Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_miiika

spytałam go która z kobiet sławnych wg Ciebie jest najbardziej pociągająca?

Polecane posty

Gość mala_miiika

oczywiscie powiedział, że poza mną-bo to ja jestem dla niego najpiękniejsza- natalie imbruglia-ale w teledysku "torn"- bo w innych już jest za sztuczna dla tych, którzy nie kojarzą http://youtube.com/watch?v=8bPndxNNKfA ja jestem zupełnie inna! w życiu bym nie włożyła takich spodni i bluzy (nie chadzam na obcasach, ale lubie sukienkie?? lubię krótkie spodnice??lubie kobiece rzeczy) poza tym olśniło mnie- ostatnio zaprzestałam makijaży itp- kiedys bardzo o to dbałam a teraz- robię tak lekki makijaż, że prawie jest niewidoczny i mój ukochany zaczął 5 razy częściej zachwycać się moją urodą i komplementami sypać eh kobiety! pocóż my się tak "pitrasimy", malujemy, stroimy? do mnie dotarło, że mogę latać w dresie i będzie lepiej niż tak jak teraz oczywiście mój ukochany powiedział-ze ja mimo iz jestem calkiem inna (dłuuuuugie włooosy sukienki itd) to i tak go pociągam w 100 procentach ale kurcze:) po coz ja sie przejmowalam tyle razy jak szlismy na randke, ze wygladam chłopczycowato? ehh orzewrotnosc losu :)) chyba muszę się wyluzowac i przestać stroic i pitrasic, bo jak widac,moj ukochany woli naturalnosc

Gość piotrek344
bo jest fajna to fakt

Gość comtessa
mój facet też zdecydowanie bardziej woli mnie bez makijażu, nie lubi kiedy mam długie pomalowane paznokcie (o tipsach mogę zapomnieć, ma odruchy wymiotne na ich widok) i nie lubi kiedy się za seksownie ubieram :)

Gość mala_mikaaaa
no ale moj jak wkladalam jakas sukienke kobieca, zwiewna- to az kwiczał z zachwytu a tu mi pokazuje taką babochłopke no nie wiem co o tym myslec

Gość mala_mikaaaa
chociaz- ja mu powiedzialam,ze dla mnie to dave gahan z depeche mode, ktory jest zupelnie inny niz moj facet a moj facet tak mnie pociaga, ze nie mogę z zachwytu:)

Gość Tomeknono
ona jest piękna, taka prawda, jak ktoś ma piękną twarz i jest szczupły może chodzić w worku na ziemniaki i będzie pięknie wyglądać... jak dziewczyny są grubsze, brzydsze, muszą maskować to strojem, makijażem itp.

Gość kakarina
no ok ale ja tez jestem szczupła i twarz mam ładną ale jestem zdziwiona i zmartwiona calkiem inaczej sie ubieram chce sie podobac mojemu mezczyznie?!

Gość jak brudas ta natii
tez bym się zaniepokoiła na twoim miejscu bo natalia w tym teledysku wygląda jak menel spod monopolowego pomimo, że widać ładne rysy to fryzura ubranie zachowanie przekreślają ją

Gość alicja...87
a moze wcale mu się nie podoba, i nie chciał Ci powiedziec, która naprawdę mu się podoba, zeby przykrosci Ci nie sprawic, zebys zazdrosna nie była, itp. ? hmmm?:P

Gość olala1288
każdy facet potrzebuje swieżej krwi ,jeśli nie może pomacac to przynajmniej pomarzy sobie ,taka juz meska natura i nie ma co sie głowić nad tym czy podoba mu sie piosenkarka czy aktorka

Gość DavGah
kobieta naturalna jest najlepsza! Żadne malowania itd. Naturalnośc jest boska. i taka oczywista. Stylizowałem sie kiedys na Dava Gahana... wąskie jasne 501, czarna koszula, buciki błysk czarne, na głowie lotnisko...później przyszły zmiany :-) ale cos z tamtych dawnych lat pozostało ... :-) miłość do DM !