Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma32100

Bardzo prosze o pomoc z góry bardzo dziękuje

Polecane posty

Gość nieznajoma32100

Czy mogła by mi któraś z Was napisac jak mam zacząć brać tabletki regulon? są to moje pierwsze tabletki anty... Ginekolog powiedziała mi że mam wziąć pierwszą tabletke w tym dniumiesiączki kiedy będzie obfite krwawienie ale nie wiem od której tabletki zacząć :p prosze o pomoc pozdrawiam :)

Gość nieznajoma32100
czy mam zacząć je brac od tej pierwszej tabletki (start) czy jak?

Gość ulotka

Gość nieznajoma32100
tak wiem że ultoka ale ja wole prosto z mostu :D Prosze może mi ktoś napisać

Gość nieznajoma32100
a i jeszcze jedno po skończeniu brania pierwszego opakowania mam zrobić sobie przerwe 7 dni? i tak po każdym opakowaniu ?

Gość tak przerwa jest po kazdym
opakowaniu tabletek. 21 dni z tabletkami, 7 bez i tak dalej. Czasami gdy okres ma Ci wypaść w czasie w którym nie chciałabyś dostać go, np wyjazd gdzieś, to możesz nie robisz przerwy i od razu wziąć drugie opakowanie. Okresu wtedy nie będzie, ale możesz mieć w czasie drugiego opakowania plamienia. Po dwóch opakowaniach 7 dni przerwy. Ale takie przesuwanie okresu można robić po Twoim 3 opakowaniu dopiero i raz na jakiś czas.

Gość na ulotce jest prosto z mostu
napisane czytać umie?

Gość bzdury mozna bez przerwy
naukowcy udowodnili że tabletki można brać cały czas bez przerwy przerwy producent zaleca ze względu na: - psychiczne przyzwyczajenie kobiety do tego, że ma jakieś krwawienia (symulacja, że jest jak dawniej) - robiąc przerwy w ciągu roku można uzyskać efekt antykoncepcyjny mniejszą iloscią pigułek, a więc tańszym kosztem finansowym Mozna brac tabletki bez przerwy i nie mieć w ogóle krwawień tak jak to się dzieje w czasie normalnej ciąży.

Gość nieznajoma32100
wielkie dzięki!!!!!!!!! a i jeszcze jedno jak je brac? ginekolog powiedziała mi że mam zacząć je brać w tym dniu miesiączki kiedy wystąpi obfite krawienie pisałam wyżej ;p przypuścmy że ten dzień jest dzisiaj i co mam wziąść tą pierwszą tabletke (start) czy jakoś inaczej ?

Gość nieznajoma32100
prosze niech mi ktoś o tym napisze!

Gość bozeeeeeee
skoro start to nie meta! jak mozna zadawac takie durne pytania! poza tym ginekolog chyba powiedział jak brac wiec po co pytasz na tym głupim forum gdzie kazdy mówi coraz to durniejsze głupoty!!!