Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy mogę być w ciazy??

Polecane posty

A więc tak dostałam okres w terminie tak jak miałam dostać bolały mnie jajniki standardowo i niby nic by w tym nie było dziwnego gdyby nie fakt ze tak jakby sie okres cofnął. powiem tak poleciało kilka kropel i nic nie ma. dół brzucha nadal mnie boli tak jak bym juz miała mieisączke ale nie ma:(:(:( czy to moze oznaczać ze jestem w ciązy??

ale ja sie boje zrobić test boje sie kolejnego rozczarowania ponad pól roku próbuje zajsć w ciaze i nic:(

Gość tak mozesz
tak mozesz byc w ciazy nie nie mozesz byc w ciazy wybierz sobie jedna z tych odpowiedzi i trzymaj sie jej. skoro nie chcesz robic testu ani pojsc do gina, to tylko to ci pozostalo :O

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tylko tak zapytałam z ciekawości:(

Zrób test bo jak mamy to stwierdzić? Dodam, żę miałam podobnie (opkres się \"cofnął\") i byłam w ciąży. Tak więc możesz być w ciąży. Aczkolwiek niekoniecznie ;)

no ok nieważne(:

nie chodziło mi o stwierdzenie bo wiem ze na odległosć sie nie da hello... ale po prostu zcasem taak bywa ze jakieś kobity miały coś takiego i były w ciazy albo nie. po prostu

no własnie o to chodzi. fajnie doświadczenie innych pomaga :) przynajmniej mnie

tak bym chciała zeby ten okres sie nie pojawił..... tyle razy już robiłam testy i tak mi było przykro ze teraz sie boje zrobić test dlatego czekam i mysle niby rozsądek podpowiada ze nie chce dziecka ale z drugiej storny tak go pragnę.....

poczekam do jutra jak nie dostanę to zrobie test.

chociaż sobie poprowadzę monolog co i jak:)

zrobiłam sobie test. no i z niego wynika ze chyba nie jestem w ciązy wyszła jedna kreska czerwona ale wyszła też druga taka blado różowa a powinna byc czerwona wiec ta druga sie chyba nie liczy więc uznaję ze jestem w ciązy a @ nadal brak bolą mnie jajniki a tu nic.................... chorobcia co sie dzieje...............

;) ta różowa kreska może oznaczać wczesną ciążę!!!! Ja na twoim miejscu dla potwierdzenia zrobiłabym betę :) :) :)

Witaj. Moja znajoma też miała dokładnie takie same objawy jak ty i dokladnie tak samo wykazał jej test. W grudniu urodzi maleństwo. Doskonale Cię rozumiem bo sama od 5lat staram sie o dziecko.A czy przed krwawieniem odczułas u siebie jakieś inne zmiany?

Pytam bo sama od zakończenia owulacji odczuwam ból piersi, czuje zmęczenie i nie mam apetytu. @ ma sie pojawić 21.07. a ja trzy dni temu zrobiłam tes ciazowy i od razu dwie kreski.Ta druga była najpierw lekko rózowa a po kilku minutach pociemniała-dodam że nigdy tak nie bylo przez te 5lat.W dzień spodziewanej@ tez zrobie tes i strasznie sie denerwuje,że bedzie jedna kreska. Doskonale więc cie rozumiem.

Gość ZasmuconaPrzyszlaMama
ja wlasnie tak mialam okresu sie spoznial , brzuch bolal strasznie jak na okres piersi tez (krwawienie wystepuje kilka dni po zaplodnieniu jest to normalne) zrob test mi wyszlo na poczatku 1 kreska a druga slaba potem dwie grube

gratuluje jestes mama zrob kolejny test za kilka dni mialam dokladnie tak samo jak ty!!!

tan tak miałam objawy normalne jak przed okresem bolały mnie jajniki i piersi strasznie nabrzmiały i faktycznie normalnie w terminie dostałam okres tyle ze oprócz dwóch plamek nic wiecej nie ma do wczoraj bolały mnie piersi a dziś mnie już nawet piersi nie bolą tylko te jajniki cały czas. i nie wiem co sie dzieje

boli mnie poza tym kręgosłup no normale objawy oresu tyle ze bez okresu no i od czterech dni czekam az moze sie pojawi i od czterech dni boli mnie brzuch nie wiem moze do lekarza pójde tylko on nic nie stwierdzi....

poczekaj jeszcze kilka dni i zrob kolejny test ja na pierwszym mialam czerwona kreske i druga blada potem po kilka dniach znow zrobilam i byly dwie kreski i zrobilam termin u lekarza odrazu zobaczylam dziecko na usg bo to juz byl 5 tydzien .bolec bedzie ciebie ejszcze jakis czas

jestes w ciazy !!

moze nie.... wiecie co od ponad pół roku starałam sie o dziecko w ostatnim miesiacu dałam sobie spokój pomysłam ze na dziecko jeszcze przyjdzie czas ze jeszcze nie teraz no i wyluzowałam dałam sobei spokój i w ogóle o tym nie mysłam a tu ...............moze jednak nie.......

zobaczysz bedzoesz bo zawsze jak jest jedna mocna a druga blada to jest sie w ciazy ale jest to wczesna ciaza zrob test kolejny za kilka dni .

wlasnie jak sie wylozuwalas nie mialas nacisku na dziecko to sie udalo jak sie starasz to przewaznie nie wychodzi :)

ale ja mam wrazenie takie jakbym zaraz miała okresu dostać tak mnie dół brzucha boli...........tak jak by o juz coś leciał ide do łazienki a tu nic ale mam biegunke z tego stresu....

ale ta druga kresa była na prawde bardzo mało widzoczna .... taka leciutka pomyslałam ze tam przeciez sa dwie i jak sei je zmoczy to jak jest sie w cązy to wychodza dwie a jak nie t jedna czerwona a druga i tak troszke widać .....tak nie jest???