Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryś1987

Pomocy!!! =

Polecane posty

Gość doswiadczona na maksa
tak ja mam pomysl! peeerdolnij se w leb!! jestes stooolejarzem i krzywdzisz dziewczyne ona potrzebuje dobrego yebaka, a nie dupka!

Gość koneserka
Damn. Jak to w ogóle jest możliwe? Jakie płacze, jaki strach? :| Jeśli Cie kocha to czego tu sie bac, i robic jakies dziwne akcje? Zmien laske!

Gość Ryś1987
Ja jej wcale nie chce zmieniac!! Bardzo ja kocham i.... jestem pewien ze ona mnie tez. Tym bardziej ze duzo razy mi to udowodnila. A uciekanie od problemu(zostawinie jej) nie rozwiaze go. Wiec ja bardziej pytalem o to jak np. inne dziewczyny w takich sytuacjach sobie radzily zeby jej bylo łatwiej. A rady typu "zostaw ja" czy "to jej problem, zmien laske na taka ktora to lubi" sa moim zdanie głupie. A co do moich ostatnich wypowiedzi.....znowu nic ;(

Gość Ryś1987
?

Gość -chlopak
Mysle, ze powinniscie na troche przestac probowac. Powiedz jej, ze to nie takie wazne, ze macie na to cale zycie.. mysle ze pare tygodni, moze miesiecy i ona sie rozluzni psychicznie w tym wzgledzie. Tak mialem z moja dziewczyna, tez bardzo sie bala. Po prostu.. stworz atmosfere luzu, zapomnijcie o tym.. Pewnie mozna tez inaczej, ale u mnie tak poskutkowalo.