Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

Zydzi to najwspanialszy Narod swiata i najmadrzejszy

Polecane posty

Gość uzasadnij............
:D

W końcu to Naród Wybrany :-) A my jesteśmy gorsi i mniej mądrzy-takie życie :-) pozdrawiam :-)

Gość Fkulwiony
Tak żydzi to najwspanielszy narod o ile nie jest sie chorym psychicznie i niezrownowazonym intelektualnei gejem ktory ma nasrane we łbie

no wielu rzeczy powinnismy sie od Nich nauczyc miast biadolic , ze Oni tacy sprytni i nas chca wykrecic jak chlopa w sądzie

Gość mala slodka pachnaca Aga
Fkulwiony nie jestes chory. predzej ja i dobrze o tym wiesz. kocham cie bardzo ;* mam nadzieje ze to ci czasem poprawia humor. a co do zydow to nie mam nic do nich odkad wiem ze ty nim jestes ;* kocham

to mit , ze Zydzi rzadza swiatem. i alibi dla nieudolnych przywodcow a takze dla naszych glupot. jestesmy glupi, leniwi i kradzieje , ale wszystko zlo przez Zyda.

Gość szkło kontaktowe na tym
:D

Gość Fkulwiony
Dzieki mała sołodka niewinna PACHNĄCA ago! wiem że mnie akceptujesz jako żyda pedała w 1/6 murzyna itd.... a pomyślec a jestes rasistką ktora keidys nasikala murzynowi na twarz....a nie to kolega naszej kochanej boróweczki..... tak czy siak jestem najgorszym zestawieniem faceta jaki moze sie trafic na gllobie ,ale na szczescie Ty jestes zajepista na szczescie :D

Dobry Żyd nie jest zły ;) Polacy kurwa wiecznie bez kasy^^ Polacy wiecznie zmeczeni życiem,leniwi dziwacy;) Ale dzieci uczcie sie wierszyka:ZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKAAAAAAA,no raczeeej ;)

Żydzi to cwaniaczki jakich mało... zobacz na Izrael jaki jest silny militarnie(dzieki Amerykanom) i jaki bogaty (Każdy Żyd płaci podatek na rzecz Izraela) :) w sumie agresywni też są... Palestyna:)

Gość uczycielca
żydzi także bardzo dobrze się palą :classic_cool:

Gość mala slodka kochana Aga
nie mow tak. dla mnie jestes wyjatkowy. naprawde, czesto kiedy mam dola mysle o Tobie i wtedy przypominaja mi sie czasy naszej "mlodosci" kiedy robilismy cos razem. od razu poprawia mi sie humor. zaluje ze cie tu nie ma. chcialabym cie przytulić :(

Gość Fkulwiony
uczycielca chciałes chyba powiedziec ze dobrze pala a nie sie pala Ty cioto

Lubi nas nie wielu większość nienawidzi boją się wszyscy w szczególności żydzi:classic_cool:

Jeżeli chodzi o palenie to dobrze się palą żydowskie barwy na Reymonta:classic_cool:

Gość Fkulwiony
tez bym sie przytulił.... czuje taka pustke od kiedy jestem zupełnie sam w domu......... MASAKRA

Kierujmy sie instynktem,on nigdy nie zniknie;) Ale tak szczerze to każdy człek to niezly cwaniak,dziwak i oszust ;) No niee? Jak masz duzo to chcesz miec wiecej,jak Ci dobrze to chcesz miec lepiej ^^ Ahhhsz,skad ja to znam.Ale coż zyje sie raz i my kurwa kozystamy,a ze Zydzi tez korzystaja to świadczy o tym ze sa THE BEST!

hm... moj najlepszy przyjaciel jest Zydem i pomimo tego ze jestem rasistką to akceptuję go i wszystkich Zydów tez... :))

a właśnie co sądzicie o rasistach...?

hm... nie wiedzialam ze jest Zydem jak sie zaczelam z nim kumplowac :) JESTEM. ale akurat tego jednego kocham i tak juz mam

Gość Fkulwiony
To zwykły przypadek ze zydzi to cwaniaki moim zdaniem nie sa nawet inteligentni , cos moge powiedziec na ten temat

Gość Fkulwiony
nie mozemy byc razem bo ja jestem gejem

nie, to mój przyjaciel najlepszy. ej, jestes tu ? czytasz to ? błagam, usmiechnij sie !! naprawde Cie kocham :) i Różyczka tez