Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kretynka z

Chłopak mnie pobił...

Polecane posty

Gość może tak ci powiem
A jak wrócisz do niego a w przyszłośći pojawi się dziecko też to będziesz znosić jak on będzie je bił... lepiej wcześniej pomyśleć niż spaprać sobie życie do końca

\"On ma chore urojenia\" To Twoje słowa. CHORE - rozumiesz????????????/

Gość a co na to rodzice jak
daj spokój zostaw go

nawet gdybyś zrobiła coś złego, NIKT nie ma prawa cię uderzyć. Rozmiesz????? NIKT!!!!!!!!

" nawet gdybyś zrobiła coś złego, NIKT nie ma prawa cię uderzyć. Rozmiesz????? NIKT!!!!!!!!" bez przesady - gdyby ją złapał w ich łózku z jakims frajerem i w stanie wkurwienia wyjechał z liścia to byłoby to uzasadnione

Gość comtessa
mnie też kiedyś facet pobił bo znajomy do pracy mnie podwiózł :o był chory z zazdrości. Oczywiście jest już moim byłym facetem.

Gość zielonażmijka
posłuchaj, chyba powinnaś pójśc do psychologa, na pewno wyłuszczy Ci to lepiej niż my... po prostu jesteś w toxycznym związku i im szybciej sie z niego wyzwolisz tym lepiej dla Ciebie.] wiem że ciężko to przyjąć ale... zacznij budować sobie życie bez niego...

Gość Doroteczkaaaaaa
Syndrom ofiary ... jak nic :O Czy Twój tata bi Twoją mamę ? Czy u Ciebie w domu rodzinnym przemoc jest na porządku dziennym? Jeśli nie to nie rozumiem reakcji Twojej rodziny. A raczej braku reakcji :O

no to tym bardziej - nie miał powodu, a pobił cie - trzymaj sie od niego jak najdalej!!! nad czym tu sie zastanawiać. Zaden forumowicz nie wpadnie na genialny pomysł, czemu on cię pobił, więc nie wiem po co drążyć temat. Każdy ci radzi to samo, więc zastanów sie nad tym co robisz i piszesz.

Nie możesz być z kimś takim!! Absolutnie nie dzwoń do niego, nie kontaktuj się z nim!! Wiem, że bedzie ciężko ale możerozerwij sie jakos:* życzę powodzenia:) 3mam kciuki. Tylko broń Boże nie odzywaj się pierwsza!!

\"Naprawdę nic na sumieniu nie masz bądź nie miałaś ????? Pytam się, bo mało prawdopodobne żeby tak za nic facet cię obił.\" a jakie to ma znaczenie w tej sytuacji czy ma coś więcej na sumieniu??? Jesli nawet, to nie usprwiedliwia to jej faceta. No chyba że jest to ważne o tyle, żebyśmy znali przyczynę jego kretyńskiego i prostackiego zachowania, które nie powinno miec miejsca. Jesli laska robi coś, co się facetowi nie podoba, to sie ją po prostu wyinstalowuje z domu i tyle, a nie leje jak mokre żyto - zasada prosta jak drut

Gość Doroteczkaaaaaa
komiczne ... lubię Twój cyniczny styl pisania ale w tym przypadku pierdzielisz głupoty. Człowiek to nie worek treningowy ;)

naprawde wspólczuje komiczne, że nie potrafisz poprawnie przeczytać mojego imienia:] ja nie, ale Ty powinienes sobie zrobic urlop od kafe:] pozdrawiam dziewczyno, moge spytac po co tutaj piszesz? czego się chciałaś dwoeidziec? chciałas uzyskac przyzwolenie czy aprobatę powrotu do Niego?? bo nie rozumiem nawet jakby koles przyłapał ja w łóżku to ejdyne doc zego ma rpawo to zerwac z nia i wywalić z domu... nic nie daje rpawa do bicia

słaba psyhicznie? i dlatego znosisz bicie...nie no dziewczyno naprawde :| brak słow co an to twoi rodzice? na pomysł powrotu do ego psychopaty?

"komiczne liść to nie podbite oko" to wiem, podalem tylko przyklad.... a co do tego, czy ma to znaczenie ze miala cos na sumieniu czy nie... to owszem ma... bo jelsi pruła sie z jakimis palantami poznanymi ze skypa, to jej zachowanie jest nieco uzasadnione i jest tylko puszczalską debilką... ale jesli nie miala nic na sumieniu, to jest mega giga kretynką do kwadratu i wg mnie jest to prowokacja

noelia - a po co ty tu jestes? Hę? Żeby bardziej dobijać dziewczynę? JAK MA OCHOTĘ NIECH PISZE!! Ma dusić to w sobie? Dobra idź się schowaj!!

"słaba psyhicznie? i dlatego znosisz bicie...nie no dziewczyno naprawde :| brak słow" Noemi - jest słaba psychicznie, ale silna fizycznie :P jak to mawiaja - "jelsi mam miekie serce, to musisz mieć twardą dupe"

Aniołek, czytała smoje wypowiedzi? chyba nei skoro to piszesz nie dobijam jej, sama sie dobija, albo robia to inni jakbys nie zauwazyla więc się odczep zadałam jej normalne pytanie, ale widze, że standardem ejst siadanie na siebie??? poza tym wybacz, nie ejstem w stanie zrozumieć miłości do tyrana...sama przez to rpzechdoziłam, więc wiem, jak to jest..przeczytaj dokładnie temat a później sie wypowiadaj

załamana.. - bo to jest właśnie miłość, przywiązanie! Ale przecież trzeba jak najszybciej to skonczyć.. Będzie bolało.. będziesz chciała wrócic do niego.. ale musisz dać sobie radę! Wyrwij się z przyjaciółką do kina.. czy coś. Będzie dobrze:*

jesli chcesz od Niego odejśc, i zyc normalnie powiedz rodzicom... może wtedy nie bedzie Ci łatwiej, ale Oni nie pozwola Ci na to, zebys wrocila.. moi nie pozwolili, żeby mój sie choćby zblizał, jak się pojawiał, dzwonili na policje...

nie ma uzasadnienia dla takiego zachowania facete. On ma 100 innych sposobów na to, żeby puszczającej się lasce pokazać, że jest dziwką , że zrobiła źle itp. Może takie coś rozwiązać tak, żeby nie lać, a żeby bolało równie mocno (jeśli nawet nie mocniej) facet, któy podnosi rękę jest słaby i zdesperowany - to jest najłatwiejsze i najbardziej nieczyste zagranie. Nie powinien tego robć choćby dlatego, żeby nie paprać sobie konta takim dziadostwem

aniołku z całym szacunkiem, wyrwanie sie do kina ma pomoc:| uhm... chyba, że się bedzie wyrywac codziennie... tutaj nei chodzi o takie sprawy, wyjscie na disco czy do kina nie załatwi sprawy, musi wycierpieć swoje przejśc przez to, ale musi podjąc decyzje.. jak juz ja podejmie, to musi byc konsekwentna zastanów się dziewczyno, ja zycze Ci konsekwencji, powodzenia

Gość haha tak wyrwij sie
do kina, zamieszkajw kinie... laska uciekaj