Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta głupia głupia i ciągle glup

właśnie się dowiedziałam że mój chłopak ma dziewczynę

Polecane posty

Gość ta głupia głupia i ciągle glup

od 9 miesiecy. ona mieszka w innym miescie. powiedział mi to po miesiącu bardzo bliskiej znajomości. Codziennie smsy, telefony, maile, spotkania, wspólne wakacje. Oczywiście zdażył mi tez powiedzieć że mnie kocha, a ja głupia uwierzyłam :( jak posklejac złamane serduszko?

Bedziesz tkwic w jakims chorym trojkacie jak tego nie zakonczysz. Wiem,ze to ciezkie ale jesli on zdradza swoja dziewczyne z Toba, to Ciebie tez moze spokac taki los. Moze chlopak szybko sie nudzi i szuka wrazen, A co do tego ,ze ci powiedzial,ze Cie Kocha...no coz, czego to facei nie powiedza,zebysmy im zaufaly i poszly z nimi do lozka :|

Gość kochliczek
no to go kopnij w 4 litery bo gadac to on sobie moze."na płocie była napisane dupa,szedł facet pomacał i mu sie drzazga wbiła"

Gość ofe rma
no ale to nie byle facet skoro laski tak na niego lecą. może i cię w końcu rzuci ale i tak będziesz się przez jakiś czas czuła wyjątkowa. nie warto?

Gość serdeczny
rzuć Go. Nie dajmu tej satysfakcji. Niech się poczuje jak szmata! Bo jak szmata się zachował. Kopnij Go w dupe tak mocno że zapamięta Cię do końca życia. Na początku będzie trudno o nim zapomnieć..Ale czas leczy rany! Nie pozwól się tak traktować.

Gość ofe rma
szyderstwo jest ostatnią bronią bezsilnych. :P

co za dran :/ ale nie napisze Ci jak \"posklejac serducho\" bo sama jestem w podobnej sytuacji, a nawet mysle ze gorszej, chociaz to juz opinia subiektywna i nie wiem :/ jak narazie to siedze w oknie o 1 w nocy i pale kolejnego papierosa dygocac z zimna . ;(

Gość Był sobie facet
widze tylko jedno rozwiązanie - znajdź sobie nowego chłopaka, dookoła łazi pełno samotnych którzy tylko czekają na fajną dziewczyne