Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia0023

chyba jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość nadia0023

Trzy tygodnie temu pojechałam na weekend do Londynu. To miał byc taki szalony wypad... i był ;/ Przespałam się z nowopoznanym chłopakiem juz w pierwszą noc, i z drugim w następną. Oczywiście używaliśmy prezerwatyw, ale boję się, że zaszłam w ciążę, a to nie jest najlepszy moment dla mnie. Od dwóch tygodni zaczęłam tak podejrzewać, ponieważ zauważyłam kilka symptomów m.in. piersi bolą mnie strasznie i tez są pełniejsze, strasznie się powiekszyły, mam silny apetyt, często chce mi się siusiu, a dzisiaj w pracy miałam zawroty głowy, od kilku dniu czuję strasznie zmęczona i mogłabym spać godzinami. Czytałam o wczesnych objawach ciąży i pokrywają się ztym co opisałam... Nie wspominam o miesiączce, ponieważ mam strasznie nieregularne cykle i zdarza się, że nie mam okresu 3 miesiące. Proszę o pomoc, powiedzcie czy mam sie czego obawaić, czy to może byc to?? Nie mogę mieć dziecka teraz, szczególnie w momencie gdy nawet nie znam ojca dziecka...

trzy tygodnie to chyba za mało na objawy ciążowe. A tak swoją drogą to jesteś bardzo rozsądna, nie ma co:O

Gość nadia0023
no cóż jeżeli dla was urozmaicone zycie seksualne to od razu szmata to wasze zdanie, nie pytam o nie pytam o objawy więc proszę o takie odpowiedzi

Gość są kobiety które
przez i trzy miesiące nie wiedzą że sa w ciazy, moim zdaniem na objawy jest stanowczo za wcześnie

Gość nadia0023
koleżanka z pracy jakiś miesiąc temu zaszła w ciąże, już po tygodniu wiedziała, że "coś się święci", więc juz sama nie wiem czy ginekolog wykryje juz ciążę??

po 3 tygodniach zdaje się już test wykrywa ciążę, ale dla pewności możesz zrobić badanie krwi

Gość są kobiety które
dobra, ale Ty użyłas przezrwatywy :/ a ona widocznie nie skoro wiedziała że coś się święci

Gość ojaaaaaaaa nieeeeeee
"urozmaicone życie seksualne" - ha ha ha.. w Twoim przypadku to zwykłe puszczanie się,skoro później boisz sie o ciąże i szukasz wróżek na forum.. zeszmaciłaś się.

hej Nadia są dwa rodzaje puszczalskich: inteligentne i te z oczami jak olej(puste) w obu przypadkach robią sobie krzywdę... tak poza tym to ja tez to przeszłam,wiem uwazaj uzawaj na HIV!!!

uwazaj na Hiv.a dwoch partnerow na tydzien to stanowczo za duzo.lepiej miec jednego przyjaciela na 3 miesiace...

Gość MASAKRASSA
lol jednym slowem kurwa

zrób test ciązowy i bedziesz miala pewnosc. nigdy nic nie wiadomo z tymi objawami chociaz ja stawiam na to ze w ciazy nie jestes. a w jakie dni cyklu to bylo? a tak swoja droga to po co robic cos czego pozniej zalujesz??

Gość NO COMMENT
Laska dobra jesteś! To jak lubisz takie urozmaicone zycie seksualne to spodziewaj sie róznych "syfów". Nawet nie wiesz jak łatwo to w dzisiejszych czasach złapać

Gość ja_211
eh moze nie ejstes w ciazy...powiekszone piersi i apetyt to czasmi oznaka miesiaczki...a sen itp moze byc spowodowany stresem. Najlepiej zrob test a jesli jestes w ciazy to bardzo ci wspolczuje troszke slaba sytuacja ci sie szykuje pozdr