Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greyness

Niechec do pracy. Zwlaszcza w poniedzialki...

Polecane posty

Gość greyness

Witam wszystkich pracujacych! Czy pomimo tego, ze macie zawod o jakim zawsze marzyliscie i robicie to co chcecie (niekoniecznie za wysoka pensje), to czy odczuwacie niechec do pracy?? Dopoki studiowalam - marzylam o pracy w zawodzie. Ale odkad pracuje - 2 lata, wydaje mi sie, ze z kazdym dniem, z kazdym tygodniem jest mi coraz ciezej... Najgorsze sa poniedzialki...Potem jakos leci. Moze moim problemem jest to, ze do konca nie wiem, co bede robic danego dnia? I jakos podswiadomie boje sie, ze czemus nie sprostam :( Czasami nawet brzuch mnie boli z nerwow w poniedzialek rano. Latem jest lepiej, najgorzej czuje sie, gdy wstaje sie w jesienne i zimowe poranki, gdy jest tak ciemno i nieprzyjemnie na dworze :( Heh... a moze tylko szukam problemow? Dodam, ze atmosfere w pracy mam bardzo mila. Niech ktos cos napisze :)

Gość ot i napisałem
Też tak czasami mam, boje się że pracy wydarzy sie jakaś ogromna awaria i ja temu nie podołam usiąde na środku i zacznę płakać :( i mnie wywalą. Wiem że to głupie i nie powinienem tak myśleć, ale wcześniej pracowałem w miejscu gdzie mogłem kogoś zawsze poprosić o pomoc jak sobie nie radziłem, a teraz jestem sam i czasem przychodzą wątpliwości

Gość greyness
Heh... z podobnego powodu boje sie szukac nowej pracy. W obecnej mam duzo pomocnych osob, ktore sluza rada i sa naprawde mili. Boje sie, ze w nowej pracy moge zostac calkiem sama, ale w koncu nie mozna sie ciagle czegos bac, bo czlowiek niczego nie osiagnie! Dzieki za odpowiedz OT I NAPISALEM ;) Powodzenia jutro :)

Gość stryrana
JA tak mam..... Bywa różnie...CHyba jeszcze w maju byłoło problemu. ok....ot, latało sie do pracy....dzień w dzień...i nie było problemu. Potem czerwiec. Sesja. Po pracy - zmęczona - a tu jeszcze sie trzeba uczyc.... koszmar...wiecznie niewyspana, wiecznie wszędzie spózniona.... Facet niby wszystko rozumiał i nawet chciał się jakoś "przystosować" z czestotliwościa spotkań, ale ja nie chciałam....chciałam mieć wszystko....i czas na naukę i spotkanie z nim...no...a jeszcze praca Przemęczenie, przemeczenie i jeszcze raz przemeczenie..... Teraz rano jak jade do pracy to chce mi się za przeproszeniem żygać. JAdę tym cholernym tramwajem. DZień w dzień..... codzień mijam te same budynki....tłok....bleeee..... W pracy niby spokój....okres wakacyjny, mało sie dzieje.... wiekszość dnia siedzę i nic nie robię..... czasem wyjdę z pół godziny później.... Żygać mi sie chce..... Na prawdę bywało gorzej w pracy, gorętsze okresy, nie miałąm czasu wypickawy i było ok... A teraz siedzę w necie po 8 godzin i narzekam.... a wrecz mam wstet do pracy....niedbrze mi sie robi na myśl o niej.... Potrzebuje urlopu

Gość greyness
O urlop... Po urlopie dopiero przezywam pojscie do pracy, mimo ze NIC ZLEGO MNIE TAM NIE CZEKA. A moze jestem za ambitna i boje sie problemow, ktorych tak naprawde nie bedzie? Styrana.. ja mam to samo uczucie: ci sami ludzie na przystanku, te same zle spojrzenia... Tez mam dosc, potrzebuje odmiany. Mam taki zawod, ze w sumie moglabym pracowac w domu, ale bardzo ciezko znalezc taka fuche, dobrze platna itp.... ale rownoczesnie boje sie, ze jak bede pracowac w domu, to strace zupelnie kontakt z ludzmi.. Ech.. bledne kolo...

Gość greyness
I jak tam "poniedzialkowcy"? :P

Gość nie cierpie poniedzialkow
moim problemem jest cos odwrotnego: to, ze zawsze wiem co bede robic :O I tak do emerytury :O Nic tylko sobie zyly podciac :O

Gość zworka
Ja w ogóle nie lubię swojej pracy :O

Gość greyness
Nikomu sie nie dogodzi. Jeden ma te same obowiazki - zle. Drugi - robi ciagle cos innego - zle :(

Gość greyness
Wiec jakie jest wyjscie z tej sytuacji (pomijam wygrana w TOTKA ;P )

Gość nie cierpie poniedzialkow
jedyne wyjscie to wygrana w totka :P

Gość greyness
Poniedzialek minal :) Coraz blizej do weekendu! :) :) :)

Gość greyness
Macie dzis duzo do roboty? Ja dosc duzo, wiec mam nadzieje, ze czas szybko minie.