Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca z osmioma

mam 22 lata i spalam z osmioma facetami

Polecane posty

Gość racja_____20
2 razy mi sie zdarzyło. nie 200. i może jestem naiwna bo wyobrażam sobie miłość. ale taką mam cechę charakteru. wolę ją niż wszechobecną głupotę, egocentryzm i chamstwo ktore przemawia przez ciebie

Gość ryba871019
Ja nie wiem czy wy wogóle to czytacie ja nie jestem dziewicą i nie robie z siebie świętej czy cnotki. chodzi tylko o to żeby nieposzła bym do łóżka przypadkiem

Gość jak to czytam to normalnie
racja_____20 ..niechce mi się z tobą gadac 🖐️

Gość racja_____20
to spierd..... nikt ci przeciez nie broni. narazie wam!

Gość spiaca z osmioma
nie obawiam sie, bo nie wydaje mi sie ze seks moze spowszedniec. zreszta jezeli w koncu odszukam, to chyba i seks z nim bedzie wyjatkowy?;)

Gość spiaca z osmioma
a co dla ciebie znaczy "przypadkowo"? bo ja mam taka wlasciwosc ze latwo sie zauroczam. 6/8 bylo nieprzypadkowe, tylko byly to krotsze badz dluzsze zwiazki, i seks pojawil sie naturalnie. pozostale 2 byly "ukladami", nie z kims poznanym godzine wczesniej, ale z facetami z ktorymi sie znalam dluzej i oboje doszlismy do wniosku ze mamy na to ochote, choc na zwiazek niekoniecznie.

Gość Czegoś nie rozumiem
Oczywiście, że nie ma związku między ilością partnerów seksualnych a wartością danego człowieka. Mam koleżankę, która od momentu rozdziewiczenia sobie nie żałowała. Jest cudowną, ciepłą osobą. Nie przejdzie obojętnie obok krzywdy innego człowieka. Ale niestety, w ten sposób postrzegana jest tylko przez przyjaciół. Dla innych jest zwykłą dzi*ką. Nie piszę tego, żeby ci dopiec. Naprawdę mnie irytowało kiedy jakiś obleś się o niej wyrażał. Myślisz, że z tobą jest inaczej? Nie zabolałaby cię taka opinia, usłyszana gdzieś przypadkiem?

Gość troszkę starsza
Byłam młoda w czasach "dzieci kwiatów", gdy seks nie był tabu, gdy ludzie pieścili się na oczach innych, gdy ciągle któraś gdzieś robiła skrobankę, ale nawet wtedy chłopcy woleli zostać na stałe z dziewczyną, która miała mniej partnerów seksualnych.

Gość ryba871019
Nie wiem ilemasz lat ale jast też różnica między zauroczeniem a miłością to znowu tylko moje zdanie ale nie wiem chyba całego życia by mi nie wystarczyło żeby się zakochac w 8 czy 6 facetach. A te twoje 2 uklady?? Takie rzeczy po prostu mi nie odpowiadają ale jeśli tobie tak to spoko

Gość Denn
Widzę,że forma jest.haha

Gość ryba871019
Ja akurat lepiej dogaduje sie z chłopakami mam mało koleżanek wiecej kumpli i nigdy też nie usłyszałam żeby jakikolwiek z nich chciał na stałe się związac z taką co to sypiała z niewiadomo iloma facetami. Spotkac ją i bzyknąc owszema ale związac się z nią- nie ma mowy.

Gość Pani racja_____20
niestety dla niej, jej rodziców i partnerów jest tanią k**** :O

Gość spiaca z osmioma
opinia nieznajomych srednio mnie obchodzi. nie jest tak ze wchodze do lokalu, i wszyscy wytykaja mnie palcami bo spalam z polowa knajpy, poza tym nie opowiadam na lewo i prawo jak z kim bylo. bylam w 3 zwiazkach w LO, w 3 w okresie studiow. 2 razy poszlam na "uklad". nikt z mojego otoczenia nie ma powodow zeby traktowac mnie w ten sposob, nie zdarzalo mi sie wyladowac w toalecie na dyskotece czy bog wie co. poprostu bylam z kims, pojawial sie seks. nigdy nie zrobilam nikomu w zwiazku z tym zadnego swinstwa. sama liczba "8" brzmi jakos powaznie. natomiast ja i moje otoczenie (chyba) tego tak nie odbieramy, bo bylo to bardzo rozlozone w czasie i nigdy nie jakies blacharskie czy dyskotekowe. nigdy nie zakladalam sobie ze przespie sie z tym, potem z jego kolega... tak przez te ostatnie kilka lat wyszlo... i wcale nie odczuwam zeby to bylo duzo z tego prostego wzgledu ze sama dopiero niedawno to "podliczylam" i zorientowalam sie ile tak naprawde tego bylo.

Gość Pani racja_____20
za parę lat palców u rak tobie zabraknie, żeby "to" policzyć ale nie martw się na osiedlu, w klubach i generalnie - koledzy kolegóe będą pamiętać :) i jak będziesz chciała ułożyć sobie życie, to ktoś tobie przypomni i potencjalnemu mężowi też :)

Gość ryba871019
Dokładnie!! To że ty się tym nie chwalisz i nikomu nic nie mówisz nie oznacza że któryś z twoich partnerów nawet przypadkiem się nie wygada

Gość spiaca z osmioma
tak jak juz napisalam, moj obecny facet wie, zapytal, ja odpowiedzialam. i kochamy sie ze wzgledu na to jakim jestesmy ludzmi, on nie wybieral mnie ze wzgledu na to jaka mam opinie u "kolegow" ktorzy wtykaja nos w cudze sprawy i zyja plotkami i oczernianiem innych zeby lepiej sie poczuc. a niech pamietaja.

Gość Czegoś nie rozumiem
Rzecz w tym, że to nie kobiety rozpowiadają na lewo i prawo jak było, alw faceci. Jeśli tak jak piszesz, były to krótkotrwałe związki, to faktycznie możesz być postrzegana w inny sposób przez swoje otoczenie niż tu, na forum. "mam 22 lata i spałam z 8 facetami" ma siłę rażenia, więc nie dziw się reakcjom.

Gość Pani racja_____20
Wątpię w tę jego miłość. To znaczy może i kocha seks z tobą. Ale ślubu nie weźmie.

Gość spiaca z osmioma
no to cie rozczaruje, bo jestesmy zareczeni, mieszkamy razem, i wspolnie wychowujemy jego syna

Gość Pani racja_____20
No to jak facet z dzieckiem, to wiadomo, że nie może zbytnio przebierać. A tak ma kochankę i niańkę w jednym.

Gość ride for you
hm... pani racja przyznaj się ze masz problemy z seksem zamiast obrażać laski ktore umieja korzystać z zycia i mają gdzieś opinię ludzi takich jak ty. stara dewota ktorej brakuje seksu - tak moge cie okreslic po twoich wypowiedziach. juz wole byc tania kurwa w oczach innych niz zgorzkniala wypominjaca wszystko wiedzmą . hahaha

Gość Pani racja_____20
no i pewnie właśnie nią jesteś :) a ja stara dewota mam 24 lata i narzeczonego problemów z seksem - brak

Gość akochana na zaboj
ja spalam z 4 i z tym 4 juz zostane do konca zycia :)

Gość spiaca z osmioma
nie, na to juz nie odpowiem, bo widze ze tak czy owak przegralam zycie:) pozostaje mi tylko zyczyc takiego faceta jak moj. i takiego syna jak nasz. 🖐️

Gość Pani racja_____20
No dobra, niech będzie. Właściwie to nic nie wiem o Waszym związku. Może on naprawdę dostrzega w Tobie inne wartości (poza sprawnością seksualną), a o dziecku już w ogóle się nie wypowiadam, bo to tym bardziej nie moja sprawa. Szerze życzę powodzenia. Mam nadzieję, że nr 8 będzie nr ostatnim.

Gość klocia srocia
To moze bys opisala czym sie roznily fiuty tych osmiu. bo na serio to chyba ich nie bralas, tylko fiut pierwszy, fiut drugi itd.

Gość ramzes78
jak spała z wieloma to ma przynajmniej doświadczenie i może ktoś z was na nią trafi to zrobi mu dobrze,jak nawet żona nie da rady.........