Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kretynka z

Chłopak mnie pobił...

Polecane posty

Gość załamana kretynka z

Już naprawdę nie wiem co mam robić... :( Mój chłopak ubzdurał sobie, że umawiam się przez skype. Przez 3 dni non stop musiałam byś dostępna, napisało do mnie jakis 3 obcyh kolesiów z Bóg wie skąd, a on uznał, że jego teaoria się potwioerdziła... Zaczął wyzywać mnie od dziwek, pakować moje rzeczy i kazał się wynieść. Chciałam go uspokoić, popłakałam się, a wtedy on zaczał mnie bić... To był koszmar, otworzyłam sobie lodówkę żebyć przyłożyć lód do oka bo czułam jak mi puchnie, a on się wściekł jeszcze bardziej zaczął mnie tłuć. Zapakował wszystkie moje rzeczy i zniósł na dół, więc szłam przed siebie, bo co miałam zrobić.. Po chwili wyjechał z garażu, zajechał mi drogę zapakował rzeczy do bagażnika i odwiózł pod dom rodziców... Myślałam, że spalę się ze wstydu gdy musiałam wejść pobita do domu. Powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie chcę go widzieć, a teraz jak się obudziłam to najchętniej bym zazdwoniła, by się pogodzić... Kocham Go ;( Weźcie mnie dobijcie, bo jestem największą idiotką na świecie... ;/

Gość jesli to nie prowokacja
to prokurator sie klania

Gość a co na to rodzice jak
weszłaś taka pobita?

Gość Doroteczkaaaaaa
To nie może być prawda :( A jeżeli tak? Co na to Twoi rodzice?

Gość tniemy
prowokejszyn...

pisz do ch uja bo ja ci jeszcze poprawie

no ja bym poszła na obdukcję:) i załozyła sprawe o pobicie, chocbym nie wiem jak kochała....

a co rodzice nie wiedzieli ,że jestes pobita??????? Jak zareagowali

Gość Doroteczkaaaaaa
Jak możesz jeszcze tęsknić za nim? Jesteś masochistką??

Gość nuuuuudyyyyyyyyyyyyyyyyyy
prowokacja :-o

jesteś największą kretynką na świecie, masz pojebaną psychikę, jesteś masochistką [dobijam cię] :P

Uciekaj dziewczyno od niego jak najdalej, ciesz się, że to stało się przed ślubem a nie po, zapomnij o nim jak najszybciej!!!!!! Dobrze, że masz gdzie wrócić, niech to będzie przestroga na przyszłość. Od chamów z daleka!!! Jeśli pobił cię pierwszy raz, to uwierz mi: będzie drugi, trzeci.... Jeśli to nie pierwszy raz - to sama widzisz... Szanuj sie, bo jesli na to pozwolisz, będziesz miła tak całe zycie z tym facetem. Niestety, życie to potwierdza.

a po chu ja tam poszłaś mieszkać do niego?Tj. właśnie mieszkanie bez ślubu .Pchacie sie tym chłopaka do chaty a oni i tak was wywalają . Dobrze ci tak .I czemu do chu ja nie pracujesz nie studiujesz tylko siedzisz na karku ludziom

Gość Doroteczkaaaaaa
Ja tego poprostu nie mogę sobie wyobrazić. Nikt na mnie w życiu ręki nie podniósl. A jeszcze tęsknić za tym biciem?

Jakoś nie chce mi się wierzyć ,że tylko znajomi ,ale ok i tak nie ma prawa Cię uderzyć . W sumie to dobrze ,że cię wywalił masz nową szanse

mało prawdopodobne, że facet pobił ja za nic?? nie rozumiem teraz, czy usprawiedliwiasz bicie za coś??? szok!!! dziewczyno, jedna rada, która dać Ci może każdy, i chyba sama zdajesz sobie sprawe co tzeba zrobić jak możesz kochać kogoś kto Cie pobiŁ? może kochasz wpsomnienie o tej osobie(też to przerabiałam), ale to chyba nie jest osoba, w której sie zakochałaś??? no chyba, że od poczatku Cie prał, czego już w ogóle nie byłabymw stanie zrozumieć ten człowiek Cie skrzywdził, i jesli jest do tegoz dolny, jesli zrobił to raz, zrobi to kolejny raz gadanie, że zasłużylas, (nawet jeśli faktycznie czyms go zdenerwowałas) jest bez sensu, mozna krzyknąc na drugą osobe, przywołać ja do porzadku, ale prać?? facet ma takie zapędy, taki styl bycia, i niezaleznie od tego co będziesz robić, przywali Ci... - takiego chcesz zycia??? i pytanie: powatrzane i bez odpowiedzi wciąż: co na to rodzice???

do załamanej----? nie jest trudno w to uwierzyc trudno antomiast uwierzyc, że sie chcesz do niego odezwac... a później jest płacz i strach...

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Z własnego dośwaidczenia Ci powiem: jesteś idiotką! On Cię uderzy jeszcze nie raz jak do niego wrócisz, gwarantuje Ci to na 100000000000000000000%....

Gość głupie baby
ja wogóle nie rozumiem głupich bab które facet pobije a ona po paru dniach stwierdza że i tak go kocha i leci do niego, i będzie bita do końca życia (a przynajmniej póki z nim będzie), raz uderzył to uderzy więcej... ja bardzo kocham mojego narzeczonego, niedługo urodzi nam się dziecko, ale gdyby choćby raz mnie uderzył to bym się nie wahała żeby go zostawić... nic nie tłumaczy bicia kobiety NIC!! można się pokłucić, powiedzieć co się myśli o drugiej o sobie, ale nie uderzyć a rodzice napewno Ci nie uwierzyli, że na drzwi wpadłaś

jesli to prawda- to jest to okropne. dziewczyno zrozum nie mial prawa Cie pobic. nikt nie ma prawa nikogo bic. I Ty chcesz wrocic???. chcesz zyc z damskim bokserem??? A pomysl co sie stanie jezeli zobaczy Cie np na ulicy z kolega z podstawowki?? Albo z kuzynem ktorego nie zna??? Bo ja nawet sobie nie chce tego sobie wyobrazac. przejrzyj na oczy i znajdz sobie normalnego partnera ktory Cie bedzie szanowal i Ci ufal. poza tym koles jest chyba niedowartosciowany i panicznie sie boi odrzucenia. Nie dzwon do Niego nie pisz nie tlumacz sie w ogole zero kontaktow. Kazdy bol mija pamietaj. A jak on bedzie chcial wrocic nie daj mu sie przekonac za zadne skarby choc to na pewno bedzie trudne...

buhahaaahhh, idź do niego na kolanach i błagaj by cie przyjął z powortem, w podziece ze cię wpuści do domu obciągnij mu laske , a póxnej ugotuj obiad za własne pieniądze z 4 dań, póxniej jeszcze wyliz mu rowek i pokornie idź do domu z nadzieja ze jeszcze cię zechce zobaczyc,. moze po tym przyjmie cie z powrotem jako darmowa pomoc domową sprzątaczke i pomywaczkę, i bedzie cię tłukł jak psa, ale ty go przeciez kochasz..... pojebana kretynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe, że rodzice niby Ci uwierzyli, coś nie bardzo w to wierzę... Nie chcę się tu rozpisywać, bo wygląda ten Twój wpis na oszustwo, ale jeżeli jest inaczej, to zostaw kafeterię i otwórz sobie strony o przemocy w rodzinie , jej fazach, o współuzależnieniu. Psycholog się kłania i ... zgłoszenie tego pobicia na policję.

wiesz co? miałam takiego świra raz, uderzył mnie tylko raz, na więcej nie pzowoliłam, chociaż nie było łatwo, ale ważniejsze wydawało mi sie moje życie i szacunek do własnej osoby jesli szanujesz siebie sama, nie wrocisz do niego, jesli nie, wrocisz, a to będzie przywolenie na kolejne lanie... mój najpierw czekał, az się odezwe, zapierałam się nogami i rekami, ale nie zrobiłam tego..a póxniej przez 5 lat groził, nachodzil, - tacy ludzie sie nie zmieniają chcesz zyć? czy dla chorej miłości znowu dosta ć, a może nabawic się cięzkich powikłań?

a twój ojciec to fujara. powinien do gnoja pojechac i skopać mu dupe. a jak jest juz stary czy słabszy powinen jechac z twoim bratem, wujkiem ,chrzestnym czy z kolegami:P a oni siedzą cicho jak córka do domu z walichami pobita przychodzi:P gdzie tu sprawiedliwosc wymierzona przez klan?:D

powiem prosto jestes głupia jak but, - to moze dotrze. cczemu chcesz sobie rozjebać zycie? na własne zyczenie? skoro cię uderzył nie kocha, nie szanuje jaki chcesz miec dowód? az zacznei mówic ty kurwo, ty szmato, dajesz dupy kazdemu, ten bachor nie jest mój, zapierdole go??? chcesz zyc z psycholem?? bac sie jak wróci z pracy, czy ze zobaczyl ze idąc do sklepurozmawiałas z kolegą?? nienormalna masochistko! po to rodzice cie wychowali by jakis gnój cię tłukł? chcesz byu twoje dzieci widziały tkai model rodziny i same były psychioczine okoleczone?/ to chcesz?zastanaów sie , ostatnia szansa dana od losu!

odejdź nie rozumiem, jak można kochac kogos kto bije... nie rozumiem

tu już nie chodzi o to, czy dzieci będa to widziały nadejdzie po prostu pewnego razu dzień, qw którym dostanie sie i dzieciakom jesli nie chcesz ratowac swojej osoby, zastanów sie, cz chcesz narażac na to swoje dzieci, które zakładam będziesz kochac

sprowokowałaś go go do takiego zachowania i teraz jeszcze wieszasz na nim psy... wiesz jak on sie czuje przez to, że zmusiłas go swoim zachowaniem do pobicia? powinnas go natychmiast przeprosic i odinstalować skype'a!!! Jestes złą kobietą... Jak mozesz tak postępowac z facetem, ktory Cie kocha!! Ps a serio podobnie jak Bezedury - nie chce mi sie wierzyc, ze koleś sie tak zupełnie za nic wściekł....