Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

kiedy zobaczylyscie bijace serduszko płodu????

Polecane posty

Gość Anialisa
Ja zobaczyłam w 6 tygodniu i 3 dniu:) Powodzenia!:)

ja w 13 tygodniu bo wczesnije lekarz powiedzil ze nie ma co napewno zobaczysz jestem pewna powodzenia

Gość tralalaladfsdgfdg
7tc

w 6 tygodniu widziałam sam pęcherzyk, w 8 serduszko

ojej tak bym chciala zobaczyc moje malenstwo:) normalnie kamien z serca by mi spadl... od czego to zalezy,ze nie ktorym widac pecherzyc a nie ktorym juz pecherzyk z serduszkiem a sa w tym samym tc?

Gość ja widziałam w 42 dniu cyklu
dokładnie w 25 dni po owulacji:) myślę, że to zależy od sprzętu jakim dysponuje lekarz dlatego, że serce zarodka kształtuje się i bić zaczyna w 21 dniu od zapłodnienia

Gość monika2520
kofanamisia, dlaczego w 13 tc?wczesniej np. w 8 tc nie mialas robione usg? ja jestem w 8 tc i lekarz stwierdzil ze serduszko nie bije;( licze i mam nadzieje ze moze jeszcze za wczesnie....

ja tez bede szła w 42dcbedzie to 30dzien od owulki(nie wiem dokladnie kiedy doszlo do zaplodnienia) licze ,ze zobacze serduszko:)

ja mialam taka lekarke ze oszczedzila mi stresu z mysa ze serduszko nie bije czy cos i wolala zebym poszla jak juz napewno bedzie bilo i tak wlasnie bylo bynajmniej sie nie martwilam ze nie bije czy cos innego zonaczylam maluszka dopiero jak skakala jak szalony a jego serce bilo slicznieee

Gość a oto streszczenia
ja też coś koło siódmego tygodnia

Gość fgfgfsdghs
6 tc i 1 dzien... Ps. serduszko dziecka,nie płodu....

W 6 tc nie widziałam serca. Kolejne USG miałam po 3 tygodniach, czyli w 9 tc i widziałam już machające łapki i bijące serducho.Do 89 tc ma prawo nie być widać serca i to nie powód do zmartwień.

Gość monika2520
dziewczyny jestem w 8 tc, niestety nie widac bijacego serduszka, ale mam nadzieje, poczekam... choc lekarz proponowal mi szpital, powiedzialam ---- NIE! bo w duchu wierze ze zabije! na trzech lekarzy u ktorych bylam jeden dal mi nadzieje. Pozdrawiam goraca. Miło czyta sie wasze wypowiedzi, podtrzymuja na duchu;)