Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszu84

Zdradzila mnie..

Polecane posty

Gość Tomaszu84

Dziś dowiedziałem się ze moja dziewczyna mnie zdradziła, od 3 lat byliśmy paro nigdy nie mięliśmy żadnych konfliktów itd. Na urodzinach koleżanki wypiła za dużo no i przespała się z nieznanym kolesiem dowiedziałem się o tym nie od niej tylko od jej koleżanki, Jak zapytałem się czy to prawda rozpłakała się i błagała mnie o przebaczenie. I teraz sam nie wiem ,wybaczyć czy nie w tym roku chciałem się jej oświadczyć ale teraz to już sam nie wiem…

Gość maggieee
bardzo mi przykro, ciezka sytuacja...ale decyzje musisz podjąc ty , najlepeij wiesz co czujesz

Gość Malwina1.1.1.1.1
Wspolczuje, bycie zdradzonym to trauma. Tego nie da sie zrozumiec. Nawet jak wybaczysz, to zawsze bedziesz o tym pamietal. Lepiej uloz sobie zycie z\\ kims uczciwym. Powodzenia

Gość wybacz wybacz

Gość wyacz wybacz
wam facetom zawsze sie daje szanse i tak ja spierdolicie .

Gość Tomaszu84
Ale to nie jest takie łatwe kocham ja ale jakoś nie mogę jej już ufać a związki przecież opierają się na zaufaniu

Gość allllllllllllllla
no jeśli alkohol to wytłumaczenie....Zdrada zawsze będzie za tobą chodzić.Przemyśl ten związek.

Gość eads
a jak ty bys sie rozpil to pewnie zrobilbys to samo..

Gość Helunia ze Szprotawy
dupa jasiu

Gość Tomaszu84
No ja byłem już nie raz pijany ale nigdy nawet słowem jej nie zdradziłem poważnie nie wiem co robić czy ktoś z was był w podobnej sytuacji?

Gość Denn
Racja!Jakby nie chciała to by nie zrobiła.A po co tyle piła to jej decyzja.

Gość dom-min
ten zwiazek nie przetrwa, moze jej wybaczysz ale sam sobie bedziesz wmawial ze wszystko jest ok a tak naprawde bedziesz strasznie cierpial, dales jej druga szanse i w ogole... ale z drugiej strony niegdy z Twojej glowy nie wyjdzie Ci ta zdrada i niczym jej juz nie przytlumisz az kiedys w kocu wybuchniasz i postanowiesz skonczyc ten zwiazek

Gość Stokrotka28
Wybacz jej. Ona nie chciała a teraz żałuje:(

Gość Denn
Współczuje!Zmarnowałeś 3 lata,bo żeby to było wcześniej to byś wiedział,że to nie ta,ale po takim czasie.

Gość pauiiiniusiaa
chyba sam nie jesteś/byłeś święty skoro tak spokojnie do tego podchodzisz i wręcz ZASTANAWIASZ SIĘ czy aby nie wybaczyć. Zdradziła=nie kocha. Koniec i kropka! Tam gdzie jest miłość nie ma zdrady,nieuczciwości, niewierności.. etc.

jak sie czujesz na silach byc z kims kto się puścił to powodzenia^^ ja w cuda nie wierze, ale za to w ludzi wierze, wiec podsumowujac wierze, ze jak chcesz to ci sie uda^^

Gość Tomaszu84
Po prostu szkoda mi tego związku byliśmy przykładową parą, do dziś dał bym se za nią rękę uciąć i jak teraz to widzę chodził bym bez ręki. Z jednej strony jestem sfrustrowany i z miło chęcią komuś bym teraz przywalił żeby wyżyć się i zapomnieć. Z 2 strony czuje ze to już koniec i jakoś nie może to do mnie dojść.

dobra nieważne nie bede cie juz dzis dobijac, ze z takim podejsciem nigdy sobie z nikim szczesliwego zycia nie ulozysz bo pewnie i tak jestes w kiepskim stanie. wiem jakie to uczucie mieć dosyc bycia z kims, a jednoczesnie bac sie rozstania. penis do góry czas pokaże.

Gość Tomaszu84
po prostu zawsze byliśmy ze tak powiem wzorem, tz szczęśliwi praktycznie zero kłótni zero stresu

nie martw sie moj ojciec bedzie mial piate dziecko zajebiste zycie jest ja juz mam dosyc uczenia sie ja chce do spoleczenstwa dusz dlaczego ktos mnie wrzucil na tak gleboka wode eh...

Gość Tomaszu84
Znaczy się mam rozumieć żeby se już odpuścić?

nie nie rozum tego tak^^ po prostu poczuj czego chcesz

Gość Denn
I jak tu komuś ufać?nie martwić się,idzie tylko na impreze itd,a pozniej.Przepraszam,daj mi drugą szanse.Po co sie wiazac skoro komus to nie odpowiada?Bo to modne,czy jak?Już drugi raz jej nie zaufasz,więc przewróć stonę w życiu i zapomnij.Ona sama wybrała.

Gość tak szczerze
moja kumpela przebaczyla swojemu facetowi.sama powiedziala,ze on wtedy sie zagubil,nie wiedzial co robi...teraz sa przykladowa para...nie ma reguly..sam musisz wiedziec... ja uwazam,ze skoro pod wplywem alkoholu,to nie do konca tego chciala,glupi impuls.mi sie tez kiedys zdarzylo tak pocalowac..ale potem mialam takiego moralniaka,ze juz nidgy sie nawet do innego nie zblize.mi to pomoglo byc bardziej uczciwa,bo rano jak pomyslalam co moge stracic,to az sie slabo zrobilo,ze taka glupia...ale naprawde nie pamietam nawet kjto zaczal

ale pesymiści z was:P a moze on jej obiecal w innym zyciu ze bedzie przy niej trwał i teraz nie ma wyboru? haha ale by bylo wesolo^^

Gość Tomaszu84
chyba macie racje... dzieki za wypoiwiedzi hmm czas chyba siegnac do barku i se troche wypic pozdrawiam

intryguje mnie ten przykladowy zwiazek. w sensie takie zdjecie by do tego pasowalo: ona odkurza, a on pije piwsko na kanapie i podpisane "przykladowy zwiazek" czy co?

Gość jestem słownikiem
Mówi się przykładną parą, nie przykładową. :O Słownik nie gryzie. :P