bo tego star gazera nietstey nie ma na necie; swoją drogą dziwne to od cholery wszystkich kosmetyków niektóre kosmiczne jakieś albo badziewia a kurcze zwykłego białego pudru nie mają jakby to coś dziwnego było;/ w ogóle pytam się o jakiś jasny puder to się patrzą czasem jak na wariatke,hehe, no bo przeciez każdy się pyta o brązowe...

Gość gdzie kupie
a ten w kremie nie bardzo mnie pociąga, tym bardziej jak mówisz że mały a cena duża jak za takiego gówienko niepozorne:P każdy fluid na mnie dziwnie wygląda, bo mam troche suchą skóre , a miałam kiedyś biały star gazer krem to był dla mnie tragiczny, skóra się po nim robiła jak papier, nie zużyłam go do końca bo normalnie miałam wrażenie że on śmierdzi i nie chciałam już takim syfem sobie twarzy niszczyc,ale puder był ok

Gość gdzie kupie
"straszny kocur": dzięki:) popytam, kiedyś w inglocie nie mieli, no ale może się już coś zmieniło,

Gość gdzie kupie
"straszny kocur": dzięki:) popytam, kiedyś w inglocie nie mieli, no ale może się już coś zmieniło,

Gość manicpanic
no ja w inglocie nie zauważyłam zupełnie białego ale taki niesamowicie jasny na pewno jest

Gość Kaśka14
Yo!ja też mam taki problem z kupieniem białego pudru w Rzeszowie xD jak ktoś jeszcze wie gdzie to niech mówi plizz bo przez internet nie chcę kupować heh (a jak się pytam w sklepach to też patrzą jak na wariatkę >dziwne to jest czy co>?)ok ale zobaczcie sobie jak fajnie ta Demi wygląda z białą twarzą hehe: http://www.youtube.com/watch?v=lJXJ5rzcHVQ

Gość Helvete
Niom ja w Rzeszowie to kupuje w inglocie taki 3 kolorowy puder i 1/3 to właśnie czysto biały kolor. Cena 31 zł obecnie :) Możesz jeszcze popytać na rynku (balcerka , dolowa czy inne) ja tam kupuje jak wiesz floty jest za mało no i nie tylko ja tak robię haha czasami są czysto białe podkłady też są dobre. :) pozdrawiam

Gość a gdzie podkład
a gdzie kupić biały fluid albo jakiś bardzo jasny, który nie będzie się świecił za bardzo??