Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myssza

Mam za dużo wolnego czasu i nie potrafię się zorganizować..

Polecane posty

Gość mama małej misi
Ufff przeczytałam pierwsze wpisy i aż mi się włos zjeżył na głowie, skoczyłam do ostatniej str i uffffffffffffffff, masz kobieto jaja :D U nas jest tak, że maż mi musi wciskać kasę na coś nowego, bo ja mam straszne wyrzuty sumienia, że nie pracuję. W lumpie sobie kupię, ale jak mam kupić w sklepie to mam takie wyrzuty sumienia, ze ot wielka panna się znalazła i za czyjeś ciężko zarobione pieniądze będzie sobie bluzeczki kupowała...i wychodze ze sklepu :o Zrobiło mi się tak, ale wiem że jak znajdę ( w końcu chyba nie?) pracę to mi się odmieni. Wtyd taki, że mąż ma na swoje wydatki miesięcznie 100 zł... Dziecku nie odmówię, ale sobie to mi łatwiej, wiem że do czasu..

Gość myssza
Sytuacja finansowa jest u nas na średnim poziomie, no tylko zaczęło się coś dziać dziwnego z moim mężem od chwili gdy sam nas utrzymuje. On się strasznie niby wykańcza psychicznie, ze tylko on pracuje. Ja na razie nie widzę takiej możliwości, aby iść do pracy, nie teraz gdy nasza mała ma ponad pół roku. Czy wasi mężowie też źle się z tym czują, że tylko oni pracują na rodzinę?

mój też szczęśliwy nie jest, że sam pracuje ale dlatego, ze obawiał się czy starczy (trochę z tym przesadza :) )...chciał, abym wróciła do pracy po macierzyńskim ale nie wyobrażałam sobie takiej opcji i wracam jak mała będzie miała prawie rok.... myślę, że jak mężczyzna jest normalny to wszystko można uzgodnić i dojść do porozumienia....

Gość myssza
Szkoda tylko, że mój ukochany małżonek wraca z pracy tak późno. Bardzo lubię spedzac z nim czas, mamy zawsze razem tyle fajnych pomysłów i nigdy się razem nie nudzimy.

Gość myssza
Pogoda się poprawiła, wiec chyba nie będę zmuszona siedziec w domu i łapac chandrę..