Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokra chusteczka

ZAKOCHAŁAM się i jest mi żle

Polecane posty

Gość mokra chusteczka

pomocy,co począć?

Gość mokra chusteczka
nie potrafie się odkochać ,bo mam potrzebę kochania,jest mi żle i tyle.

wiem,że ból minie ale dlaczego zawsze ide jak cma do ognia ?dlaczego uzależniam się tak szybko emocjonalnie od drugiej osoby?może jakaś terapia ?

Gość coscipowiem
zaufaj trochę,na próbę,kochaj!

Gość eunikxa
ja doznałam stanu zakochania dokładnie rok temu , to była milosc nieodwazajemniona , facet narobił mi nadzieji , lecz po miesiacu znajomocsi gdy umówiłąm sie z nim na dyskoteke , zapoznał mnie ze swoją dziewczyna poprostu podszedł do mnie z nią i powiedzial "poznaj to moja dziewczyna..." i po chwili zaczeli sie namietnie całowac , a z racji tego ze mam słaba psychike co do takich odczuc i emocji , chodzilam do psychologa , kilka wizyt i było ok , rozmowa z psychologiem duzo daje

faceci są popier......oleni, moze nie wszyscy ale wystarczy ze jeden mi zalazl za skóre, rok czasu walczylam o zwiazek, prosilam o szacunek!!! wyorazacie sobie, popierd...olony typ!!!!

dopisuję się, facet ze mną gra nie wiem sama w co, ja wariuje za nim, a on nie wiem, albo nie kumaty, albo świetnie się bawi, albo ma mnie w głębokim jak ja bym chciała obudzić się jutro i nie pamiętać o jego istnieniu...

Gość 3434343434
wez sie za robotę i nie pisz pierdół dziewczynko

Montmorlonit - ja ze swoim bylam 3 lata, wiesz co, mam teraz to co bedzie sie dzialo w bardzo glebokim powazaniu... dosc ku...wa zastanawiania sie nad wszystkim, chwytac zycie i isc do przodu, sama w to nie wierze ale tak myslec musze... a ten "moj" niech sie buja ze swoimi humorami sam, ja mam ku...rwa dosyc

ja za swoim pojechalam do innego kraju zrobil mi nadzieje a on sie pojawil ze swoja dziewczyna:( znam ten bol trzymajcie sie dziewczyny:)

szkoda z enie jestesmy z tego samego maista, wspolna impreza postawilaby nas na nogi :))))

no właśnie, ja też mam już dosyć, chciałabym mu wszystko wygarnąć...i chyba tak zrobię, a później odwrócę się i puszczę w niepamięć...zacznę, spróbuję zapomnieć o nim...na nowo, raz już prawie mi się udało heh, ale wystarczy jego spojrzenie, uśmiech i znów mnie ma:(

ibiza i dziewczyny - mozemy zalozyc wlasny topik i imprezowac wirtualnie, hihi, macie browary w lodówce?

mnie dobija moja glupota zeby pojechac za facetem do innego kraju? poczulam sie jak ost debilka jak go zobacxzylam z tym "malym dzieckiem" obok:(

o kurcze, mozna powiedziec ze jestem spod wawy 2 rzuty beretem :) ja ma browara, otwieram

to nie jest głupota, jak ktoś ci siedzi w głowie, sercu i Ci na nim zależy to nie ma bata...różne rzeczy się robi

Gość blooooondi
ja tez bylam zakochana w obcokrajowcu ktory wyjechal na 2 lata do wojska w swoim kraju..niby nie zerwalismy ale wiecie jak to jest .. teraz za 2 miesiace wraca .. ale jak rozmawiamy przez tel to ja widze ze jemu juz nie zalezy.. tydzien temu bylam wypita i postanowilam ze nie chce sie juz zakochac i weszlam w romans z pewnym facetem calkowicie bez milosci PIERWZY RAZ W ZYCIU i jestem szczesliwa.. nie chce juz pozwolic na to zeby mnie raniono..nigdy wiecej ...

wiecie co jest najgorsze, to ze my naiwnie wierzymy w to co oni paplają jest sie wnerwionym do czerwonosci i przychodzi taki, powie kilka slowek i sie mysli sie kolejny raz sie uda, ze na pewno bedzie inaczej, ze tym razem warto sprobowac byc z nim jeszcze raz... chwilami to mam ochote wyciąć sobie mózg i nie mysleć, zycie byloby chyba prostsze :)

dziewczyny, chyba nie jest z nami tak zle, bo ja mam takie same odczucia, wiec to chyba normalna kolej rzeczy, chyba niemozliwe zebysmy wszytskie byly skazane na wieczna samotnosc