Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym byc blondi

do dziewczyn z blondem na czuprynce

Polecane posty

sluchajcie laseczki. jestem ciemna brunetka... marze o blond wloskach,, jak ja mam je zrobic i czym ????

Gość agusiak 222
musisz być przygotowana na to że wyjdą rude ,chyba że znajdziesz dobrego fryzjera ,ale włosy na tym tez ucierpią bo zrobi Ci mocnym rozjaśniaczem ...

a jak by mi najpierw rozjasniaczem wzilea a po np 4 dniach farba blond to wtedy by bylo ok ??

Gość masz włosy ze stali
chyba nie, więc nawet jak zrobisz przerwę to i tak sie zniszczą jak masz bardzo ciemne włosy to blond nie będzie pasował do Twojej karnacji, daruj sobie więc eksperymenty blond można uzyskac z ciemnego blondu, jasnego brązu....ale farbowanie z kruczoczarnych na jasny blond to nieporozumienie, wyjdą kurczakowate albo rude i będą bardzo spalone i zniszczone

Gość glebowgryzarka
nie rób tego sama! lepiej zapłacić dobrej fryzjerce niż samemu sobie spalić włosy, a to co zostanie bedzie rudo-czerwono-zółte. ja jestem naturalna ciemna blondynka i nawet u mnie rozjasnienie jest problematyczne

Gość Marta....
Idz do fryzjera a on takim preparatem "sciagnie" ci ten kolor do jasniejszego,pozniej rozjasni i narzuci blond bedzie ok. wiem,bo jestem fryzjerka i tak wlasnie robie. inaczej wyjda ci rude,a co gordsza zolte! pzdr