Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca z osmioma

mam 22 lata i spalam z osmioma facetami

Polecane posty

Gość racja_____20
nie powiedziałam ze nie powiem!!! powiedziałam że nikt mnie o to nie pytał. a co do przypadków to faktycznie mi sie zdarzyło to jedynej na świecie. nigdy żadna laska nie spała z kimś kogo słabo znała albo z kimś poznanym na dyskotece. żadna! tylko JA. no szczyt dziwkarstwa

Gość oookkkiiuuuu
nieprawda ja mam jednego od 5 lat i zawsze jest zajebiscie

Gość jak to czytam to normalnie
to chyba wole miec byłą prostytutkę niż taką ja niektóre z was :O normalnie żal i skąd ta pewnośc że faceci mają niewiadomo ile kobiet na koncie ???

Gość spiaca z osmioma
moj facet wie z iloma bylam przed nim, i jest ze mna bo mnie kocha, cala mnie, a nie liczby z przeszlosci. zazwyczaj najwiekszy problem z tym maja dziewczyny ktore spaly z jednym i tworza wokol tego niewiadomo jaka cnotliwa otoczke. a ja nie mam zamiaru budowac ani zwiazku, ani tego jaka jestem na podstawie jakichs 30 minut sprzed roku

Gość to ja i tylko ja
no i w związku z tym nie masz pojęcia jak jeszcze bardziej zajebiście mogłobybyć z innymi

Gość ryba871019
Ja nie mówie że ty jesteś jedyna!!! Ty po prostu jesteś na tym forum gdyby była tu inna osoba napisała bym jej to samo bo takie jest moje zdanie na ten temat twoje jest inne i ja to szanuje każdy ma prawo robic ze swoim życiem co tylko chce

Mam koleżankę, która rachubę zgubiła przy 50 facecie. Pop prostu przestała ich liczyć. Nie przeszkadza mi to dopóki jest tylko moją koleżanką. Osiem tak na poważnie w wieku 22 lat.. to dużo nie oceniam ale ja bym z taką starał się nie wiązać.

Gość racja_____20
ja też nie potrzebuje 1000. gdybym była z kims przez te 6 lat to bym go nie zdradzała i sypiała tylko z nim, ale wyszło inaczej. nie robie z siebie cnoty. może faktcznie to dla niektórych dużo, no ale bez przesady. mam opisać kazdego faceta po kolei?? jak było i dlaczego tak sie stało? żeby chociaz przez chwile ktos mnie zrozumiał? pewnie, najlepiej ganić laski które mialy więcej niz 1 czy dwóch tym dziewczynom które same wiecej nie miały.

Gość oookkkiiuuuu
nie wiem ale to mi nie przeszkadza moze kiedys bede miala ochote na innego to to zrobie

Gość ryba871019
I znowu mówice że robimy z siebie cnotki- wcale tak nie jest już pisałam każdy ma swoje zdanie na ten temat i robi tak jak chce ja tylko nie chce niczego później żałowac i tak właśnie postępuje

Gość spiaca z osmioma
Dobrze, to zalozmy ze teraz jestem sama. Mam 22 lata, powiedzmy ze mozemy przewidziec przyszłosc i tego jedynego spotkam w wieku 25. I co mam robic przez te 3 lata? Nie uprawiac seksu i w zwiazku z tym bede lepszym czlowiekiem? A moze zostane stara panna? A moze po 15 latach moj wybranek odejdzie do kochanki albo okaze sie alkoholikiem, a ja zostane stara i dumna ze przez ostatnie 15 lat oddawalam sie tylko jemu?

Gość troszkę starsza
Ja mam 56 lat i kochałam się z jednym. Nadal się z nim kocham. Nie jest źle. Niczego nie żałuję. Po prostu - poszczęściło mi się, że od razu trafiłam na "tego właściwego". Wam też życzę odnalezienia "tego właściwego". ;)

Gość ryba871019
Tak właściwie to spałaś z tyloma facetami co ja tylko mi chodzi o twoje podejscie do tej sprawy. Nie chodzi o to żeby do ślubu nie robic tego wcale tylko o to żeby robic to z miłości i pomyślec najpierw jakie beda tego konsekwęcje a nie chodzic z kimś do łóżka przypadkiem

Gość Czegoś nie rozumiem
Czy ty zakładasz, że będziesz facetowi przyprawiać rogi, bo to beznadzieja przez 15 lat sypiać z jednym i tym samym? Bo w przyszłości może okazać się bydlakiem, więc lepiej go ubiec i być nie fair?

Gość racja_____20
robię to tak naprawdę kiedy liczę na to że wyjdzie mi cos z facetem, a to że nie wychodzi to inna bajka, moja naiwność albo chamstwo tego kolesia... pewnie za szybko sie zakochuje, ja o tym wiem. ale każdy ma swoje potrzeby, wiem że mozna je kontrolować, ale pytanie po co? czasem tak bywa że laska nie ma z kim tego zrobić to czeka na jakiegoś księcia z bajki. ja mam, zawsze miałam. podobam się facetom. nie zaliczam alkoholików spod lady w tanim lokalu przeciż. tylko facetów na poziomie do ktorych mnie ciągnie i z którymi chcialabym być...

ale każdy ma swoje potrzeby, wiem że mozna je kontrolować, ale pytanie po co?} Bo to powinno nas odróżniać od zwierząt.

Gość ryba871019
I co chcesz teraz powiedziec ze spałam z dwoma facetami i pisze to wszystko tylko dlatego że nie miaam okazji żeby zrobic to więcej razy?? Błąd! Nie będę się tu przechwalac ile miałam propozycji bo to nie o to chodzi trzeba tylko umiec powiedziec nie

Gość racja_____20
wiec napisałam "można". bo zwierzęta nie mogą. mozna ale nie trzeba

Nic mi do twoich potrzeb i ich kontrolowania. Natomiast chciałem tylko wyrazić swoje zdanie na ten temat.

racja_____20 ..żal mi ciebie :O jesteś chora psychicznie bo myślisz że jak szybko pójdziesz do wyra to on ciebie pokocha :D i jeszcze jesteś idiotka bo nie wyciągasz wniosków z tego wszystkiego można popełnic błąd raz , dwa ale nie tyle co ty :O normalnie żal.pl🖐️

Gość racja_____20
dlaczego trzeba powiedziec "nie"? bo co? bo tak wypada? bo masz czekać na miłość z prawidziwego zdarzenia? chociaz możesz nigdy takiej nie zaznać? trzeba bo wezmą cie za dziwke? trzeba bo jest się dziewczyną ? trzeba to być dobrym człowiekiem, nie krzywdzić innych i kochac matkę, a nie odmawiać sobie przyjemności fizycznych z powodu ogólnie przyjetych morali

Gość spiaca z osmioma
Nie, nie zakladam tak. Jezeli jestem z kims na powaznie to go nie zdradzam, zdarzyc moze sie wszystko wiec nic nie zakladam. Ale drazni mnie kiedy slysze, ze jezeli dziewczyna wyszla za maz jako dziewica i przez x lat oddawala sie tylko jednemu to jest z zalozenia wartosciowa, a ta ktora wczesniej z kims sypiala jest latwa, jest dziwka i sie nie szanuje. Ze jej facet nie bedzie jej w przyszlosci szanowal. A guzik prawda. Ta cnotka moze byc tak naprawde ludzka szuja, a ta rzekoma dziwka naprawde fajna dobra dziwczyna. Nie widze zwiazku pomiedzy tym ze w zeszlym roku przespalam sie kilka razy z moim kolega, bo pociagalismy sie, oboje bylismy sami, mielismy na to ochote, a wiedzielismy ze nie stworzymy zwiazku z innych przyczyn a moja wartoscia.

Gość racja_____20
a mi ciebie jest zal, bo twoj mozg jest na tyle ograniczony ze nie umie zrozumiec relacji osoby ktore maja zdanie inne twoje wlasne. mam tak naprawde gdzies co o mnie myslicie, bo to moje zycie i ja za nie odpowiadam. i miejcie sobie mnie za szmate, co wam z tego? lepiej sie poczujecie? dowartościujecie? skoro tacy jesteście dumni z wlasnych przekonań i tego że możecie komuś zarzucić chorobe psychioczną ( to mnie rozbawiło naprawdę ) to powodzenia, tylko uważajcie żeby wam aureola na głowe nie spadła.

ale smętny ten topik aż żal że go czytam :O

Gość ryba871019
Ja nie czekam i nigdy nie czekałam na księcia z bajki ale żeby z tego powodu bzykac sie "przypadkowo"-raczej nie...

racja_____20 ...to co chciałas usłyszec zakładając ten topik ???? pochwałe ?? rób co chcesz

Gość troszkę starsza
spiaca z osmioma , a nie obawiasz się, ze Ci ta "czynność" spowszednieje? Że możesz przegapić "tego właściwego'? :)