Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironia losu...

Błagam o pomoc, ktos kto zna się na medycynie niech wejdzie

Polecane posty

Gość ironia losu...

Moja siostra jest w stanach n tańcach 7 dni w tyogodniu kilka godzin zasuwa na salach treningowych, pobyt planowała do końca września ale W zeszły piątek dostała gorączki, do tej pory ma kaszel i lekkie bóle stawów. dodatkowo wczoraj zaczął boleć brzuch, raczej kłójący tak przed 2 godziny .Po tym wszystkim z okolic intymnych zaczął wydobywać się dziwny zapach, bardzo nieprzyjemny i silny, Pomimo mycia nie może się go pozbyć. Ok południa pojawiło się zaczerwienienie w okolicy pępka i kostek, a wieczorem w okolicy biustu i pachwiny. Dodatkowo strasznie się poci, nic nie pomaga, Siostra nie ma apetytu i prawie nic nie pije, rano jak się budzi to ma spierzchnięte i wyschnięte usta, po umyciu skóra na rękach i tylko na rękach jest wyjątkowo pomarszczona, jakby kapała się w chlorze ok 2 godzin Niestety lekarz nie chcial mi udzielić porady, bo siostra musi przyjść sama, a ona w stanach nie jest ubezpieczona i za leczenie wiadomo ile sie buli. Czy ktoś może wie co to jest? Obiecałam się czegoś dowiedzieć, czy to jest coś groźnego i czy ma wracać do domu.

Gość no na błahostkę to nie wygląda
trzeba odżałować dolary i do lekarza, chyba zdrowie i życie jest najważniejsze :)

Gość ironia losu...
no raczej gdyby problemu z kasą nie było to by poszła, ale ja też nie mam tyle żeby jej przesłać...czy ktoś wie co to może być? tańszy będzie bilet powrotny niż to co wyda na lekarza

Gość ironia losu...
nikt nic nie wie :( ?