Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie utrzymuję

Utrzymujecie kontakty z ludźmi, z którymi uczyliście się, pracowaliście..

Polecane posty

Gość ja nie utrzymuję

studiowaliście itp? Nie wiem, o czym miałbym z nimi rozmawiać.

Gość ja utrzymuję kontakt ze swoimi
kolegami ze studiów. Pracują u mnie :D

Gość ja też raczej nie utrzymuje
po co? każdy etap w życiu ma jakąś tam swoją specyfikę, a co się z tym wiąże i ludzi- którzy w tych momentach nam towarzyszą, z którymi mamy wtedy wspólne cele, problemy, pasje, jak taki etap mija, to kończą się tematy z większością ludzi z tego etapu, więc po co utrzymywać z nimi kontakt?

Ja tak. Z niektórymi stały, z niektórymi tak do czasu do czasu jakieś wiadomości. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym o ludziach, którzy mimo wszystko na każdym etapie życia coś dla mnie znaczyli, tak po prostu "zapomnieć" i ich wymazać...

Gość czarna woda
Ja utrzymuje kontakt z kolezankami ze studiow. Kolegowalysmy sie na uniwerku i dalej podtrzymujemy znajomosci mimo, ze kazda z nas ma juz wlasne zycie. Nie mamy okazji by czesto sie spotykac ale jak juz sie uda to nie mozemy sie nagadac:))

Gość piwo karmi
ja tez nie utrzymuje. inna sprawa ze nie mieszkam w polsce od 2 lat ale i tak nie utrzymywalam. czasami tylko sie spotykalam z niektorymi ale to tak raz na kilka m-cy na piwo. jakbym miala jakas taka od serca przyjaciolke to bym na pewno utrzymywala z nia kontakt ale to byly tylko kolezanki, studia sie skonczyly i skonczyla sie znajomosc. z dziewczynami z podstawowki tez sie nie widze bo zmienilam miejsce zamieszkania. tak apropo- bardzo wazne czy mieszka sie blisko siebie.jezeli tak, mozliwe jest przedluzenie znajomosci, jezeli nie...umiera smiercia naturalna

Gość ja też raczej nie utrzymuje
nie chodzi o to, żeby coś wymazywać, po prostu z kimś z kim głównie wymieniałaś notatki na roku, a później ta osoba powiedzmy poszła do pracy w korporacji a ty powiedzmy założyłaś firmę- to o czym ze sobą rozmawiać? mamy inne problemy, inne cele itd a studia ile czasu można wspominać? bezsensu.... wiadomo ma się takie znajomości na całe zycie, ale to zupełnie inna sprawa, w większości- zmienia się sytuacja, zmienia się większość znajomych (nie przyjaciół a ZNAJOMYCH)- taka prawda

Gość a po chooya
ja nawet cześć nie mówię ludziom z moich byłych klas:o no...moze niektórym:P