Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto prawda o laskach z Kafe...

Znalezione na Uczuciowym - SZOKUJĄCA PRAWDA O KAFETERIANKACH

Polecane posty

Gość oto prawda o laskach z Kafe...

Jak facet napisze, że odkrył po latach, że jego dziewczyna była prostytutką i nic mu nie powiedziała, to go tłumaczycie: "ale ona nie wiedziała, że cię pozna", "zakochała się i bała się, że cię straci" itp. bzdury. Kiedy dziewczyna opisze, że facet rozmawiał z przyjaciółką na GG to zaraz są wyrazy współczucia, porady żeby go rzuciła i wyzwiska, że to śmieć, co ją zdradza. Jak dziewczyna musi utrzymywać faceta, nawet przez krótki czas - wiadomo, co się wtedy o nim tu pisze. Jeśli dziewczyna rzuca faceta, bo zarabiał za mało (choć i tak dwukrotnie więcej od niej) to wszystkie jej bardzo współczujecie i doradzacie, by znalazła sobie "porządnego faceta", a nie "nieudacznika". Gdy facet zdradza, jest (tu i tak cenzura nie przepuści tego, co o nim piszecie). Gdy zrobi to dziewczyna - wiadomo, winny jest facet, bo jej na pewno brakowało miłości i w ogóle on jej odmówił wyjścia do kina wieczorem i zamiast tego wolał pracować... To już ją w Waszych oczach usprawiedliwi; nieważne, że może on poszedł pracować po to, by jej niczego nie zabrakło. Przykłady można mnożyć, a dziewczyny z Uczuciowego właśnie zasługują wg mnie na najmniejszy szacunek ze wszystkich na tym forum, bo to one najczęściej piszą to, o czym wspomniałem wyżej.

Gość hiehiehie
ojej jakie to straszne i okropne a fe

Gość de katerina
tak wiemy to uczuciowe obłudnice :O

Gość hiehiehie
o tak zlooo zlooo to jest to hehe

Gość Wsółczuję masz wyjatkowego
Pecha .To co opisujesz rzeczywiscie jest ale w 20% przypadków pozostałe 80% jest normlna życiowa poprostu nie trafiłeś w te 80% No chłopie pecha UZBRUJ sie w cierpliwość w końcu trafisz

tak to jest jak się żyje kafeterią ludzie, dajcie spokój, to forum to nie rzeczywistość, przecież w większości topki są wymyślane

Gość ja kiedys zaczelam
solidarnosc jajnikow

Tak jest nie tylko z kafeteriankami, ale ze wszystkimi kobietami - dwulicowość, obłuda, relatywizm, itp. Siebie i swoje wyskoki wyłumaczą zawsze, a chłop co by nie zroibł, lub czego by nie zrobił, to i tak będzie winny. Niedawno na uczuciowym jakaś opisywała historie - była z kolega na pwiie, kolega się upił i nocowal u niej, pod nieobecnosc jej męża. Oczywiscie wszystkie kafeteranki doradzały,zeby mężowi nic nie mówić, bo po co, nic się nie stało. A co by było, gdyby to mąż przenocował pijaną koleżankę? :o :o Łatwo to sobie wyobrazić :o

Gość bo facet to świnia

Gość czasami....
ale takie lubicie

Gość baby to w nosie
:-)

Gość trututututu
Jestem kobietą i zgadzam się z Tym co mówisz, też czytałam ten topik o facecie który dowiedział się że jego przykładna żona była kiedyś prostytutką i tak samo jak Ty miałam nie smak do kobiet które ją tłumaczą, że ona niby nic takiego nie zrobiła, do jasnej cholery okłamywała Go przez x lat i to niby nic dla wielu kobiet na tym forum. Ale jeśli czytałeś dokładnie to były też głosy współczucia dla tego gościa i ostra krytyka dla tej żony. WIĘC PROSZE NIE GENERALIZUJ BO TO KRZYWDZĄCE chodźby dla mnie bo ja nie jestem jakąś pokręconą feministką nienawidzącą chromosomów XY, ani nie jestem obłudna

racja autorze, tez to zauwazylem :o a one jeszcze bezczelnie twierdza, ze nie ma normalnych i porzadnych facetow :o Niech zaczna kurna od siebie :o

Gość trututututu
Nie, bo Ty jesteś pokręconym szowinistą i po chamsku piszesz o kobietach a wiele z nas na to nie zasłużyło

Hehehe chyba nikt tu się nie spodziewa, ze kobieta będzie obiektywna wobec siebie i z dystansem dokona samooceny? :)

Gość trututututu
Samooceny? No wiesz ja sobie w tej kwestii nie mam zbyt wiele do zarzucenia, ale zgadza się patrze obiektywnie i nie bronie kobiet tylko dlatego że są kobietami

Wreszcie ktoś babki z kafeterii nazwał laskami (dla odmiany :D). Co do komentowania topicow z uczuciowego, to pewnie w wiekszej części są totalną bajką, więc jaki temat, takie komentarze :D

>> nie bronie kobiet tylko dlatego że są kobietami Nie mówie o tobie personalnie, tylko ogólnie o kafeteriuszkach, jak to wygląda każdy widzi, a autor tematu ma 100% racji 🖐️

Tak, to prawda, ale... Po pierwsze: nie o wszystkich Po drugie: wcale nie taka szokująca Ja osobiście na uczuciowy wchodzę bardzo rzadko, bo mnie tam wszystko dołuje... Ale czasami i na ogólnym pojawiają się takie tematy. I nigdy nie zdarzyło mi się napisać czegoś takiego, jak tu wymieniłeś/aś. Ale faktycznie, najczęściej się takie właśnie wypowiedzi pojawiają. I oprócz tego tematu, że kolega nocował u tej dziewczyny, to całkiem niedawno był też taki, że chłopak spał po jakiejś imprezie w jednym łóżku z kumplem i jakąś inną panienką. Nie można uogólniać, że były tylko wypowiedzi takie, o jakich było mówione w temacie, ale było ich baaardzo dużo. I pamiętam jeszcze, jak zostałam zjechana za to, że powiedziałam, że w związku liczy się zaufanie i że nie powinno się czytać prywatnych wiadomości partnerów bez ich zgody. Temat dotyczył czytania smsów czy poczty chłopaka. Ciekawe, jaka byłaby reakcja, gdyby to facet przeczytał maile dziewczyny...

Gość podrzuć to fanklubowi komika
:D