Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japończycaaaa

Seks z kryminalistą- są tu kobiety które próbowały?

Polecane posty

Gość japończycaaaa

Moja znajoma spotyka się od niedawna z takim typem który pół życia spędził za kratami, jest jak choinka cały w tatuazach, zaznaczam ze nie jest jakims menelem, ma swoja knajpe itp ale do czego zmierzam. Owa kolezanka opowiadala mi ze takiego seksu nie przezyla z zadnym casanowa, koles jest ponoc obledny: klapsy, lizanie tylka, stóp itp na porzadku dziennym, nie chciala mi zdradzic wiecej szczegolow, zastanawiam sie tylko czy to prawda ze oni sa tacy dzicy i bardziej fantazyjni niz przecietni faceci czy tez to zalezy od typu osobowosci i temperamentu. Sa tu jakies kobietki ktore mily do czynienia z takimi typami?

Gość japończycaaaa
Właśnie się dowiedziałam, że on też kazał jej założyć sobie sztucznego penisa i posuwać go w tyłek. :(

Gość japończycaaaa
no tak, tu sie tylko z ksiedzem dymają

Gość japończycaaaa
nie podszywaj sie zalosna cioto

Gość kdafanfjasdhfiaef
Ja mialam romans takim facetem....Trwał on 3 lata....I to jaki on był zależało od okliczności.Czasami był potulny jak baranek, romantyczny, delikatny...A czasmi.....Bardzo namietny i dziki....romas z nim to było coś wspamiaałego....

Gość nie lubie kotow
moja facet mial zawiasy, liczy sie? uwielbia mnie cala :D

Gość japończycaaaa
To czemu po 3ch latach sie zakonczylo? Czyli to jednak prawda ze oni sa namietni i zaskakujacy w seksie

Gość hatsukoi z kryminalistą
to jest coś :) plus bukkake gratis :D

Gość kdafanfjasdhfiaef
jasne że zaskakujący, kiedyś przywiązał mnie do łóżka i zadzwonił po kolegów. to było pierwsze zaskoczenie. Drugie - kiedy jeden z nich przyszedł z psem :(

Gość do podszywaczy
ogladnijcie Symetrie debile nie kazdego tam sie cweli ale takie cioty jak wy to na pewno

Gość Ja bym odszedł
"przeżyłam seks" w kontekście kryminalisty - mordercy, to jest w sumie całkiem dobre określenie... :P

Gość do podszywaczy
albo sobie Kilera obejrzcie

Gość kdafanfjasdhfiaef
Tego poprzedniego, ja nie pisałam., to podszywacz!!!!Zakończyło się, bo ...on znowu siedzi....Ale mamy ze sobą kontakt. Piszemy listy i on dzwoni, a po drugie to nie jest takie proste, bo on ma zonę i córkę, wieć sami rozumiecie....Między nami, to czysty układ....

Odradzam jakiekolwiek kontakty z osobami skazanymi za poważne czyny kryminalne. To niebezpieczne i demoralizujące. Swoją drogą to warto dowiedzieć się za co "siedział" owy typ z którym spotyka się twoja znajoma. Bo jeżeli np. za gwałt albo morderstwo, to twoja znajoma może źle skończyć.

Gość git.
hahaha

Gość lazatka
Wiesz, ja byłam krótko z kryminalistą...Też miał pełno tatuaży,brakowało mu dwóch zębów z przodu ale miał silne ramiona i ....kochałam go najmocniej na świecie.Większość czasu spędzał głównie w więzieniu - tam też poinformowałam go o tym,że jestem z nim w ciąży.....Małam naprawdę wiele facetów,piękniejszych,brzydszych,mądrzejszych,głupszych ale zawsze grzecznych....aż do znudzenia.... A on.....w łózku był jak zwierzę,zasada pierwsza PERWERSJA mówił do mnie ty moja dziwko,ładnie się pierdolisz....za pierwszym razem byłam tym oburzona bo ja...grzeczna dziewczynka....a potem okazało się,że to mnie podnieca do tego stopnia,że każdy seks kończył się głośnym jękiem i pełną satysfakcją W życiu nikt mnie tak ładnie nie posuwał.W łóżku był odważny i wulgarny-było mi z nim cudownie....

Gość fdsftrtere
a wiecie dlaczego kryminalisci sa tacy dobrzy? W koncu jak spedzil polowe zycia za kratami to musial dupala nastawiac, az w koncu ma wprawe. Jak bys pewnie miala pytona to tak by Ci pociagnal az by Ci oczy wyszly

Gość fffffffggttybvcxsd
fujjjjjjjjjjjjj

Gość szabla
hehehe, giętki maniek, ciekawe skąd taka miętka ksywka, znasz temat od podszewki......życzę wolności!!!!