Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

Zydzi to najwspanialszy Narod swiata i najmadrzejszy

Polecane posty

Gość Fkulwiony
jestem tu :) dzieki ja tez was kocham co za zbieg okolicznosci:P szkoda ze wszyscy nie sa zydami przynajmniej było by hignieniczniej

Gość Fkulwiony
ja jestem wyjatkowym gejem bo kocham sie tez z laskami:P a przyjaciol nigdy za wiele zwłaszczatakich jak mała niewinan PACHNACA Aga hehe zydzi doceniaja takich ludzi

Gość mala slodka kochana Aga
no mnie trudno nie kochac :) ja moge zostac Twoja przyjaciolka :) to brzmi jak zaproszenia do sekty...

Gość Fkulwiony
przypuszczam ze to forum to sekta walsnie..... PS jak to czytam przypominaja mi sie listy do BRAVO GIRL z niezachodzeniem w ciąże dzieki PEŁNI KSIĘŻYCA

no Jagoda wlasnie Cie zaprosiłam... zapytałam czy chcesz byc moja przyjaciołką :P w domysle to było

Gość Fkulwiony
no własnie Cie zapraszamy Waruniem wstąpienia jest mienie silnej tzw głowy, oraz umiejetnosc ignorowania KACA (Kulw Alejowych całą Aparycją)

hm... ona nie wie o co chodzi... no nieważne. ale zaproszenie dostałaś. weź WWP i przyjeżdżaj.

Gość Ryszard

.

Dnia 17.07.2008 o 00:05, Gość mala slodka kochana Aga napisał:

hm... mój najlepszy przyjaciel jest Żydem i pomimo tego ze jestem rasistką to akceptuję go i wszystkich Żydów tez... :)) To wyprowadź się do Izraela i tam Żyda całuj w dupę.

Gość Henryk

Żydzi to nie że jest mądry naród to złodzieje i lichwiarze. Z Żydem zawrzeć umowę lub coś podpisać to tak jak byś podpisał cyrograf z Diabłem.

Dnia 17.07.2008 o 00:05, Gość mala slodka kochana Aga napisał: