Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O_N_27

Randka z dziewczyną i bardzo niemiła niespodzianka

Polecane posty

Byłem wczoraj na randce. Dziewczyna bardzo ładna, seksowna, zgrabna, jak się okazało nawet niegłupia. Ale jedna rzecz bardzo mnie zaskoczyła i spowodowała, że nie mam ochoty na kontynuowanie znajomości. Tak jej śmierdziało z ust, że nie dało się po prostu wysiedzieć. Naprawdę dziwna sprawa, bo nigdy mnie jeszcze coś takiego nie spotkało. A smród był naprawdę nie do zniesienia. Straciłem wszelką ochotę na podrywanie jej już po 10 minutach... Piszę to żebyście kobiety zwracały uwagę na takie sprawy, bo można w jednej chwili zrazić do siebie drugą osobę.

to nie jest kwestia higieny tylko problemow zdrowotnych, przeciez napisales, ze zadbana itd to o higiene jamy ustnej nie dbalaby? przeciez to jedna z gl rzeczy o ktore sie dba.. to taki problem, ze przy wielkim stresie zoladek zaczyna produkowac niemily zapach.. I nie mozna z tym po prostu nic zrobic.. Znaczy mozna, trzeb zaczac uwazac na to co sie je.. moj facet od czasu do czasu pali i tez ma nieprzyjemny zapach z ust jakby jadl przed momentem tunczyka.. doslownie! ale mi tam juz to dawno nie przeszkadza;)

właśnie może mieć problem z żołądkiem lub jelitami.. skoro twierdzisz że jej tak bardzo smierdziało z ust, narmalnie przecież gdyby nawet nie umyła zębów to by jej aż tak chyba nieśmierdziało.

do autora topiku A skąd wiesz że Tobie nie smierdzi z ust? Może tez ci smierdzi tylko inni boję się ci o tym powiedzieć

Gość teomea
moze miec problemy z żołądkiem i stąd ten zapach też znam jednego chlopaka fajny przystojny modnei sie ubiera a zapach z paszcy okrutny ale wiem ze coś sie leczył na żołądek, więc to raczej nie jest sprawa higieny jamu ustnej

Gość a ja tez
z zoladkiem albo moze ma jakiegos zepsutego zeba..gnijacego od srodka..ja tam mialam i wyrwaalam go i juz po smrodzie;)

Gość jacek1982
jak jej wali z ryja to daj se z nia spokoj

Gość mlllll
pewnie z tylka tez ostro jej wali, pewnie ma czeste gazy i z piczy jej moze tez troche bije.,,,,

Gość takie tam duperele...
No, cóż...śmierdząca sprawa :D