Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykra laska

Zakochalam sie w starszym facecie ktory ma kobiete

Polecane posty

Gość Przykra laska

nie wiem co mam zrobic moglby byc moim ojcem a ja go kocham kiedy jest blisko czuje cos takiego czego nie czulam nigdy wystarczy jeden jego dotyk a ja juz jestem jak w niebie dotyka mnie czasem i to mnie podnieca w nim najbardziej bardzo tak bardzo ze az mam ochote mu sie oddac chyba zwariowalam

Kochana Przykra laska !! Doskonale rozumiem Twoją sytuacje, tyle, że po między mną a nim jest tylko 15 lat różnicy więc trudno żeby był moim ojcem ;] Ale te jego ciemne oczy kiedy tak czule na mnie patrzy, a ja sie rozpływam, on całuje ja już padam na kolana, może jestem dziwna,ale tak właśnie ze mną sie dzieje... Tylko czasami mi przykro, że mogę zrujnować małżeństwo i to jest okropne uczucie :( więc mamy ten sam problem, gdybyś mogła powiedzieć o nim cos więcej, jak go poznałaś i jakie macie stosunki. pozdrawiam i wspieram ..

Gość lkkkkklklkl
jest obrzezany?

Gość nie buduj szczęscia na czyimś
nieszczęsciu!! wierzysz w karmę? to wiara w to, ze cokolwiek dasz z siebie, to okrąża ziemię i wali w nas od tyłu ze zdwojona siłą, więc jeśli komuś dasz odrobinę dobra, to dostaniesz go wzamian więcej, ale jeśli zmarnujesz komus życie.............

co robić? zostaw go, jeśli ma kobietę, będzie ją oszukiwał wdając się w romans z Tobą to jaką masz gwarancję, że za parę lat tego nie powtórzy i nie wymieni Ciebie na młodszy model?

Gość gertytrtytr
ale karma może też sprawiać,że to może być związek karmiczny.

Gość przykra laska
ale ja go kocham nie wiem za co i skad sie wziela ta milosc ale czuje to kiedy jest blisko mnie rozplywam sie w uczuciach :-) zalezy mi na nim marze o nim nawet we snie kiedy z nim rozmawiam to nie chce przestac musze go slyszec widziec jestem glupia

Gość Karooolinka21latm
a wjakim on jest wieku?i Jak sie poznaliscie?

Gość Przykra laska
w pracy to moj szef na poczatku oczywiscie nic nie czulam a le to on mnie w sobie rozkochal powiedzial mi ze i tak bedziemy razem czy tego chce czy nie a ja wtedy to wysmialam ale teraz wiem ze mial racje ja sie zakochalam mimo ze wiem ze on tego nie czuje

Gość Przykra laska
nie wiem nie pytalam go o wiek :-( dodam tylko ze jest bardzo szczery dal mi do zrozumienia ze mnie nie kocha tylko mu sie podobam czasem tymi slowami sparawia mi bol a czasami przyjemnosc

Gość Energiczna 30 latka
przeprowadż się daleko od niego i zerwij kontakty

Gość no rzeczywiscie
szef i pracownica :-o,klasyka.Przeleci cie pare razy i zostawi dla nastepnej;)

Gość Karooolinka21latm
a na ile lat wyglada i Ty w jakim wieku jestes?

Gość Energiczna 30 latka
w stosunku do żony/kobiety, mam nadzieję, jest zapewne równie szczery

Gość Karooolinka21latm
moze jest szansa jakas.Piszesz ze ma kobiete ale czy ma dzieci czy jest zonaty?

Gość Przykra laska
ja mam 20 lat a on ok 40

Gość no rzeczywiscie
kolejna klasyka.Ciekawe czy gdyby byl twoim podwladnym tez bys sie niby zakochała;),wątpie.40 letni facet z kasą i naiwna 20stka:-o

Gość Karooolinka21latm
niekoniecznie jesli nei ma zadnych zobowiazan dzieci zony to jaki problem?

Gość Karooolinka21latm
wszystko zalezy od ciebie jesli mu pokazesz ze jestes gotowa na zwiazek to on cie nei odrzuci

Gość Karooolinka21latm

Gość Krzesimirasssssss31

Gość Przykra laska
pokaze mu ze jestem gotowa na zwiazek ostatnio powiedzial mi ze nie jestem gotowa na to ale ja chce tylko mam z tym problemy jakby psyhiczne boje sie ze mnie zostawi przeciez nie wiele do tego trzeba on ma zone i z nia synow ja nie wiem czy to moja specjalnosc zeby wpierdalac sie w czyjes zycie na dodatek marcin jego syn jest w porzadku bardzo go lubie trudno jest wiazac sie z takim facetem :-) trudniej jest zyc bez niego :-p

hm.. co to takiego związek karmiczny ? ok teraz mówisz o swoich uczuciach i o jego, a jak myślisz co poczułaby żona, co dzieci gdyby sie dowiedziały, a tym bardziej gdyby je opuścił dla Ciebie. Załamanie i nienawiść do własnego ojca.. co o tym myślisz ?? chyba nie chciałabyś im tego zrobić...

Gość Energiczna 30 latka
jesli ma kobiete to ma zobowiazania!!!

Gość missprice
ale jestes glupia, facet chce miec mlody wor na sperme, a ty wierzysz w kazde jego slowo:D

Gość ble ble ble...
Ja też 2 lata temu zaczęłam znajomość z facetem, którego poznałam w sumie zawodowo. widzieleliśmy się tylko raz ale od razu cos zaiskrzyło. Przez kilka miesięcy dzwonil do mnie i rozumiała mnie jak nikt inny, dzwonił kiedy miałam zły humor bo jak mówił czuł, że coś nie tak. Rozmawialiśmy godzinami - nie raz przez pół nocy i na prawdę zaczynałam cos do niego czuć (a miałam chłopaka) i kiedy chciał do mnie przyjechać porozmawiać - bo mieszkał daleko koło 200 km - powiedział, że ma żonę, dziecko. Rozpłakałam się i szczerze mówiąc nie wiedziałam co mam zrobić. Mówił, że jemu też jest przykro i chyba też płakał, bo nigdy nie czuł czegoś takiego. Bał sie jak zareaguję. Kilka dni później zadzwoniłam i powiedziałam że nie chcę żeby do mnie dzwonił nigdy więcej. Stwierdził, że to szanuje i nie zadzwonił - czego czasem żałuję. Dalej jak o nim myślę czuję dziwne motylki w brzuchu. Tak więc doskonale Cie rozumiem ale nie mogłabym zniszczyć komus rodziny. Mimo, że bardzo chciałam być z nim. Tobie też nie radzę. Mini ból a Ty do końca życia pozostaniesz z czystym sumieniem.

dla starszego faceta nie ma zazwyczaj nic trudnego zeby zawrocic w głowie młodej, niedoswiadczonej kobiecie. On dobrze wie co chcesz usłyszec, wie czego pragniesz itp... i naprawde niewazne jest czy ma dobre zamiary czy chce sie tylko zabawic. DZIEWCZYNO on ma ZONE I DZIECI! nie bierz na siebie takiej odpowiedzialnosci a moze i w przyszłosci -poczucia winy ze rozwaliłas malzenstwo. ja tez kiedys w taki zwiazek sie wplatałam, był 17 lat starszy, wiem jak trudno jest odciac sie od tej wygody, od faceta ktory wie jak sprawic ze jestes szczesliwa. tylko ze to nie jest miłosc. i duzo czasu musiało uplynac zebym to zrozumiała! daj sobie spokoj, naprawde.

młode dziewczyny nadają się tylko do rżnięcia/cytat z Nagiego instynktu/, a czym stare forsiate , pryki wiedzą i korzystają z tego, a młode naiwne duupki/ cytatat Agaty Młynarskiej/ myśla że Pana Boga za nogi złapały. I tak już jest i będzie, dobrze to wiem bo jak byłem młodym studentem dziewcze mnie puściło w trąbę, dla starego pryka, ja mogłem jej dać, bukiet niezapominajek za dwa zł, a stary pryk wystawną kolację w Merkurym. Amen

Gość Przykra laska
macie jednak racje musze go sobi wybic z glowy kiedys sie zakocham w wolnym facecie a on we mnie narazie zaczelam go unikac nawet z nim nie rozmawi9am i choc w sercu mnie kluje z zalu to jednak musze sie poswiecic