Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa 20stka

..88 rocznik!

Polecane posty

Gość Ediiii
U mni tez pada;( hmmm ale cos cicho na tym topicu;)

Gość freequa
dobra, no to piszcie co porabiacie :D teraz lub na codzien, co kto woli :P

Gość freequa
ee to gorsza praca :P ale Ty zapracowana jestes :D ja ostatnio moja prace rzcilam..zero szacunku ze strony kierownictwa a takich ludzi to ja mam gleboko :P

nie no ja kierownictwo mam w sumie niezle, troche gorzej z finansami :p ale przynajmniej zajecie jest jak pada deszcz :D a w jakim zawodzie pracowalas ? :)

Gość freequa
takim raczej malo ambitnym..jako kelnerka :p ale w sumie jesczze nie studiujac to raczej na wyzsze stanowiska mnie nie przyjma...bo teraz dopiero napisalam mature ;)

no kumam kumam ja w sumie tez malo abmbitnie chwilowo, bo w kiosku ruchu, a normalnie ( to ta druga praca) pracuje w kwiaciarni, praca tradycyjnie nie zwiazana z kierunkiem studiów :P

Gość freequa
ja teraz wyjezdzam nad morze i potem zoabcze co z studiami..:) jak dziennie to na sierpien sie jesczez gdzies wkrece do pracy do listopada :P a jak zaoczne to od wrzesnia szukam czegos na stale :D ale w kiosku to tez fajnie bo mozesz wszytskie gazety za darmo przeczytac :P jest juz nowy Cosmo?? :P

Gość freequa
oo to chyba skocze kupic :D a ile kosztuje i czy dawno przyszedl? :P przepraszam ze Cie tak wykorzystuje :P

Co do nowego "Cosmo" to mam i powiem szczerze, że w tego typu poradnikach jaki jest dołączony, zawsze są te same utarte sposoby... Banały, które każda dziewczyna wymyśliłaby sama - ale to tylko moje zdanie.

Dlatego już nic takiego więcej nie kupię :D Pozdrawiam nasz piękny rocznik, pewnie jeszcze tu zajrzę;) 🌼

freequa mozesz kupic to cosmo, ale w sumie nie polecam, kupiam tylko dlatego ze nie dalo sie rozpakowac bo tak na sztywno ten seks poradnik przypieli, ze nie dalo rady rozpieczetowac przeczytac i odlozyc na pulke jak to zwykle mam w sposobie robic :P nota bede fajne bylo to cosmo z tuszem do rzęs astora :P

Kurde cos mi komp wariuje:O A czytam czytam bardzo namiętnie :D Moja kumpela kupuje każdy nr więc za free później czytam :P

Cwaniaki z nas nie ma co :P Kurde jaka zmuła, ja już nie wyrabiam :O pojechałabym sobie gdzieś w ciepłe kraje a co :D

ja nie ma co rzucać, ale jedziemy! :D Tylko nie wiem, czy mi funduszy wystarczy, bo ja biedna,bezrobotna studentka jestem :P