Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka z Krakowa

kiedy do szkoły rodzenia? i gdzie najlepiej w Krakowie?

Polecane posty

Gość mamuśka z Krakowa

Krakowianki pomóżcie mi:) gdzie najlepsza szkoła rodzenia w Krakowie? i kiedy powinnam sie zapisac! obecnie jestem w 18 tygodniu! dziekuje za pomoc

nie wiem gdzie najlepsza ja bylam raz :P na ujastku. najlepiej kolo 30 tygodnia się tam zapisywac. wiem ze w narutowicza jest tez szkola rodzenia ale tam są straszne terminy bo to malutka szkólka a na ujastku jest kilka grup. i jeszcze gdzies na alejach jest szkola rodzenia ale bardzo droga.

Gość mamuśka z Krakowa
dziekuje :) A JAK WRAZENIA Z JEDNYCH ZAJEC NA UJASTEK?

szczerze to ucieklam :( akuat bylo zwiedzanie szpitala. byla zima kolo 20 wiec ciemno buro szpital pusty i wielki... oprowadzali nas po sali porodowej a tam stal taki rozowy wielki fotel i pelno sprzetu... i wszystkie panie z brzuszkami chcialy dotknac prysznica i zobaczyc toalete... poczulam się dziwnie. ze jak zostane to sie bardziej przestrasze niz uspokoje i ze tak naprawde jest mi obojętne jak wyglada prysznic w slaoi porodowej... no i zwialam :D:D:D:D:D i dobrze zrobilam bo jak juz zaczelam rodzic to mimo ze w narutowicza jest identyczny fotel i w jeszcze glupszym kolorze- toaletowo zielony, to jakos mi to nie przeszkadzalo i wygladalo duzo mniej strasznie :D:D:D

ja polecam Siemiradzkiego. szkola miesci sie na alejach. platna 250 zl, zapisy z miech, dwa wczesniej, ale super zajecia.Fajne dziewczyny chodza. Wyklady ciekawe. Do tego dochodzi basen raz w tygodniu, super zajecia z aqua aerobiku.

w Narutowiczu tez jest szkola stekania, kosztuje 200 zl ale nie wiem czy w gre wchodzi tez basen. A same zajecia na basenie z 50 zl kosztuja.