Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dziala

Czy metoda na olewke jest skuteczna ?

Polecane posty

Gość czy to dziala

Czy to dobry sposób na wyrwanie laski ? Pokazanie jej ,że nie jest juz dla nas ważna i że nam nie zależy i możemy żyć bez niej ?

Gość dfgdfgdfgd
proste ze tak... :) jak dziewczyna ktora coś do Ciebie czuje zobaczy ze sobie jakos radzisz i jestes szczesliwy i np zobaczy CIe z inna to bedzie zazdrosna na bank:) a jezeli nic do Ciebie nie czula to bedzie dziekować Bogu ze w koncu sie od niej odczepiles:)

Gość On1984
metoda dobra , ale do czasu... ja raz jedna kolezanke tak straciłem :O

Gość znikająca
jak zakochana zrobi wszystko, by zdobyć. jak niezainteresowana - oleje. jak zakochana i leniwa - zrezygnuje. jak zakochana i nieśmiała - również podda się. definitywnie to kiepski sposób na wyrwanie dziewczyny ;p

Gość czy to dziala
hmm to sam nie wiem . Słyszałem ,że tak się powinno robić. Olewać dziewczynę i być nawet odrobinę niemiłym i chamskim.

Gość znikająca
.. jak chcesz to zaryzykuj. :) może akurat jakaś się nawinie. :D

Ludzie coś usłyszą i nawet nie przemyślą;) Czasami możesz mieć olewcze podejście, typu mówisz jej jak fajnie było z inną koleżanką w kinie czy coś w tym stylu, albo długo się nie odzywasz. Jednak masz mieć okresy, pokazywać, że Ci bardzo zależy i nagle cisza... Tak żeby ją wprowadzić w stan niepewności, a nie żeby była sflustrowana Twoim negatywnym stosunkiem do Niej...

A czy to wstyd pokazać dziewczynie, że się ją bardzo lubi? Moim zdaniem, to z pewnością skuteczniejsza metoda. Dziewczyna, która się szanuje, nie będzie latać za chłopakiem, który ją olewa i do tego jest chamski. (Wyjatek stanowią dajki....) Sam odpowiedz, o którą z nich ci chodzi...:)

Gość czy to dziala
Heh wolalbym nie ryzykowac ,ale serio w wielu miejscach w necie czytalem ,ze tak sie powinno sie robic i ze laski lubia chamów i kolesi ,którzy niezbyt dobrze sie do nich odnoszą. Podobno jak sie jest za miłym dla panny i chce się ja dobrze traktować i dbac o nia popełnia sie bład ,bo wtedy jej nie poderwiesz ,a jesli juz z nia jestes to odejdzie albo zdradzi.

Gość czy to dziala
W sumie i tak nie potrafię sie tak zachowywac ,swoja panne traktowalbym jak ksiezniczkę ,ale jestem ciekaw opinii

powiedz wprost w czym masz problem? zależy Ci na jaiejś i jesteś dla niej chamski? ...skoro tak, to jeśli to normalna dziewczyna to lada dzień kopnie Cie w dupsko :D

Gość czy to dziala
To jak w koncu powinien postepowac ktos ,kto sie stara o dziewczyne ?? Uwierzcie mi serio to wedlug niektorych sprawdzony sposob i twierdza oni ,ze jak sie jest dla dziewczyny za dobrym to ona odchodzi :(

Gość czy to dziala
ja nie jestem chamski ,wrecz przeciwnie. Po prostu duzo sie naczytalem o tym ze tak to funkcjonuje

Gość motorollla
lekka nutka niepewnosci? owszem ale tak jak kolezanki wczesniej napisaly- odechce sie jej za toba latac jesli to wartosciowa i dobra dziewczyna natomiast jesli dajka no to moze poczeka :] ja bym nie igrala z ogniem :o

ta cała metoda na olewke wzieła sie z tego, że po tym jak juz facet rozkochał w sobie kobiete olał ja i one myśla że to właśnie zadziałało - a nieprawda! na poczatku był napewno miły, kochany, czesto sie odzywał, troszczył, martwił itp. wtedy sie zakochały a jak facet odszedł (olał) to wtedy wielkie uswiadomiły sobie że sie zabujały i myśla ze to przez olanie :O

Gość ejjjejjj
Tomek to Ty?? :p

Gość czy to dziala
Nie , to nie ja. A dlaczego mowisz Motorolla ,ze tylko na dajke by takie cos moglo podzialac ?? Ja czytałem ,ze to działa wszytkie kobiety.

Musisz wiedzieć kiedy możesz być dobry... Nie chodzi o to, że masz być chamski. Tylko pokazywać, że nie zyjesz tylko Nią, żeby Ona nie bała się uczuca z Twojej strony (bo nie tylko dajki boją się uczuć). Wiadomo jak to wygląda z psychologicznego punktu widzenia, jeżeli jesteś zbyt natarczywy w za szybkim stadium Ona uzna, że może Ciebie mieć. A osoby które możemy mieć od ręki wydają się dla nas mniej atrakcyjne i w tym nie ma nic dzinwego. Chodzi o to żebyś ją zdobywał, ale jednoczesnie sam był zdobywany. Powinnieneś zauważyć etap, w którym możesz sobie pozwolić na coś więcej. Jest jeszcze druga strona medalu, ludzie którzy dbają za bardzo o dziewczyny, przyjęło się, że to nudziarze i jeśli zaczniesz znajomość od tej strony to jesteś skreślony, bo wydasz się mało ciekawy. Nie masz być jakimś chamem i macho, pokazująć jaki jesteś wspaniały. Masz mieć po prostu własnie życie i zainteresowania, dziewczyny to lubią i cenią najbardziej;)

Na te małolaty nieświadome swojej wartości może i działa....Na mnie działała zawsze kultura chłopaka i to mnie do nich przyciągało.

Gość motorollla
mam na mysli ze dluzsze olewanie dajki sparwi ze piczka bedzie ja mocno swedzic i pomimo ze ja wyzwiesz, olejesz ona i tak bedzie chciala rozlozyc nogi powiem ci jeszcze cos - sama jestem w takiej sytuacji wlasnie teraz :o facet najpierw pokazuje ze mu zalezy a potem udaje ze nie istnieje i wiesz mi ja to mowie z punktu normlanej kobiety ktora ma swoje zasady - to ejst nie w porzadku i sie nie sprawdzi na dluzszy czas, ja zaczynam sie zniechecac... moja rada - czasem jakas przerwa, dzien dwa, nie odpisanie na esa zaraz po jego otrzymaniu ale nie chamskie zachowanie i trzymanie w niepewnosci nie wiadomo ile - to sie nie sprawdzi tylko ZNIECHECI

Sarah Jessica Parker ..ona jako jedyna powiedziała jak powinno byc a olewanie tylko dla tego aby olac to nie metoda :P

Gość czy to dziala
No dobra już wiem mniej wiecej co macie na mysli. A co zrobic gdy juz dalo sie dziewczynie poznac z tej nieciekawej strony ,tzn malo ciekawego kolesia ktory zrobi wszystko dla dziewczyny ??