Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona brukselka

CZEMU TYLU FAJNYCH LUDZI JEST SAMOTNYCH?

Polecane posty

Gość czy to dziala
podszyw jakis buc 14 napisal :( he he a Ty Jarek naprawde jestes durniem :p w sumie to juz widzialem kilka Twoich wypowiedzi w roznych tematach i powiem ze smieszny z Ciebie koles niewiadomo czy sie smiac czy plakac gdy sie czyta to co piszesz

Gość Persefona1980
Ja jestem atrakcyjna i samotna. Masz rację Kenniks faceci wolą przeciętna bo boją się, że taka ładniejsza znajdzie sobie kogoś lepszego. Wiesz co ale to stereotyp. Ja jestem sympatyczną, normalną dziewczyną i wcale nie mam wielkich wymagań, a faceci na mój widok robią się nieśmali i jakoś nie bardzo potrafią zagadać. Czy moja uroda może ich onieśmielać?

Gość Kacha w lokach
Jarek - nie jestem ani pasztetem ani tucznikiem. Nie widziales mnie wiec sie nie wypowiadaj. jestem normalna ;P W przeciwienstwie do Ciebie, bo skoro piszesz takie rzeczy to faktycznie potrzebujesz pomocy psychologa aby wyleczyc kompleksy. Hehehe, jak nie 14 to ile? Bo juz sie przestraszylam ;P

kremik ja troche nieufna jestem.Wiec nie obraz sie ale lepiej nie :)

Gość czy to dziala
jasne ,ze moze wiem to po sobie

behatta ..oki ale ja już mam sporo fotek z kafe i nigdy nic złego z nimi nie zrobiłem :) bo to świństwo by było ale jak nie to nie :)

Gość czy to dziala
Kacha mam troszke powyzej 20 lat

cremik--- jak zdarzy sie tak ze troche dłuzej popiszemy to nie wykluczam wymianki ale chwilowo jeszcze nie jest ten czas :D

Gość Persefona1980
Tylko,że ja jestem atrakcyjna ale nie jestem skończoną pieknością. Za to mam fajny charakter i jestem sympatyczna. W dodatku noszę okulary. Czy mogą myśleć, że jestem za mądra? Tylko wcale tak nie jest. Nawiasem szanujcie wzrok i ćwiczcie go bo jak go jak wam się pogorszy to będziecie tak jak ja marzyć żeby chodzić bez okularów. Chociaż to się nigdy nie spełni. Bo czytałam, że po korekcji wzroku wielu osobom wzrok się pogorszył. Pozdrowienia. I pamiętajcie szanujcie wzrok.

Gość tfufuuuuuuu
jarka poprostu bawi to ze zaraz wszyscy zaczna sie tlumaczyc. przeciez napewno wie ze czesto super laski nie maja nikogo bo tak ciezko znalezc kogos idealnego (a takiego czesto sie by chcialo:)) desperado czy jakos tak opisz ta dziewczyne tzn wyglad..bo jakos trudno mi uwierzyc ze taki odpychajacy wyglad..ciekawi mnie

Gość Kacha w lokach
czy to dziala - no ja tez :) a na jarka proponuje nie zwracac wagi to moze sobie pojdzie ;P jarek, uwaga do ciebie durniu - jak ktos jest sam, to nie znaczy ze jest samotny!! Wiec jak juz mszisz mnie nazywac pasztetem zeby sobie poprawic humor, to przynajmniej towarzyskim ;P

Gość ofe rma
"To co ktos pisal o sobie wczesniej: wysoki, inteligentny, sense of humor i inne pierdoły, na stopie kolezenskiej ok, dalej cienko." matko boska co za pozer :D

Gość Persefona1980
A mnie się wydaje, że ludzie dzielą się na kategorie atrakcyjnych i nieatrakcyjnych. Jeśli mówimy o wyglądzie zewnętrznym. Jeśli zaś mówimy o wyglądzie wewnętrznym to albo ktoś ma piękny charakter albo brzydki. Ale tak naprawdę w naszym życiu powinno się liczyć na pierwszym miejscu wnętrze drugiego człowieka. Nie można myśleć stereotypowo czyli piękni ludzie lub ładni są ble, a ci brzydcy kurczę przepraszam ale jakoś nie lubię tego słowa wolę nie atrakcyjni są super. Bo pierwsze wrażenie może być mylące.

Gość Kacha w lokach
Zgadzam sie z Toba, ale czesto tak jest ze tych nieatrakcyjnych niektorzy nie chca poznac blizej

pierwsze wrażenie to wygląd nie umówisz się z facetm co ci się nie bedzie podobał

Gość czy to dziala
W sumie bardzo ladnie to powiedzialas ,ale tak nigdy nie bedzie. Zawsze osoby atrakcyjne beda przyciagaly swoim wygladem i pierwsze wrazenie owszem moze byc mylace ,ale to wyglad decyduje w duzej mierze o tym jakie sa nasze odczucia gdy pierwszy raz z kims rozmawiamy. Z reszta u mnie wyglad liczy sie na pierwszym miejscu i nie bede ukrywal ,ze jest inaczej.

Gość Kacha w lokach
kremik - no wlasnie o tym mowie ;)

Gość Kacha w lokach
czy to dziala - brawo, przynajmniej szczery facet :)