Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukumba czara rara

kto zna angielski?

Polecane posty

Gość kukumba czara rara

Mam do was prośbę..znam angielski ale tylko troche, a chcialabym cos przetłumaczyć..jesli mi pomozece bede wdzięczna:) Początek troche umiem, a tego czego nie miem to napisze: Wczoraj graliście koncert w ....(tu sobie wpisze miejscowość). Bardzo mi się podobało, gracie świetnie! Byłam w zielonej koszulce razem z 2 koleżankami, chyba pamiętacie nas? Pozdrawiam cały zespół a w szczególności wokaliste i gitarzyste :)

Gość kukumba czara rara
ktos pomoze? :)

Gość kukumba czara rara
nie tomorow tylko now:D please

Gość no przeciez
po kiego chcesz rozpoczynac znajomosc jak prostych zdan po angielsku ulozyc nie potrafisz ?

Gość kukumba czara rara
to nie jest dokładnie tak że zaczynam znajomość:P to ma być tylko jeden email i tyle. koniec kropka, nie mam zamiaru brnąć w tą znajomość głębiej. Zagadali do mnie i na żywo jakos sie tam dogadaliśmy, i pomyslalam tylko zeby napsiac im wiadomosc to bedzie im miło i tyle :)

Gość kukumba czara rara
moze jakso bym sobie poradzila z tym pisaniem ale nie wiem nigdy jakich czasów mam uzyć co i jak:/

Gość mala strzala
yesterday you've been playing a concert in.... I really enjoyed it! Your music is great! I was in green t-shirt with my two friends, you probably remember us, right?! Greeting to all of You, especially for the vocalist and guitarist:) nie obiecuje ze z gramatyka wszystko git, to tak 5 przez 10.

Gość mala strzala
*greetingS

Gość samiku
Mala strzala jak masz walić takie byki to się może nie produkuj, co?

Gość mala strzala
samiku geniuszu to sam przetlumacz cwaniaczku

Gość samiku
yesterday you've been playing a concert in.... Yesterday i present perfect continuous, wyborne I was in green t-shirt o przedimkach słyszałaś????

Gość samiku
Tak trzymać mala strzalam mistrzymi intelektu. zawsze mnie tylko zastanawia, czemu do pomocy rwą się osoby których angielski jest na poziomie Kali chcieć. To taki sposób samodowartościowania się?

Gość mala strzala
wybacz kurwa staram sie pomoc a ty zamiast saczyc jad to sam pomoz kolezance i wszystko bedzie idealnie:) skoro juz sie wysilasz zeby szczuc wszystkich dookola i poprawiac czyjes bledy to przetlumaczenie tego bedzie jak pestka prawda? nie rozumiem ludzi, bez kitu, z kazdym dniem utwierdzam sie w tym przekonaniu, i wciaz nie moge sie nadziwic skad w ludziach tyle jadU!

Gość anglistka xxxx
mala strzala: troche krytyki wzgledem siebie...Nie mozna uzywac czasy present perfect,ty nawet uzylas present perfect continuous kiedy podajesz konkretny moment w przeszlosci.nalezy uzyc past simple ,badz past continuous jezeli bedziemy chcieli zaznaczyc dlugos trwania czynnosci.Nie powinnas "pomagac",bo wprowadzasz ludzi w blad.Byk na byku.Moi uczniowie,ktorzy maja 11 lat,nie zrobiliby tylu bledow.Potraktuj to jako pomoc i same wez sie do pracy oto tlumaczenie You played a concert in.....I really enjoyed it! You are great! I was with my two friends.I was the one wearing a green T-shirt.You remember us,don't you? Greetings to the whole band,especially to the front man and the guitarist. Zmienilam troche zdanie "bylam w zielonej koszulce z dwoma kolezankami",po polsku nawet to stylistycznie nie jest.Brzmi tak,jakbys Ty i 2 kolezanki byly w jednej koszulce.Napisalam"bylam z dwoma kolezankami,ja mialam zielona koszulke"

Gość zulugulu
anglistka xxxx - doskonałe tłumaczenie, pozdrawiam!

Gość sałata
a tak ogólnie to nie dwoma koleżankami, a dwiema. wybaczcie, nie mogłam tego zdzierżyć :D