Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .knknm

CZY MOŻLIWE ŻEBY FACET NIE ZDRADZAŁ??????

Polecane posty

Gość .knknm

czy to mozliwe, zeby facet był zawsze wierny??? oni maja chyba zdrade we krwi!! mnie jak dotad nikt nie zdradził, ale tyle sie słyszy......

Według mnie, gdy facet kocha, jest odpowiedzialny i myśli tą główką na karku, a nie niżej, to nie zdradzi.

Gość tr6ghhr6th
Camp Nou ----> czemu tak uważasz? niech zgadne ktos cie zdradził feminizm rules;)

>> Camp Nou ----> czemu tak uważasz? niech zgadne ktos cie zdradził To była ironia :o >> feminizm rules Gardze feministkami :o

Gość tr6ghhr6th
Camp Nou ---->sorka i masz u mnie respekta:)

Gość ....kjgfdsdghnmbghbnvg
gdy kobieta mowi ze facet jej nie zdradza to sie osmiesza wszyscy zdradzaja godzac sie na zwiazek z facetem kobieta musi miec swiadomosc ze decyduje sie na bycie z kims gorszej kategorii, to prymitywne stworzenia i nie nalezy od nich wymagac wiernosci

>> godzac sie na zwiazek z facetem kobieta musi miec swiadomosc ze decyduje sie na bycie z kims gorszej kategorii, BUhahahhahahhahhahahahhaahahahahhahahahahhahaahhahahahaahahhaahahhahahahha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość tr6ghhr6th
....kjgfdsdghnmbghbnvg ------>ciebie to napewno każdy zdradził nedzna poczwaro,a kobiety to co nie zdradzają..... mąż dłużej w pracy,przybywa amant miłe słówko i nogi same sie rozchodzą......to won do klasztoru albo lezba zostań. :/

to nie jest smieszne tylko prawdziwe facet to dno, zwierze w ludzkiej postaci

no tak odzywaja sie juz te zakompleksione meskie pokraki

Gość yk7ykyk
tjaaaa, a kobieta to wur na sperme! szczegulnie taka jak ty;p

nie jestem worem na sperme jak twoja matka w przeciwientwie do twojej starej nie dopuszczam do siebie meskich pokrak o ptasim rozumie

Gość yk7ykyk
....kjgfdsdghnmbghbnvg malo smieszna prowokacja miesnej wkładki do łużka :p

Gość yk7ykyk
ty to dopuszczasz tylko swojego ojca nie :p

wlasnie o tym pisalam na lepszy zarcik cie nie stac? :D zalosne

Gość yk7ykyk
masz racje z tobą nie bede gadaŁ-żyj zamknięta w tym swoim świecie-DOWIDZENIA PANI. ....mam nadzieje że inne kobietki nie podzielają jej zdania :(

kobiety sa naiwne wiec niekoniecznie podziela moje zdanie ale wez czlowieku stan przed lustrem i powiedz czym bys byl gdyby nie twoj fiut..dla faceta wszystko kreci sie wokol sexu i tak bedzie do konca swiata...facet sluzy tylko do zapladniania do niczego wiecej na dluzsza mete nie nadaje do niczego

a tak na marginesie moj swiat jest wiekszy od twojego..dlatego jestes gorszy

Weźcie zajrzyjcie czasem do słownika, łÓżko kolego a nie łużko, z której gimnazjum jesteś? eh te wakacje..... Śmieszy mnie ktoś, kto mówi o worze na spermie, rzeczywiście powinien to swojej matce powiedzieć, by mu skórę przetrzepała porządnie. A faceci wcale wszyscy nie zdradzają. Myślę, że teraz proporcje się powoli zmieniają i kobiety coraz częściej to robią, choć nadal nie tak często jak faceci.

Gość facet123
do ....kjgfdsdghnmbghbnvg ciebie ktoś zdradził conie?

Gość Denn
Ja nigdy o tym nawet nie myślałem.Po to z kimś jestem.Mogę nie być i chodzić z każdą.Każdy ma wybór.

Gość facet123
do wyszłam z kąpieli koles walił byki jak może;) ale tamta sama zaczeła poniżanie facetów ale tego nie widzisz conie?

Koleś robi te byki chyba specjalnie, albo jest z jakiejś specjalnej szkoły (nie obrażając nikogo, kto do takiej chodzi). Faktycznie, ona zaczęła obrażać, ale jak zobaczyłam ten jego "wur na sperme! szczegulnie taka jak ty;p" to mnie szlak trafił. Ale widać, że dziewczynie jakiś facet sknocił życie, to po co mam jej dokopywać w waszej obronie. Brońce się sami, to też mają kobiety za Was robić?

Gość facet123
tjaaa na kobiete to nie naskoczysz ale na faceta nawet specjalnej troski to jaknajbardziej:(

Gość kaliguuulaaa
on nie zdradza tylko zmienia partnerkę.bo ma tak zakodowane w tej swojej czuprynie że żeby być dobrym samcem to musi duuużo mieć samic.do tego dochodzi jego ptaszek który ciągle chce być sprawdzany czy jeszcze działa .a czym starszy to mniej może i tak sprawdzają czy aby jeszcze da radę.a samiczki niewiele lepsze. przecież jak suka nie da...