Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia gosia

w 13 tyg lekarz powiedzial mi co bede miala

Polecane posty

Gość madzia23niemcy
mieszkam w niemczech wiec tutaj tez maja nowoczesne sprzety ja widzialam moje 5 tygodniowe dziecko juz jak mu bilo serduszko na ekranie jak pierwszy raz poszlam na wizyte . nie przejmuj sie tutaj wiekszosc kobiet ma problemy emocjonalne i musza sie wyrzyc na kims co jakis czas

A ja bylam dzisiaj z mezem na USG . Jestem w 17 tygodniu jezeli dobrze sobie licze bo sie mozna pogubic:0 ostatnia @ mialam 13 marca taze wg mnie dzisiaj zaczyna sie moj 18 tydzien ?? A co do plci to bedzie dziewczynka:):) bardzo sie ciesze. A imiona jakie nam sie podobaja to Emilka, Maja, Nikola, Marika. Pozdrawiam ..

hhehehe .. ja jak bylam w ciazy to w duchu myslalal ze to bedzie dziewczynka .. bo juz jedna mialam :P hehehe gin ostro ze to chlop ... :) prawda prawda .. na zadna babe bym go nie zamienila :) ...

Gość gosia gosia
bunia my sie ponad 6 miesiecy stralismy az wkoncu sie udalo... czego to my nie próbowaliśmy... nawet lezałam z nogami opartmi o ściane ;) zaczynalam sie juz napowanie martwic ze cos jest z nami nie tak... ale pewnego wieczoru... dwa dni przed spodziewana miesiaczka zrobilam test (chyba z trzydziesty w moim życiu:) ) i zobaczylam dwie upragnione kreseczki.. jedna slabiutka... wiec jeszcze sie nie cieszylam na zapas... ale w najblizszych dniach poszlo jeszcze kilka nastepnych testów i kreseczki byly juz obie tak samo różowe:)(pierwszy test ten jak i kilka pozostalych oczywiscie zostawilam na pamiatke). Wiec suma sumarum jak widzisz bardzo pragniemy tej dzidzi a to gadanie chlopcyk czy dziewczynka, siusiak nie siusiak to tylko chyba takie babskie uroki pierwszej ciazy:) Mam nadzieje ze szybko Wam sie uda, bierzesz kwas foliowy? ja od samych pocztków starań bralam.. napewno bierzesz ale pisze nawrazie co bo niektóre dziewczyny oczy w pięć złotych robią, ze to trzeba brać..

Gość buuniaa
Biorę biorę:) dzięki:) czasem mam chwile załamań, ale nie ma co się poddawać... napewno się uda:) życzę Wam wszystkiego najlepszego Gosiu i inne Ciężarówki :):)

Gosia u nas bedzie Emilka a synek ma Aleksander - Olek po dziadku meza :) dodam ze w obu ciazach czulam od samego poczatu co bedzie, w 1 bylam pewna ze bedzie syn no i jest, w drugiej ze corka no i ponoc ma byc Wy tez mialyscie przeczucie?

Gość madzia23niemcy
ja biore femibion to jest to samo co feminatal w polsce tak samo wyglada ta sama firma inna nazwa tylko

Gość madzia23niemcy
tak jest kwas fioliowy i inne witaminy biore od 6 tydz(4 tygodnia od poczecia)odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy

wiem ze to nie ten wątek ale możecie obliczyc mi w którym jestem tygodniu dokladnie???Ostatnią @ mialam 13 marca. Juz sie calkiem pogubilam ...

Gość madzia23niemcy
a na kiedy masz porod?

Gość madzia23niemcy
podaj dlugosc cyklu

Gość madzia23niemcy
policzylam ci przy dlugosci cylku 28 dni Przybliżony termin porodu to 18 grudnia 2008 roku. znak zodiaku: Strzelec Dziś jest 19. tydzień 1. dzień ciąży. Kalendarz ciąży BabyBoom: Dziewiętnasty tydzień

Gość naomiiii om
hej autorko ile placi sie za wizyty w takich prywatnych gabinetach?bedac w ciazy chcialabym miec pewnsc ze wszystko bedzie ok i ze mam najlesza opieke a wiem ze prywatne gabinety maja naprawde dobre sprzety i moga zobaczyc nie jedno i w rzie czego zaradzic najwczesniej jak sie da tylko jest kwestia tych poieniedzy niestety:/ czekam na odp:)

Gość madzia23niemcy
19 tydzien (17 po poczeciu)

tak ale Wy liczycie od daty ostatniej @ a ja od zaplodnienia a to roznica:)

TERMIN MAM NA 20 GRUDNIA I MOJE CYKLE SA 28 DNIOWE.... NA KAZDYM KALKULATORZE WYCHODZI INACZEJ:(

Gość madzia23niemcy
ja liczylam od ostatniej miesiaczki czyli tak jak kazdy lekarz liczy wiec jesli ona jest teraz w 19 tygodniu wedlug ostatniej miesiaczki to jest to 17 tydzien po poczeciu

Gość madzia23niemcy
zawsze od terminu porodu masz 2 tygodnie w tyl lub w przod odchylenie

Gość naomiiii om
to wsumie nietak drogo wychodzi a wiadome liczy sie zdrowie dziecka i to jest najwazniejsze:) a w jakim miescie jest ten gabinet?

Gość madzia23niemcy
ja robie na babybom bo mi sie tam pokrywa z tym co mi mowi lekarz i z wiekiem jakie pokazuje usg

Gość madzia23niemcy
dziewczyny bedziecie rodzic w szpitalu czy klinice??

a jest taki fajny serwis co pokazuje tygodnie waszej ciazy i jak wygada dzidzius ahhh jak ja go sledziłam.

Gość gosia gosia
naomiiii om ja roilam swoje usg w warszawie. bylo to usg genetyczne w polaczeniu z testem papaa. kosztowalo to razem usg+badanie krwii 450zł. czy warszawa Cie interesuje? podac aders?

Gość gosia gosia
madzia ja w szpitalu bede rodzic