Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa 20stka

..88 rocznik!

Polecane posty

A skąd jesteś ?:) Uhuhu gdybym ja tylko miała warunki to bym miała refren w kilku dobrych numerkach:P Ale niestety Bozia nie obdarzyła mnie takich hojnym darem:P

A wiesz, że nie :) Ja uwielbiam buty na obcasie:P a bluzy hmm na jakies ognisko to i zakladam a tak to wole jednak jakies sweterki:P Gdybys mnie zobaczyła na ulicy to bys nie powiedziała że ze mnie taki elo ziomek jest:D

Aaaa ja od dawna chce sobie kupić DC, ale niespecjalnie miałabym je do czego nosić:P Pani Elo Ziomek w szpilkach mówisz:P

Buty to chyba jeden z moich największych nałogów :O Kurde ciągle bym tylko kupowała i kupowała:P Niektóre mam jeszcze nóweczki nie noszone, bo jakoś do niczego mi nie pasuja, a w sklepie tak ładnie wyglądały, że nie mogłam sie oprzeć:P Echh te baby :D

To zalezy co sie kupuje, bo jeżeli chodzi o ciuchy to powiem Ci szczerze, że tez tego nie cierpię:O Ale buty to zupełnie inna sprawa:P

Pracuję, a uczę się zaocznie. Nie popadłam ani w wir zakupów ani imprez odkąd pracuję i mam własny hajs:P Wszystko od czasu do czasu... a Ty?:)

Szczerze to Ci zazdroszczę! :) Kurde ja obecnie mam wakacje i szukam pracy, ale z marnym skutkiem:O A tak to studiuję dziennie, więc o własnej kasie mogę zapomnieć... Co do imprez to lubię sobie pobalować w odpowiednim towarzystwie;) Tylko wiesz wszystko z umiarem, choć czasem ciężko ten umiar zachować;P Zakupy hmm to większość ciuchów dostaję od mamy z Anglii więc tu tak jak mówiłam nie biegam po sklepach, już wolę sobie na allegro coś fajnego kupić:)

OO to masz ciuchowe wsparcie:) Dla mnie, że tak powiem, ubrania nie są i nigdy nie były sensem życia... Właściwie to kupuję rzadko i to też zwykle szukam w rozsądnych cenach;) A co do pracy - to jakoś dziwnie mi sobie wyobrazić, że mogłabym nie pracować

Ja nie powiedziałam, że dla mnie ciuchy sa najważniejsze, bo nie są! Powiem Ci tam w anglii są inne ceny niż u nas więc sie nie dziwię, że mama mi kupuje, ale nawet ją o to nie proszę.... a praca, kurde nie pogodziłabym napewno szkoły i pracy, a na zaocznych gówno bym sie nauczyła, więc jest jak jest

Nie mówię, że dla Ciebie są - napisałam własne odczucia:) Fakt, studia dzienne i praca - ciężkie do pogodzenia:) Jaśmineczka witaj 🌼

Studiuje dziennie w trójmieście,a mieszkam w Koszalinie. Pracuje tez i jakos godze prace i nauke,nie jest zle. Nie wyobrazam sobie,brac pieniadze od rodziny. Jak najszybciej chcialam sie usamodzielnic i z pomoca styoendium itp sobie radze,nie narzekam. Uwierzcie,ze jezeli sie chce,to mozna i uczyc sie i pracowac,trzeba tylko chcec....

Ja nie mówię, że nikt nie pogodzi, ja mówie jak jest z mojego punktu widzenia... Jaśmineczka nie wiem co studiujesz i gdzie pracujesz, ale ja np spędzam większość czasu na uczelni więc do pracy chodziłabym chyba w nocy albo tylko w weekendy :)

Wiem,ze sa rozne kierunki studiow i rozne prace mozna wykonywac. Ja zajec to prawda nie mam bardzo duzo,a pracuje jako nauczycielka w szkole.Ale wiem,ze nie kazdy moze sobie pozwolic. Mowie tylko z wlasnego doswiadczenia,bo znam osoby na moim kioerunku,ktore tez maja taka samą siatke godzin w tygodniu i nawet nie pomysla o pracy,do 24 roku zycia(albo i dluzej) na garnuszku rodziny siedza.Tylko tego nie rozumiem. Najwazniejsze,ze mamy mozliwosc studiowania i oby nam sie dalej na studiach wiodlo. Juz za rok obrona licencjata hehehe ;) Tez jestescie na studiach dwustopniowych?

Ale jak to pracujesz w szkole jako nauczycielka? To teraz można w wieku 20 lat kiedy nie ma sie skończonych studiów uczyć innych?:) Ja na pracę związana ze swoim kierunkiem narazie nie mam co liczyć, póki co to zdobywam jedynie praktykę, która jest bezpłatna.

Tak uczę w szkole prywatnej,ponieważ skończyłam szkołę,w której zdobyłam zawodowy dyplom.Ok nie chcę rozgrzewać dyskusji. Niepotrzebnie się wtrąciłam w Waszą rozmowę. Dobrej nocy wszystkim

P.S. Są jeszcze certyfikaty i kursy ,które również uprawniają do pracy i do NAUKI INNYCH W WIEKU 20 LAT. Ale to tak gwoli ścisłości.

tez bym sobie na zakupy poszla chetnie :P z samej przyjemnosci kupowania czegokolwiek:P hehe no ale coz w pracy siedze i na obiad standardowo bedzie zupka chinska :P

Dzień dobry moje drogie Osa - ja idę na zakupy tylko jak czegoś potrzebuję, rzadko zdarza mi się kupować "na spontanie" Do tego jestem oszczędna, co chwilami jest męczące:P