Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana laska 21

kto ma doła i chce pogadac?

Polecane posty

Gość zdolowana laska 21
i nie wiesz co masz robic biedna? mam to samo prawie ;/ szkoda slow

Nie wiem :( powiedziałam mojemu ze chce odpoczac od niego.. :( ja juz nie wiem co robic..

Gość zdolowana laska 21
ja wlasnie mam to samo... tylko ze ja mojemu nic nie powiedzialam

Gość ++**++
cos do przemyslenia dla Profesorka i zdolowana laska 21 zastanowcie sie dlaczego tyle czasu bylyscie ze swoimi obecnymi partnerami , zastanowcie sie czy jest warto tracic te wszystkie chwile i te radosne i te smutne pod wplywem zauroczenia tym drugim. pomyslcie dlaczego tak bardzo zalezalo wam na waszych partnerach i czy nie bedziecie za tym tesknic .wiem ze jest to trudne bo jestescie pod wplywem tego drugiego sadzicie ze jest lepszy ale czy napewno?to dlaczego tak dlugo zwlekacie z podjeciem decyzji? 2 lata temu ja podjelam zla decyzje wybralam tego drugiego po pol roku zdalam sobie sprawe ze to byla pomylka,klapki opadly z oczu i zaczelam dostrzegac tez jego wady a nie tylko zalety zdalam sobie sprawe ze rostajac sie z moim eks stracilam bardzo wiele ale bylo juz za pozno.minely dwa lata a ja dalej tesknie dalej lezka kreci sie w oku na jego wspomnienie i mimo powodzenia nie jestem w stanie stworzyc nic trwalego :( Nie mowie ze u Was musi tak byc ale zastanowcie sie czy napewno tego chcecie ojoj ale tego wyszl :) pozdrawiam

Gość przestań im zawracać dupę
skoro potrzebna ci była nowa znajomość i poznanie wad następnego partnera to to nie była miłość. zaczęłaś tęsknić, bo ten drugi okazał się niewypałem, a tam miałaś ciepłe gniazdko. jeśli pojawia się zauroczenie inną osobą to miłość do obecnego partnera nie jest miłością.

Gość ++**++
mialo by to racje jesli to zauroczenie trwalo by dluzej i w takim razie dlaczego po 2 latach dalej tesknie i kazdy zwiazek koncze praktycznie przed jego zaczeciem dodam ze z tamtym bylam 6 lat to troszke dlugo i nie odkochalam sie tylko wpadlismy w rutyne z ktora nie potrafilam walczyc i pojawil sie ktos nowy cos zaczelo sie dziac bylo to cos nowego i zgubnego gdybym mogla cofnac czas nie zastanawiala bym sie nawet minuty

Gość zdolowana laska 21
tylko ze czasu nie da sie cofnac. moj facet wyjechal za granice. nie jestem z nim dlugo jednak mialam zawsze wrazenie ze bedzie to cos trwalego i odpowiedniego. teraz wiem ze sie mylilam. chyba ze zouroczenie obecnym jest tak silne ze logicznie nie mysle. nie wiem juz co robic. ten drugi jest moim przyjacielem. czuje cos do mnie od dluzszego czasu. wciaz go zwodze. dzis sie poklocilismy bo kazal mi podjac decyzje. nie wiem co robic. na dzien dzisiejszy chcialabym z nim byc. jego osoba pociaga mnie niesamowicie. z drugiej jednak strony wiem ze to moze tylko chwilowe zauroczenie i faktycznie nie warto marnowac zwiazku w ktorym jeszcze jestem. poza tym obecny facet nie zasluguje na powiedzienie mu rozstaniu przez telefon, a do jego powrotu jeszcze troche. czuje ze jestem w pod bramkowej sytuacji i obojectnie co nie zrobie to bedzie po czesci zle. szkoda by bylo tez zmarnowac przyjazn... ale wiem ze skoro juz sie przeobraza w cos innego to i tak jest chyba stracona :(

Wiesz zaczęłam dzisiaj się nad tym zastanawiać... Może to głupie ale wyliczałam wady i zalety mojego obecnego partnera i wady (ktorych jak narazie poznałam bardzo mało bo przecież to tylko 3 tygodnie) i zalety chłopaka którego poznałam na wakacjach... Doszłam do wniosku, że chyba jednak nie warto tego wszystkiego \'\'burzyć\'\'... Będzie mi ciężko zapomnieć, ale myślę, że będzie warto.. ehh

załamana- ja też chyba logicznie nie myśle :O z jednej strony tyle dobrze, że on jest 300 km ode mnie a nie na miejscu bo pewnie było by jeszcze ciężej jakbym go widziała..

Gość ++**++
zdolowana laska 21 decyzje musisz podjac sama ody dobra wydaje mi sie ze jestes w rosterce ze wzgledu na to ze Twoj partner wyjechal i czujesz sie samotna.a z tym drugim to byla przyjazn przez co caly czas sie widzicie i wypelnia Tobie luke jaka powstala po wyjezdzie partnera.Naprawde nie wiem opisalam swoj przypadek jako przyklad tej zlej decyzji ale nie zawsze tak musi byc