Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruneteczka17

czy znajde kolesia takiego jak chce????

Polecane posty

Gość bruneteczka17

hej:)mam na imie Ania mam 17 lat....czasami mi smutno...bo nie wiem dlaczego nie amm chlopaka....jestem dosc ladna dziewczyna....i z fajnym charakterem.....wiec nie wiem:(moze dlatego ze dosc wysoko mierze i szukam ksiecia z bajki????czy w tym jest cos zlego.....cenie siebie....i bardzo wiele oczekuje od zycia...i od mojego przyszlego wybranka:Dhehe czy to zle?????ze niechce byc z byle kim...?tylko miec tego jedynego...cudownego....i niesamowietego mezczyzne...???:(

jestes młodziutka, jak poznasz zycie to przejdzie Ci takie rozumowanie :) tzn. że zobaczysz ze ideałów nie ma...

Gość cukierasekk
a jaki on ma być...?

Gość waniliowa pipka
kiedyś znajdziesz wiekszosć tych, co zawieraja zwiazki w wieku 17 lat, czyni to po to, zeby mieć sie z kim lizac po katach normalnego chlopaka w swoim wieku to raczej nie znajdziesz, im wszystkim buzuja hormony i chcą sobie szybko umoczyć, to nie ich wina

Gość bruneteczka17
hehe oj wymagania to ma bardzo duzeee;]musi byc przystojny wyksztalcony i bogaty:)noi lepiej jakby byl starszy:)odemnie hehe wiem ze to co pisze to troche dziecinne i nierealne ale to sa moje marzenia.....ktore chce splenic....wydaje mi sie ze jestenm dosc wyjatkowoa osoba.....;]

Gość DeNN
Ja również szukam.Tylko,że Księżniczki z bajki.Mam 20lat.

Gość cukierasekk
znajdz sobie sponsora :)

Gość jakie życie jest piękne
gdy ma się 17 lat. Wystarczy żeby był przystojny i bogaty, bo się ceni siebie :D

Gość bruneteczka17
kretynie nie rozumiesz co pisze!!!!nie daje sie byle komu!!!!!!!to ma byc ksieciulo a nie jakis byle....kretyn....

Gość jakie życie jest piękne
jak się zwiążesz z facetem teraz to i tak nie dotrwacie starości, taki lajf :P

Gość cukierasekk
książe z bajki - starszy ( pewnie z 25 ) wykształcony, przystojny, z wielką willą , porszem. własną firmą :) :) pytanko czym takiego księcia zainteresujesz poza ciałem....?

Gość bruneteczka17
czym go zainetersuje????swoim charakterem....swoja osobowoscia....swoja wyjatkowoscia i moimi hobby:)heheh