Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy mogę być w ciazy??

Polecane posty

no zapomniałąm sie zapytać czyli dwie tabletki wystarczy.??dziennie

taaaaaaaaaaaaa--- Gratuluję ;) Bladoróżowa kreska to ciąża na bank :) A objawami się nie martw. Ja przed spodziewanym @ i tydzień po terminie myślałam że za moment i tak go dostanę bo wszystko mnie tak bolało (zawsze miałam bolesne @ ) :) Jeśli masz możliwość to poproś lekarza o luteinę, w sumie podaje się ją gdy występują plamienia ale mnie gin zapisał profilaktycznie. Pozdrawiam :)

hmmm powiem tak kończy sie 2 tydzień ciązy czy to mozliwe ze mam już typowe objawy np wzmozony apetyt?? bo od kilku dni jak wstaje rano to nie moge nic przełknąc a później powoli zaczyna mi sie chcec jeść... nie wiem moze to tylko fakt ze w moim mózgu jest zakodowana informacja ze jestem w ciazy i dlatego takie dolegliwości. ale ja wczoraj np przykąld cały dzien chodziłam głodna...acha i jeszcze jedno strasznie chce mi sie spac. jak tylko sie połoze to spie. a nigdy tak nie miałam mam jeszcze tydzie czekania czy wszystko jest ok ale mam nadzieje ze jednak tak:)) mozliwe to ze juz odczówam takie dolegliwości ze wzdgledu na to ze rośnie mała fasolka??

teraz mam tak ze chce mi sie niby jesć zjadłabym coś a jednak mi cos stoi w żołądku tak mi boruje wierci i niedobrze mi:(( nie wiem moze to po prostu zwykłe zatrucie??