Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca z osmioma

mam 22 lata i spalam z osmioma facetami

Polecane posty

Gość adelka kiss
to dobrze bo niektorzy tutaj nasmiewaja sie z takich jak my

Gość ryba871019
Tak teraz oni się nasmiewają a później z ich dzieci ktos sie bedzie nasmiewał że jego mamusia się puszcza

Gość racja_____20
a ja mialam 15 a mam 22 lata...i mam to gdzies. w niczym mi to nie przeszkadza ani niczego nie ułatwia

Gość ryba871019
No teraz to Ci to raczej nie przeszkadza ale jak bedziesz kiedys chciała założyc rodzinę i twój facet spyta się ciebie ile facetów miałaś rzed nim a ty mu wymienisz taką liczbe to uwież mi nie ma szans żeby taki facet nawet jesli to zaakceptuje to nigdy nie będzie cię szanował

Gość racja_____20
a kto powiedzial ze ja to komus powiem?

Gość ryba871019
No to żal mi tego faceta który na Ciebię trafi. Jeśli chcesz zaczynac związek na kłamstwie to nie jesteś nic warta:( A musisz wiedziec że prawda i tak kiedyś wyjdzie na jaw a wtedy to już nie bedzie przebacz

Gość adelka kiss
to musisz trafic na kogos z takim samym przebiegiem

Gość racja_____20
jaki przebieg? dla mnie to wcale nie jest dużo. nie mam zamiaru budowac niczego na kłamstwie. jak do tej pory żaden facet mnie nie pytał ilu miałam przed nim. i jak to niby by sie wydalo ?? mieszkam w dodatku od 3 lat w innym mieście ? bezsensu...

Gość ryba871019
Wiesz jak lubisz się ślizgac po kimś to proszę bardzo... Uważaj tylko i badaj się regularnie bo jeszcze jakiś chorób nałapiesz

Gość ryba871019
Jak łapiesz facetów tylko do bzykania to pewnie nawe nie maja czasu sie o to zapytac heheheh. Nawet nie wiesz jaki świat jest mały jeśli chodzi o plotki. To twoje życie i robisz jak chcesz ale ja na twoim miejscu zaczeła bym się troche szanowac

Gość ffs
Zal mi takich jak ty. Nie dosc, ze maja wielu facetow na koncie (chociaz twierdza inaczej :o ) to jeszcze beda faceta oklamywac. Takie jak ty, to tylko do jednego sie nadaja.

Gość racja_____20
sluchaj przez 6 lat miec 15 facetow to chyba nie aż tak dużo? poza tym tylko z dwoma robiłam to mozna powiedzieć przypadkowo. reszta to związki. najdłuższy trwał rok. wiec niemów mi ze sie nie szanuje

Gość ryba871019
ffs-popieram twoją wypowiedz

Gość racja_____20
nikogo nie okłamuje!! mnie nie pytają ilu miałam , ja nie pytam ich. uwazam za zbyteczne mowienie sobie takich rzeczy. jeszcze gdyby mnie ktos o to spytal, ale jakos nie pytają. nie mow mi ze nadaje sie tylko do jednego bo mnie czlowieku nie znasz.

Gość ryba871019
Wiesz może ty masz inną definicje szacunku... piszesz że "tylko z dwoma robiłam to mozna powiedzieć przypadkowo." i co piszesz że robiłaś to z nimi przypadkowo-to niby jest szanowanie siebie?? chodzenie przypadkowo z kimś do łużka to moim zdaniem jest trochę dziwne

Gość ffs
ryba871019 - a ja popieram Twoje wypowiedzi :) racja_____20 - juz samo stwierdzenie, ze najdluzszy zwiazek trwal rok, wiele mowi.

Gość spiaca z osmioma
co za roznica. gdybym spala z jednym to pewnie bym teraz tworzyla do tego jakas ideologie ze jestem dumna i takie tam facet ma mnie kochac a nie rozliczac ze mialam 4 orgazmy w te czy we wte nie bede budowac zwiazku na jakims pseudoszacunku do cnoty, czesto zreszta wymuszonej sytuacja

Gość oookkkiiuuuu
tylko dziewczyny latwe robia to przypadkiem sory ale dla mnie jest to k.....ie zachowanie

Gość racja_____20
bo wy nie wiem co myślicie. że jak laska powie ze miała 2 albo 3 to na pewno nie kłamie. a skąd mozecie wiedzieć czy nie dała komuś dupy na dysce albo zauroczyła sie i wylądowala z jakimś debilem w łóżku? na czole nikt nie ma tego wypisanego. jakby facet zaliczył 20 panienek to ogier ale że laska ma 15 to dziwka

Gość chwalisz się czy żalisz bo to
????? jak na tak młodą \"panienkę\" dość dużo. :O

Gość ryba871019
Ja nie twierdze że facet który zaliczy 20dziewczyn to ogier wręcz przeciwnie i taki samo mam podejscie do kobiet a nie wiem czy to miało by jakiś sens kłamac na tym forum bo niby po co?? ja miałam 2partnerów to nie znaczy że robiłam to tylko 2razy. Tylko chce powiedziec ze jestem tak wychowana że nie ide do łóżka przypadkiem tylko z miłości

Gość oookkkiiuuuu
ja napisalam ogolnie nie obrazajac nikogo ale wiem ze sa takie laski znam taka jedna ktora spi z kazdym chetnym ma slawe w gronie facetow wymieniaja miedzy soba jej nr tel i dla mnie to jest przykre a ona mowi o tym smialo dla niej jest to chleb powszedni

Gość racja_____20
ja niczego nie żaluję. cieszę się ze te dwa razy skorzystalam z okazji bo wiem co znaczy przypadkowy seks i oddanie sie chwilowej przyjemności. a to że ktos nie wie bo nie chce jest jego indywidualną sprawą. wyszlo jak wyszło, ale porównywanie mnie do dziwki jest troche nie na miejscu bo nigdy nie zrobiłabym tego za pieniądzę. jestem atrakcyjną młodą osoba i tak się dzieje ze na brak adoratorów narzekać nie moge. ale nie robie tego z kazdym, z pierwszym lepszym. moze to moja wina ze jestem naiwna i wyobrażam sobie ze bóg wie co wyjdzie z moich spotkac z facetem... ale taki mam charakter ;/

Gość spiaca z osmioma
no wlasnie. facet zdobywca i latwa laska. naprwde myslicie ze to ze ktos wam wkladal zawsze ten sam facet to juz za samo to nalezy wam sie order zaslugi? a ja znam dziewice ktore sa ostatnimi sukami, i dziewczyny ktore pozwalaja sobie na przyjemnosc z facetem i sa wspanialymi ludzmi.

Gość ffs
jesli seks splycasz do poziomu orgazmow, to wspulczuje :o🖐️ i nie dziwota, ze macie tylu partnerow.

Gość oookkkiiuuuu
twoje zycie twoja sprawa

Gość ryba871019
Ale jakie ta typiara ma do tego podejscie!!! pisze że nie powie o tym swojemu facetowi i ze zrobiła to przypadkiem 2razy!! Masakra

Gość to ja i tylko ja
wy tylko sypiacie ze swoimi partnerami i zero seksu z nimi? O_O

Gość ryba871019
No dla mnie to logiczne jestem z kimś kocham go sypiamy ze sobą i to mi wystarcza nie potrzebuje tysiąca facetów żeby mnie zaspokajali mój facet robi to wystarczająco dobrze

Gość oookkkiiuuuu
nieprawda ja mam jednego od 5 lat i zawsze jest zajebiscie