Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale to już byLO__

pieprzony los! czemu wszyscy mnie rania?

Polecane posty

Gość ale to już byLO__

poznalam go, wylecyl mnie z mojej pierwszej milosci za ktora wzdychalam 4 lata, byl cudowny... dzis wiem ze moja pierwsza milosc niezrobila mi krzywdy, po prostu mnie nie kochal, za to moje cudowne lekarstwo zrujnowalo mi psychike, oszukalo, odarlo z uczuc chyba lepiej by bylo gdybysmy sie nigdy nie poznali

Heh, mam to samo.. Cierpiałam przez jednego faceta, który wodził mnie troszkę za nos. Poznałam innego, ten ciągle mi powtarzał, jaka jestem świetna, cudowna i jak mogłam w ogóle zwrócić uwagę na tamtego frajera.. Tymczasem frajer mnie nie kochał, ale też nie obiecywał gruszek na wierzbie. Ten, który mnie wyleczył z \"frajera\", skrzywdził..

Gość dokładnie to samo przeszłam
tacy "ratownicy" są najgorsi :(

Gość vjknn
MNie moj wyleczył z Frajera, którym okazał sie moj były, a jestem z nim szczesliwsza niz z pierwszy i mam nadzieje ze sie to nie zmieni!! POwodzonka zycze laseczki ;)

Gość ududpi
no taa jasne.. znam takie zabujane jak cholera a fochy wala i udaje ze je facet jebie... a potem pretensje ze nie chce biegac jak mu każą

no to fajnie ze znasz, ale MNIE nie znasz. ja mam kolezanki, ktore na opisach na gg wypisuja: kochanie ; ** a potem mowia mi czy komus innemu, ze maja na swojego faceta wyjebane. ale to nie ja i nie mieszaj gowna z blotem ok? bo gowno o mnie wiesz