Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia gosia

w 13 tyg lekarz powiedzial mi co bede miala

Polecane posty

Gość gosia gosia

czy ktorejs z was tez lekarz powiedzial tak wczesnie i czy sie sprawdzilo? :) ja w pn mialam usg i byl to 13 tydz+ 1 dzien :)

Gość gosia gosia
chlopczyk. powiedzial ze na 90% bo to na jego doswiadczone siusiak niz lechtaczka.... a tak chcialam pierwsza dziewczynke... a Ty jeszcze w ciazy jestes czy juz z malenstwem przy boku?

no ja juz mam:) syna ale tez pragnelam corki:) ale teraz nie zamienilabym go na zadne skarby swiata:) Powodzenia.

Gość gosia gosia
a czemu bys nie zaminila? co fajniejszego w nim od dziewczynki? bo nawet ubranek ładnych dla chlopcow nie ma... no i ten siusiak :( poopowiadaj cos moze zaczne zmieniac zdanie :(

Gość madzia23niemcy
super ja za 2 tygodnie ide do lekarza wiec bedzie wtedy jakos 12-13 tydzien mam nadzieje ze tez mi powie:) wszystko zalezy od sprzetu i dobrego oka no i oczywiscie od ulozenia malenstwa .ps tez pragne coreczki

gosia jak zobaczysz takiego malutkiego urwiska to zakochasz sie bez pamieci i to bedzie obojetne czy ma to czy siusiaka...

Gość ikronasss
jestes jebnieta, jak sie ruchalas to ci fiut nie byl bleeeea od malutkiego dziecka jest pierdolnij sie w leb, juz mi szkoda dziecka ze ma tak pusta matke

Gość buuniaa
gosia gosia a ile Ty masz lat?? 15 ?? rodzisz dziecko po to, żeby go ładnie ubierać i żeby ładnie przy tobie wygladało?? no to choooore jest

Gość gosia gosia
kazda z nas woli albo chlopczyka albo dziewczynke. wiadomo, ze kazda mowi, najwazniejsze zeby bylo zdrowe ale w duchu bardziej pragnie chł lub dziewcz. to jest forum i moge jasno pisac co bymwolala i po co to obrzucanie blotem. przeciez nie pisze, ze nie bede kochac mojego synka bo ma siusiaka boze dziewczyno walnij se baranka w ściane na odmulenie:)

Gość buuniaa
no wiesz, twój post tak zabrzmiał...

Gość gosia gosia
bunia tobie równiez proponuje duzy rozbieg i głową w ściane walinj:)

Gość piekneone
O matko!!! mi tez szkoda tego chłopczyka takiej pustaczki.............szok szok szok!!!!ze takie ameby czołgaja sie po świecie!!!!jestes tak żałosna ze brak mi słów!

Gość gosia gosia
bunia moze i tak zabrzmial ale jak smiesz nawet tak podejrzewac, ze chce dziewczynke tylko dlatego zeby ja stroic.. boze co za puste baby

Gość piekneone
aaaaaaaaaaaaaa,ty pewno lesbijka jestes,a ciąża z probówki ,od dawcy,skoro wolisz łechtaczke od penisa:D

Gość buuniaa
hmmm no wiesz gosia, u mnie z głową wszystko ok... czego nie można raczej o tobie powiedzieć... skoro ubranka mają dla ciebie większą wagę od dziecka...

Gość gosia gosia
madzia23 no duzo zalezy od sprzetu, moj lekarz mial bardzo dobry podobno najnowoczesniejszy (prywatny gabinet a nie panstwowy rzęch 2d), mam duzo zdjec i ilm z tego usg ale ja tam nic nie widze :) dziwne ze siusiak i lechtaczka w tej fazie podobnie wygladaja... w niemczech mieszkasz?

Gość gosia gosia
elenasss fajnie sie dalej klika tylko od tej pory trzeba juz ignorowac te debilki ehhh... jak nazwalas synka? bo dla dziewczynki mialam kilka propozycji a dla synka pustka totalna.. jedyne co mi na mysl przychodzi to Adaś.

:D:D:D Hej ,no ja Cie \"pociesze\", jesli jestes z Poznania,to zapraszam do butiku PETRA. Mam tak obłędne ciuszki dla chłopczyka,ze trywialnie i nudnie wyglądają przy nich wszelkie dziewczece szmatki(tez mam extra,w razie to jednak łechtaczka:P ).ZAPRASZAM! I głowa do góry!!!!Mam syna i córke,wiem co mówie:D

Gość gosia gosia
a juz wiem Bartuś.. zobaczyłam w stopce u Ciebie..:) chce dac jakies proste imie.... napewno zadnego kacpra, eryka czy nikolasa hehe ... Moze cos mi zaproponujesz.... a wy miedzy jakimi imionami sie wahaliscie?

Gość gosia gosia
narazie tak popisze ale jak jakies podszywy beda to zaczernie sobie....

ja w 13 tyg dowiedzialam sie ze bedzie corka na 98%, teraz jestem w 36 tyg i potwierdzone jest przez innego jeszcze lekarza ze corka w 1 ciazy w 15/16 tyg dowiedzialam sie ze bedzie syn i jest syn :)

No w sumie my to mieliśmy tez proste imiona takie jak: - Bartosz - zostało - Wiktor - chłop nie chciał:) - Kacper - ale zbyt popularne no i kolezanka urodziła wczesniej i tak nazwała dziecko - Sebastian-ale babcia znów nie chciała Jakub Aleksander:)

Gość gosia gosia
evi 22 super... ze dziewczynka... jak nazwiecie? my ania typowalismy dla córci.. a synek jak sie nazywa?

Gość buuniaa
hmmmm nie jestem debilką... post tak zabrzmiał nieładnie, więc powiedziałam swoje zdanie na ten temat... Tu jest wiele osób, które wypisują różne głupoty, więc tak właśnie zareagowałam. Źle cię gosia zrozumiałam, więc wybacz, bo atak był niesłuszny:) często w jednym poście nie da się wszystkiego wytłumaczyć i w Twoim przypadku tak było :) sama się staram o dzidziusia już prawie rok, więc może dlatego taka reakcja...

gosia no wiec poznan ci po drodze?;-) chetnie sie z toba spotkam i przekonam osobiscie ze chłopca ubierzesz zarąbiscie:)