Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxxxman

Faceci są naprawdę prości drogie Panie

Polecane posty

Klaudka, dla ich - mężczyzn - zdrowia psychicznego chyba lepiej byłoby od czasu do czasu pozwolić im na te chwile "słabości/kobiecości" oczywiście w rozsądnych dawkach i w wyniku zrozumiałych powodów :-)

"dla ich - mężczyzn " skoro mowi sie tu o mnie w 3 osobie to bede udawal, ze mnie nie ma :P

poluś, ja pozwalam, bo rzeczywiście trzeba, co nie zmienia faktu, że niekoniecznie mnie to pociąga ;)

"o tym, ze mnie znasz i dlatego niczego ode mnie nie kupisz??" nie napisałam NICZEGO, tylko akurat tego (bierzesz mnie "pod włos"?? :P ) Piękna lekcja szycia, komiczne :D

akurat tego to słowo będące zeminną - wstawic go mozna przy dowolnej rzeczy, ktorej byc ode mnie nie kupiła :P wyczułem co miałas na mysli.. przekaz był jasny :P

"wyczułem co miałas na mysli.." dobrze, że nie "mówisz" tego zbyt często :) Zdecydowanie wolę jak "wiesz" niż "wyczuwasz" ;) ps. mam nadzieję, że nie czai się tu gdzieś retro z notesem na mnie :P

"dla ich - mężczyzn " skoro mowi sie tu o mnie w 3 osobie to bede udawal, ze mnie nie ma " pozwolę sobie zauważyć, że do mnie w drugiej osobie zwróciła się tutaj jedynie Klaudka, nie więc miej za złe, starałam się rozumieć wszystko dosłownie i bez podtekstów :-P

dzis ujawniam kobiecy pierwiastek mej osobowości :P retro nie musi sie czaić... ona ma specjalną wyszukiwarke - znajdzie wszelkie oznaki uległosci factowi

"pozwolę sobie zauważyć, że do mnie w drugiej osobie zwróciła się tutaj jedynie Klaudka" mam plusa ;) hura :D

"nie więc miej za złe, starałam się rozumieć wszystko dosłownie i bez podtekstów" dobrze, niech zatem wie, że uznajemy to jej tłumaczenie i niech już sie nie tłumaczy przed nami :P

tak a pro po aż żal że nie ma tu naszej retrówki to temat wymarzony dla niej

"nie więc miej za złe" jest głupi ten komputer, sam sobie przestawia słowa to było w 3 osobie, czyli dobrze, nie zboczyłam ze szlaku :-P

\"eee, to mnie tu nic nie grozi jednak\" nie znasz jej mozliwosci... ona by Twoje zachowanie tutaj odczytala we wlasciwy sposob :P

"ona by Twoje zachowanie tutaj odczytala we wlasciwy sposob" wiem :D To co napisałam, to byl żart, który był ukryty "między wierszami" - nie przeczytałeś (no i juz sama nie wiem czy zdałeś egzamin, czy oblałeś ;) )

\"To co napisałam, to byl żart, który był ukryty \"między wierszami\" \" ale tam niczego nie ma - miedzy tymi wierszami!!!! szukam i szukam - niczego nie widze :( :P:P

komiczne, spoko - zaliczę Ci to jako zaletę u mężczyzny, ale wadę u amanta ;) może być??? :D

jestem-mogłabyś mi zadawać ciekawsze pytania??

chce sie dowiedziec, czy deptanie kobietom po rękach jest męskie, czy nie :P

komiczne, to Ty mi deptasz po rękach???? Cholera, teraz to chyba ja czegoś nie doczytałam między wierszami :P szukanie, wychodzi na to, że Ty jesteś w tym w chwili obecnej najlepszy ;)