Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxxxman

Faceci są naprawdę prości drogie Panie

Polecane posty

oczywiste :) i ja niewiele do szczescia im trzeba ;P

Gość vsfvfdsdfvs
Taaa... Znam to. Z tego tekstu wynika że jestem mężczyzną, a mój partner kobietą. No ale w wirtualnej rzeczywistości niech i tak będzie. Poza tym tekst jest jakąś kalką i niedopasowany do polskiej kultury. Której polskiej kobiecie to partner kupuje buty i na dodatek kolejne pary sięgające liczby kilkadziesiąt?

>> Której polskiej kobiecie to partner kupuje buty i na dodatek kolejne pary sięgające liczby kilkadziesiąt Kupuje było ujęte w sensie metaforycznym - chodzi o to, ze daje kase na buty :classic_cool:

Gość vsfvfdsdfvs
Daje kasę na buty? Pieniądze są tylko mężczyzny? Tylko on zarabia a ona jest utrzymanką? ??????????????? Nie znam takiego modelu, no chyba że z filmów.

co tu kryć prości jak budowa cepa :)

\"Nie znam takiego modelu, no chyba że z filmów\" kóre oglądasz siedząc całymi dniami w domu i czekajac, az facet wroci z pracy i odpali pare stówek na buciki :P

Gość gggggoosieca
bardzo prawdziwy tekst i wlasnie zrozumialam dlaczego nie ciagnie mnie juz do zwiazku :-( nie mam ochoty sie uwsteczniac i zyc z prostakiem :-/

>> nie mam ochoty sie uwsteczniac i zyc z prostakiem :-/ Rozwiń tą myśl :)

"nie mam ochoty sie uwsteczniac i zyc z prostakiem" bo lepiej sobie samemu komplikowac zycie, wpedzac sie w wyimaginowane stresy, nakręcac na nieistniejace problemy :D

jak ktoś nie lubi czytac streszcze mu to :P 1. dac papau 2. pokokietowac 3. zostawić z najukochanszą zabawką TV dla takiegio to pełnia szczescia :D

Gość gggggoosieca
wcale nie mam stresow ani problemow, to z facetem je mialam ;-)

analogicznie przydałaby się wiedza dla mężczyzn o nieprostych kobietach w końcu obie strony mają jakieś prawa do bycia sobą ;-)

"analogicznie przydałaby się wiedza dla mężczyzn o nieprostych kobietach" ale kobiety są wszystkie banalne w obejsciu... nie ma w was nic trudnego :D

Gość vsfvfdsdfvs
Komiczne, nie pisz źle o swojej matce. Mnie naprawdę jej dysfunkcje nie interesują.

viii...dawno nie bajerzyłyśmy :D \"Przeniosłaś\" sie w bardziej \"pogmatwane\" życie uczuciowe :D Tutaj są TAKIE \"problemy\" że aż strach sie bać a już napewno wierzyć :P w to wszystko :D :D

Gość Facet_11
Bardzo dobry link! Cała prawda o ( nas ) a o mnie na pewno. Oczywiscie jak ktos chce sie do czegos przypiep... to zawsze pretekst znajdzie, a od regóły powstaja wyjatki. ;)

>> analogicznie przydałaby się wiedza dla mężczyzn o nieprostych kobietach Świat idzie w kierunku ułatwienia sobie zycia, a nie jego utrudniania, wiec taka wiedza jest nam zbędna :)

Komi, skoro my kobiety jesteśmy banalnie proste w obejściu to skąd ten tekst traktujący o rzekomej łatwości zrozumienia mężczyzny, a w domyśle niemożność zrozumienia kobiety? hę? :-D

czesc Żonka :) uwielbiam te ich problemy :D:D:D nawet jak widać portrety psychologiczne sobie budują ;) 😘 dla Ciebie Laseczko ;)

Gość a my jestesmy skomplikowane
i czy to znaczy, ze ma tak byc bo tak mowimy ?? zadne nie moze sie zmienic choc troche ?? badzcie mniej prosci a my bedziemy mniej skomplikowane, ale jak ktos zaklada 'jestem prosty' bo NIE chce mi sie ruszyc glowa choc troche bardziej niz szef w pracy wymaga to chooj ci w doope :O bezsensu. ruszcie glowa by sprawic przyjemnosc swojej kobiecie nie zaslaniajciue sie swoja prostota jakby to mialo tlumaczyc wszystko :O

"wiec taka wiedza jest nam zbędna " a następnie usłyszymy zarzuty, ze kobiety robią się "zmasculinowane" :-D ;-)

Gość papa_smerf
za to kobiety są tak skomplikowane że szok!! Powiedzieć "siedze po ciemku w pokoju i pisze esy" odpowiedz kobiety "eee" powiedziec "znajduje się w głębokim mroku, i tylko blask bijący z ekranu telefonu rozswietla ma dusze" odpowiedz " " to jak rozmawiać, tak źle i tak nie dobrze... Lepiej być prostym w obsłudze niż skomplikowanym xD chociaż na tym polega urok kobiet.

nie mylcie skomplikowania ze zmiennoscią ;) nie skomplikowane kobiety są ciekawe tylko zmienne i tajemnicze :)

Gość Tak to prawda
natomiast my kobietki jestesmy baaardzo drobiazgowe prawie zawsze szukamy drugiego dna No ale przeciwności przyciagaja sie i to jest najlepsze