Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażynka27lata

Wybiegł ode mnie z domu z płaczem 35 lat

Polecane posty

Gość jestem z miasta - to widac
on cie zmotywowal do zmian a jego co motywuje? cos musi...

Gość Może popytaj pomóz mu
znalezc stałe zajecie , może gdyby to była praca z polecenia łatwiej byłoby ja utrzymać pomóz biedakowi znalezc pracę a potem poszukaj kogoś innego:))))

Gość Grażynka27lata
jego poprzednie dziewczyny tez chciały mu pomóc tez były przywiazane uczuciowo do niego bo tez miały z nim pierwszy raz znam je trzy i scenariusz był podobny w koncu sie zniechecały jak i po pewnym czasie przestawało zależec

Gość Grażynka27lata
to jest pierwszy chłopak z któym mam przyjemnsoc który we mnie obudził wszytkie uczucia ale teraz zaczynam patrzec an to eralnie nie moge zniesc tegoz e brakuje nam pieniedzy

Gość Grażynka27lata
On szybko rzuca prace bo jak mówił nudzi go prawie kazda praca nie ma nic a jeszcze lubi wypic a i pali tez

jestes troche ze swoim facetem, pewnie go znasz - co go motywuje?

Gość Grażynka27lata
do zycia motywuja go imprezy ,zabawa,gotowanie,tym zyje

Gość Grażynka27lata
uwierzcie mi wolałabym nie czuc w sercu potrzeby przebywania z nim myslenia o nim itp ale sie nieda

moze powinien zostac kucharzem?

Gość Grażynka27lata
z nim miałam pierwczy raz seks i dlategos ie zakochałąm tak mocno w nim bo on umiał wszytko dac mi przyjemnsoc

Gość dom wariatow...
a wiec jestes czwartą głupią, ktorą udalo mu sie oglupic i pozbawic dziewictwa :D hahaha weź kopnij pajaca w dupsko i zmadrzej bo piszesz jak 15 letnia gowniara. a moze to jest provokejszyn?

Gość dom wariatow...
a historia lubi sie powtarzac... skonczysz jak jego byle

Prędzej, czy później, w takich warunkach, raczej i tak byś sie odkochała, więc chyba lepiej wcześniej .... jeżeli mielibyście żyć w biedzie i to bez żadnego powodu (czytaj, młodemu jeszcze gościowi nie za bardzo sie chce pracować) to ja dziękuję

Gość kinglear
Ludzie, ale wy jesteście durnowaci:D PRZECIEŻ TO WESOŁE PROWOKEJSZYN A WY SIĘ NAKRĘCACIE!

Gość Grażynka27lata
co w tym dziwnego jak nie miałąm powodzenia miałm nadwage on sie mna zainteresował a mnei zaczeło zalezac ode mnie nie brał na pocztaku kasy tylko ja go zapraszałam dos iebie

no tak, teraz dokładniej się przyjrzałam, to zdecydowanie jest prowokacja :-D

Gość Grażynka27lata
no prowokacja jak cholera nie zycze ci zebys była w takeij sytuacji jak ja kiedys ze masz nadwage ze nei masz powodzenia ze teskinisz za miłsocia

obsługa chrzcin, komunii, imienin, urodzin itp. Moja bratowa z tego żyje i nawet nieźle!!

Gość Grażynka27lata
chciał kiedys otworzyc bar pierożek pozneij wpadł an pomysł zeby kuchnie turecka na dole a na górze dyskoteke taki klub

klub to nie to samo - tam trzeba naprawdę nieżle tyrać i nie samemu pewnie... ale te chrzciny itp. to nie tak wiele roboty 2-3 dni w tygodniu. Bratowa ma imprezy przeważnie sobota lub niedziela. Czasem mąż jej pomaga. A jak nie ma imprez to piecze ciasta, a czasem jedno i drugie...

W pierwszej kolejności winę za to ponoszą jego rodzice. (Jest pewnie jedynakiem?) To oni pierwsi powinni zadbać o to, aby syn znalazł stałą pracę. Pozwolili, żeby stary chłop był na ich garnuszku. Każdemu byłoby wygodnie mieć wszystko bez wysiłku. Odpoczęli, kiedy synek znalazł utrzymankę (bez urazy). A on teraz płacze, że go baba z domu wykopała??? Starzy będą mu gadać....A gdzie jego duma i honor? Ma ją w ogóle?

Gość GŁUPIA 8
ech ,ja 3 lata utrzymywałam faceta bo.....go kochałam jak mi sie wydawało nad życie ,ale jak mnie wyzwał przejrzałam na oczy wziełam kij i pogoniłam gada,teraz mieszka u mamusi jak każdy facet porzucony przez kobiete