Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Srelcia napisał:

Wiedziałeś że iskra ma cie za oblecha i mitomana?

5 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Tobie do wszystkiego luz póki ktoś daje Ci atencję i bawi. Nie jesteś w tym odosobniony oczywiście, to jest powszechne.

?

A ja cię kur tak lubiłem, a teraz się możesz ustawić za salowa. " Tamten" 😉

I żeby było jasne, ja do samej Eli jako znajomej z forum nic nie miałam, ponieważ nie jest osobą nieprzyjemną w obyciu, jest sympatyczna i nigdy mi nic złego nie zrobiła. Miałam coś do błędów które popełniała, zwłaszcza do głównego- tego że nie żałuje tych błędów. Wszystko się tu rozbija o to że ludzie są niesprawiedliwi i to boli. To jest jedna z trzech rzeczy których nie akceptuje w ludziach. A poza tym mam swój temperament i bywa że wychodzę z równowagi gdy mnie ktoś zapali i tak było dzisiaj- w sytuacji postu który nasuwał na myśl plotki na mój temat, a Malowany wprost nie powiedział jakie to zdjęcie było ( że w koszulce), tylko się jeszcze odgrażał że rozwinie ten temat. Słowo koszulka padło chyba dopiero po godzinie, najważniejsze było bronienie kumpeli i swojego ego, niż proste wyjaśnienie jednym zdaniem ze wspomnieniem koszulki.

Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał:

Mówią że nie bez powodu laski po 40 som nadal same nie wiem co z wami nie tak

Bo tak nakazuje Unia Europejska 😄

1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał:

Nie 

No to już wiesz.

Przed chwilą, Malowany napisał:

A ja cię kur tak lubiłem, a teraz się możesz ustawić za salowa. " Tamten" 😉

⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽🙏

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

I żeby było jasne, ja do samej Eli jako znajomej z forum nic nie miałam, ponieważ nie jest osobą nieprzyjemną w obyciu, jest sympatyczna i nigdy mi nic złego nie zrobiła. Miałam coś do błędów które popełniała, zwłaszcza do głównego- tego że nie żałuje tych błędów. Wszystko się tu rozbija o to że ludzie są niesprawiedliwi i to boli. To jest jedna z trzech rzeczy których nie akceptuje w ludziach. A poza tym mam swój temperament i bywa że wychodzę z równowagi gdy mnie ktoś zapali i tak było dzisiaj- w sytuacji postu który nasuwał na myśl plotki na mój temat, a Malowany wprost nie powiedział jakie to zdjęcie było ( że w koszulce), tylko się jeszcze odgrażał że rozwinie ten temat. Słowo koszulka padło chyba dopiero po godzinie, najważniejsze było bronienie kumpeli i swojego ego, niż proste wyjaśnienie jednym zdaniem ze wspomnieniem koszulki.

Rozgrzeszona. Jak zwykle niewiniątko 😄

1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał:

Nie mam nic do elki ale co 2 komentarz że jest łatwa i chùjowa xD

Kuriozum xd

Ciekawe, czy pod tą koszulką miała stanik, bo to też istotne dla śledztwa 🤔

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

I żeby było jasne, ja do samej Eli jako znajomej z forum nic nie miałam, ponieważ nie jest osobą nieprzyjemną w obyciu, jest sympatyczna i nigdy mi nic złego nie zrobiła. 

pisząc w co drugim poście że jestem łatwa i niewyżyta odniosłam inne wrażenie. 🙂

Przed chwilą, Srelcia napisał:

pisząc w co drugim poście że jestem łatwa i niewyżyta odniosłam inne wrażenie. 🙂

Toc to troll. Nawyzywa przez pół dnia a potem wysmaruje post licząc na litość idjotow.

• Haha 1

W końcu to była koszula, czy koszulka? Bo w portretach ładnie kobiety wychodzą w koszuli z nagimi piersiami :classic_love:

33 minuty temu, selkie napisał:

A ja palę Pall Malle 😎 Slimy jasnobłękitne, z włożoną kulką smakową, bez kulki nie tykam 😎 No dobra, nie palę, czasem popalam 😉 

Ty śmierdzielu! ... 

Też palę slimy i jednorazowe e-papierosy o smaku pomarańczy, limonki, truskawki itd. Slimy człowiek pociągnie 3 razy i zanim zacznie "śmierdzieć" już wypalony 🤣 Jednorazowe/zapachowe to już w ogóle inna bajka. 

Nie każdy kto pije alkohol jest alkoholikiem. Nie każdy palacz jest śmierdzielem. To głupie tłumaczenie jednak prawdy w tym sporo. Co innego wypalić paczkę tygodniowo, co innego 10 papierosów do jednej kawy... 

No i zawsze można zneutralizować "smród" slima używając trwałych/delikatnych perfum. Choćby T.M. Angel. Podkradasz je córce 🤫 więc wiesz, że pachną cały dzień 😜

4 minuty temu, Malowany napisał:

Widać to dokładnie, na twoim przykładzie z Reksiem. Zgadza się 😆

Niby co widać?

Jest moim znajomym od czterech lat zdaje się ( bo już tracę rachubę), znam dobrze jego zalety jak i wady, tolerujemy swoje wady nawzajem i cenimy za zalety. Pod pewnym względem jesteśmy do siebie bardzo podobni, pod innym względem totalnie inni, a mimo to potrafimy się porozumieć. Popełniłam błędy w stosunku do niego, wybaczył mi, udało się to naprawić, chociaż nie jest tak jak było na początku, ale bardzo cenię go za to że mimo, iż wiem jaką jest osobą, to dał mi drugą szansę. Zaskoczył mnie tym bardziej tutaj, niż ktokolwiek inny, bo po nim najmniej można było się tego spodziewać. Jest skomplikowanym facetem z problemami i popełniający błędy jak każdy czlowiek, ale dba o swoją rodzinę, ciężko pracuje i nie odpuszcza i jest szczery wobec siebie i innych, jak i ja. Nie musi mi wchodzić w doope, słodzić, zabawiać, ani wysyłać buzki, serduszka czy nudesy, jak Twoja koleżanka, żebyś kogoś  cenił i bronił zaciekle. A Ty o to wszystko masz ból doopy od samego początku. 

7 minut temu, BabkaBożaTak napisał:

Nie mam nic do elki ale co 2 komentarz że jest łatwa i chùjowa xD

Moja wada że jestem brutalnie szczera, jak i Ty;)

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Moja wada że jestem brutalnie szczera, jak i Ty;)

Nie porownuj się do mnie bo autentycznie mi to ubliża.

I musiałabym upasc na czoło żeby się płaszczyć przed takim odpadem jak kleks. To poniżej godności nawet elzbiety.

7 minut temu, Malowany napisał:

Rozgrzeszona. Jak zwykle niewiniątko 😄

W niemal niczyjej ocenie na kafe nie byłam i nie będę nigdy w porządku. Musiałabym wchodzić w doope i siedzieć cicho w tematach poważnych, ale to nie ja, wolę pozostać sobą za cenę bycia odrzuconą😏

1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał:

I musiałabym upasc na czoło żeby się płaszczyć przed takim odpadem jak kleks. To poniżej godności nawet elzbiety.

Po prostu go nie znasz na tyle co ja.

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Nie musi mi wchodzić w doope, słodzić, zabawiać, ani wysyłać buzki, serduszka czy nudesy, jak Twoja koleżanka, żebyś kogoś  cenił i bronił zaciekle. A Ty o to wszystko masz ból doopy od samego początku. 

A ty czasem o mnie nie masz bólu dupy? 

Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał:

Miłości ci brakuje więcej wiary w ludzi mniej przemyslawa

Tamto zdanie nie było ode mnie, tylko jak Cię tu widzą. Zresztą wiesz o tym co myślę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się