Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkocha kazdego

Bo jest paru ludzi..bo jest pare w zyciu dobrych chwil..

Polecane posty

Gość rozkocha kazdego

Bo jest pare zludzen ktore warto miec by zyc;) Do kafeteriuszy...ktore slowa piosenki Wam sie bardzo podobaja?Motywuja Was?Wzruszaja?Pocieszaja?Doluja?No i ktore da sie uzyc jako opis na gg...;) Jedne z moich ulubionych to te powyzej;D

Gość ToraTora....
Life is life? .... wiem - już "zjechane" :) ja akurat słucham "Penisa" Russosa - głos ładny, muzyka też, ale ani słowa nie rozumiem, więc nic nie mogę "zapodać"!!!! sorry :)

Gość
" Myślę że nie stalo się nic" , "easy rider przeszło mi przez głowę easy rider głupiec jednym słowem" a reszta zaleznie od tego jaka fajna piosenka mi się trafi...

Gość rozkocha kazdego
a i jeszcze mi sie podoba "If i'm dreaming Don't want to let it (hurt my feelings) But that's the past (i believe it) And i know that, time will health it " no i cala piosenka przy tym jest piekna;) Leona Lewis "Better in time"

Gość rozkocha kazdego
"Jeśli marzę.. Nie chcę pozwolić temu (zranić moje uczucia) Ale to jest przeszłość (wierzę w to) I wiem to, że czas to wyleczy " Oczywiscie ladniej to brzmi wg mnie po ang;)

"Zycie to zbior miejsc i ludzi, ktorzy nadaja sens czasom w ktorych zyjemy, naszym czasom" "Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia"

Gość poprawiamy samopoczucie
a slyszalam tez o tym braniu w aucie;) a mnie sie podoba" tylko zostań ze mną zawsze kochaj mnie..pokonamy ciemnosc, odnajdziemy dzien;)"

Gość Ponawiaczka
Znowu w życiu mi nie wyszło...

Gość rozkocha kazdego
up

Gość dgdg
jest wiele dobeych tekstów