Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa 20stka

..88 rocznik!

Polecane posty

O wszystkim i o niczym :D my z WściekłaOsą planujemy wypad na Bora Bora ktoś sie dołącza :P

Gość ciekawa aa88
dziewczyny a wy macie chlopakow?

Gość freequa
zrzucimy sie wsyztskie na taki wyjazd i pojedziemy razem :D ja mam faceta :D o 5 lat starszego..a Wy?;>

A ja juz nie mam! :D I dobrze mi z tym, bo to był idiota jakich mało:P Pięknie jest życie singielki naprawdę;) :P

Gość ciekawa aa88
no nie wiem czy zycie singielki jest takie fajne, troche smutno czasem.. ja mam chlopaka ale daleko, przyjezdza do mnie raz na 2 tygodnie.. a jak sie Wam uklada z nimi?

Gość ciekawa aa88
freequa?

Porównując moje życie z nim a bez niego to jest o niebo lepiej :) Nareszcie moge robic, to na co mam ochotę i piwa mogę sie spokojnie napić:D Narazie korzystam jak moge z mojej wolności, w końcu to dopiero 3 tydzień :D Zycie jest piękne:)

WscieklaOsa ojj zebys wiedziała jak lepiej :) On był jedna wielka pomylką, wiedziałam, ze to nie ma sensu ale jakos nie potrafiłam z nim zerwac, ale ostatnio nie wytrzymalam i KONIEC! Nic nie stoi na przeszkodzie zeby jechac zawojowac wyspami:D A i jestem z kwietnia 28;)

I nie mam faceta Ale to chyba logiczne, jestem stara :D Właściwie to nim się obejrzę skończe 21 lat :P

La Pantrea jaka stara? Dziewczyno! :D Toz to samo najlepszy wiek :P a brakiem faceta sie nie martw po co Ci teraz bieda na głowe:P A ja też już 20che dawno skończyłam:P

A nie nie ja na niczym nie jeżdzę a nick taki mam, bo kiedyś się zakochałam w hip hopie:) w sumie teraz tez słucham :P Ciągle w hip hopowych kręgach sie obracam więc stąd ten pseudonim:P ale na rolkach tez kiedyś śmigałam jak byłam w podstawówce:P

Ahh ja "wpadłam" w HH 5 lat temu... Skejtów ode mnie znam (prawie) wszystkich:P Jaram się natomiast (jaram się - jak to szczeniacko brzmi:P) rowerami wyczynowymi (extremalnymi) - lecz tylko biernie

a ja sie jaram break dancem:D Moje ziomy ( uhuhu jak slang to slang:P ) dobrzy sa w te klocki:D Znam też całe podziemie z mojego miasta:D W sumie ostatnio tylko takiej muzyki słucham, zdolne chłopaki sa nie ma co :)

Ja znam też kilka osób z podziemia - z jednym się nawet trochę spotykałam - ale jakoś niespecjalnie mam "dostęp" do ich twórczości:P Rozumiem, że tańczysz?

Nie ja tez niestety tylko biernie :D Ja nie mam takich zdolności ani sportowych, ani tym bardziej wokalnych:D

Aaa ja zawsze (tzn jak byłam młodsza) bardzo chciałam zaśpiewać w nielegalu:P A mogłabym - nie chwaląc się - mam niezły głos, swojego czasu dużo go też trenowałam;)