Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarno biala

Hujowy dzisiaj dzien..

Polecane posty

Dama uffffff jak zdrowy to najwazniejsze!:) a czemu z nimi na wczasy nie pojechala?;)

Gość ŁukaszBrożyna
Kazdy z was powinien jako srodek zaradczy wstrzyknąć sobie w tętnice szyjną 10ml benzyny. Leczy bóle egzystencjalne i zabija owsiki. Poza tym to was nie lubię!

Gość dama w medalionie
jade w sobote..zawsze sie wymieniamy zeby gnojek mial cale wakacje wypelnione :) pozniej jedzie na oboz sportowy, trenuje od 5 lat...alez jestem z niego dumna( pol sciany medali ;) )

Lukasz nie mam zadnych bolów egzystencjalnych;) to sobie nie lub widac Tobie jst potrzebny taki zastrzyk:D

Gość dama w medalionie
lukasz...nie rob nam tego 😭

Myrein to ja wtedy drugie rozpoczne;) Dama wow - to gratuluje sportowca:) a co trenuje?????

Gość dama w medalionie
judo :) myrevin...zaprosze cie kiedys na zawody...bedziesz dumny z syna kolezanki :D

Gość ŁukaszBrożyna
No dobra ... chcialem tylko zwrócić na siebie uwage i się dowartosciowac. Wszystkiemu winna jest dzisiejsza aura i kompleks małego członka. Musicie wiedzieć że benzyną nie leczy się nicieni, ale jak wam bachory ponalepiają jakieś pierdółkowate i szpetne naklejki na lodówke to ładnie można to benzyną odczyścić.

o widzisz Lukasz, przydales sie na cos z ta benzyna i naklejkami:) Ps. nie przejmuj sie czlonkiem, podobno nie wielkosc sie liczy :)

Dama wiec mozesz czuc sie bezpieczna majc takiego judokę:) ja spadam zrobic myju - myju z.w

Gość dama w medalionie
:) jedyna radosc zycia setuniu ..inaczej..chujnia :o;)

Gość ŁukaszBrożyna
Ale długość określa moją pozycję w stadzie! Nie będę dobrym reproduktorem jeśli psychicznie nie czuje się osobnikiem alfa!

Aj tam popracuj troche nad sila sugestii . Ewntualnie wmow sobie ze tobie ulozyly sie w szerz , zamiast wzdluz :)