Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony 86

Nie kumam

Polecane posty

Gość Zdziwiony 86

Wraz z moimi qmplami prowadzimy sie niemoralnei dlatego cche uniknac wszelkich komentarzy na ten temat tzn po prostu korzystamy z zycia jest nas w sumie 5 i chodzi o to ze kazdy z nas cwiczy na silownii 4 z nas jest powiedzmy tacy ze mam zel na glowie ladne buzki uprawiamy sport chodzimy na silownie na solarium i mamy wydepilowane umiesnione torsy a jeden z nas jest dobrze zbudowany owlosiony na klacie i niebrzydki ale ma krzywy nos taki normalny na 3 mm sciety i boli mnie to ze on przeletuje najwiecej dziewczyn... przeciez kobiety teraz lubia taki z nagim torsem i ladny dobzre zbudowanych a nie jakis normalnych z owlosiona klata wiec cos mi tu nie gra... prosze od odpowiedz

Gość Zdziwiony 86
dodam tylko że jak też przelatuje dużę ilości ale seks z psem nie umywa sie jedank do tego normalnego...co zrobić??

Gość Zdziwiony 86
debil:P

Gość Zdziwiony 86
Codziennie wieczorem pinktualnie o godz.22.00 ja i moja super przystojna paczka wychodzimny potajemnie na środek osiedla by na głownej drodze odprawić taniec deszczu, klaskać sutkami i hukać jak sowy...nasz rytuał ma na celu przyciagniece jak największej iloći bezdomnych watach psów aby nasteonie oddać się z nimi agresywnym analno-oralnym stosunkom :classic_cool:

Gość Zdziwiony 86
sram se do ryja:classic_cool:

Gość Zdziwiony 86
ciamkam stolce ze smakiem

Gość kraksanamatecznym
I co ten telefon wszędzie wciskasz? Mam taki! MA ZASADNICZĄ WADĘ! Jak gdzieś zginie, to można szukać godzinami, jest tak płaski, że wpada we wszelkie szpary, a raz mi się zamknął w książce i wcale tego nie zauważyłam (bo paliłam właśnie papieroska). Szukałam parę dni. W międzyczasie się rozładował i odzywała się sekretarka. Nie ma żadnych zabezpieczeń - jak Ci ukradną - od razu mogą korzystać! ma paskudny dźwięk raportu doręczeń, którego NIE DA SIĘ ZMIENIĆ! beznadzieja!

Gość Zdziwiony 86
kraksanamatecznym DAJ MI DOOPY:classic_cool: 🖐️

Gość Zdziwiony68768
prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zdziwiony86
czy jesli na 2 głowy tzn ze cos jest ze mna nie tak???

A może dziewczyny po prostu lubią męskich facetów a nie wydepilowane na zero xxxx? :o

Gość real womannn
zdziwiony ja ci napisze tak, ja osobiście i sporoooo moich kolezanek nabijamy się z takich smiesznych kolesi, stroicie się jak papuzki, ćwiczycie statycznie na siłowni, golicie się jak kobitki, chodzicie nienaturalnie opaleni, to jest strasznie niemęskie, owszem, ilu ludzi tyle róznych opinii i gusta tez przerózne, ale na taki typ jak wy lecą odpowiednie panienki. dla mnie jako laski, ktroa ma coś pod kopułą idealem faceta jest gość naturalny, który jest słodko niezadbany, nie mylic z brudny, ale chodzi mi o kolesia, dla ktorego wygląd jest kwestią drugorzędna, najpierw intelekt, błyskotliwość, nie tanie ściemy by wydupczyć pierwsza lepsza, facet, który aż tętni męskościa i to nie z powodu przerysowanej muskulatury i opalenizny, ale z zachowania, opiekuńczości, inteligencji, to facet zadbany, ale nie przesadnie, czasem niepodgolony mmmm, seksownie owłosiony, który ubiera się praktycznie, schludnie ale nie w ten sposób, ze widac iz stroi się jak panienka godzinami w sklepie i patrzy czy mu spodnie dobrze dupcię opinają albo czy bluzeczka jest odpowiednio obcisła, to obrzydliwe, zakrawa na pedalstwo. ale jeśli chcesz wyrywac łatwe laski, to moze to jest jakiś sposób, ja nie zawiesiłam oka na żadnym zelusiu, no chyba, ze po to by kręcić bekę hehheh:-D

Gość ja uwielbiammmmm
rzerzuchę na klacie!!!!!!!!!! facet goły to jakiś chłoptaś niedorobiony, a co wy jesteście dziewczynki? takich jak wy to jacyków może......sami wiecie co:-D

Zgadzam się z poprzedniczkami. :D Takimi "gołymi" facetami to bym się mogła ewentualnie zadowolić kilka lat temu jak byłam w gimnazjum. :p A teraz zwracam uwagę tylko i wyłącznie na męskich facetach, a ta ich męskość objawia się nie tylko w zachowaniu, ale też właśnie w owłosieniu. Taka mała schiza. ;) Aaaa btw... facet, który spędza przed lustrem więcej czasu niż ja, nie jest dla mnie facetem. :)

Gość a ja kumam 3
ja uwielbiam dobrze owłosioną klatę bez niej ani rusz :) faceci bez włosków na klacie mogą się schować ostro mnie rajcuje taki naprawdę męski tors a nie jakiegoś chłopczyka z kaloryferkiem

Gość łołłłłłłłłłłłłłłłłłłł
włosy na klacie mnie kręcą jak nie wiem co, lbię wczepiac w nie paluszki, kiedys nienawidziłam jak miałam naście latek, teraz kocham, jest to dla mnie niesamowicie podniecajace, a jak po jakims seksiku wtulam się i wdycham ta woń, wspaniałe, uwielbiam włosy na nogach u facetów, na rękach, no moze na plecach to juz przesada, ale takie normalne owłosienie jest zajebiste, a nie ogolone genitalia, nogi, torsy, pachy o my god! masakra jakaś!!! ale co robic jak pedały i blachary rządzą:-o

Gość a ja kumam 3
a jak facet wynuża się z jeziora i wdać jak słodko krople spływają po takim owłosionym torsie prosto w dół, jakby w wskazywały drogę do smakowitego kąska tuż pod kąpielówkami mmmmmmm.... prawda dziewczyny dech zapiera mniam :P

Gość łołłłłłłłłłłłłłłłłłłł
ohhhhhhhhh aż mnie kręci, wiadomo gdzieś i postawić koło niego takiego oskubanego kurczaka to aż obrzydzenie bierze, sliski gość fuuuuuuu, perełki wody na włoskach, cedowne i ten kąsek tam, też w futerku noskiem sobie rusza i węszy za norką. mmmmmmmmmmmmm mój męzczyzna zostanie dzis zgwałcony, a pote pobawię się futerkiem

Miałam takiego faceta... siłownia, włoski na żelu, czasem krem do rąk, ochronna pomadka w mroźne dni. :D Ale miał włosy na klacie, lekki zarost i był niesamowicie męski. :p Przymknęłam oko na te jego \"drobne\" dziwactwa. :D

Gość Zdziwiony 86
Te ostatnie komantarze ktos sie podszyl;] a jesli chodzi pewnie byscie inaczej napisaly gdybym napisal ze jestesmy normalnymi facetami a on nazelowanym z wydepilowanym torsem ze o siebie nei dbanmy itp , a nie podnieca Was taki facet bardziej mamy naprawde idealne ciala jak chippendales , a gdyby naprawde Wam si epdoably takie torsy to oni by tez latali owlosienie a nei wydepilowani , poza tym jestesmy po laserze a nei spedzamy 5 h przed lustrem wiadomo 1 h rano musi byc ale dziwie sie ze nie podobaja sie Wam bardziej zadbani faceci i to z super muskalutura macia piekno i bezpieczenstswo czego cchecie wiecej...

Gość Zdziwiony 86
?

Gość a ja kumam 3
zdziwiony 86 jeśli te 86 to rocznik twojej daty urodzenia to ja się tobie nie dziwię że nic nie pojmujesz może i lecą na twoiją na błysk wygolonę klatę dziewczynki z twojego rocznika ale jeśli chcesz poznać prawdziwą kobietę to musisz jeszcze tak dobre 10 lat pogłuwkować kobiety oglądają się za gołymi torsami nie dla tego że je to rajcuje facet musi jeszcze mieć w sobie to coś, symptom męskości którego męskim wzrokiem niedostrzegniesz i nie buntuj się tutaj bo nawet najbardziej łebski facet do konca nie będzie wiedział co tak naprawdę kręci kobiety

Gość Zdziwiony 86
Sziaaaa sie nie buntuje :D ja polemizuje:D i szukam odpowiedzi:)

Gość Zdziwiony 86
a ja jem klupy moich przyjaciół!!!🖐️

Gość Zdziwiony 86
widze ze jestes moim fanem:P