Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy wszystkie takie

Czy seks jest dowodem czegokolwiek? Od 2 miesięcy spotykam się

Polecane posty

z pewną dziewczyną a ona juz od jakichs 2 tygodni nakłania mnie na seks. Zaznaczam, że nie jest to żaden związek. Jeszcze nic nie rozmawialiśmy na ten temat. Kiedy sobie rozmawiamy na różne sprawy z reguły schodzi na to, że ona chce seksu i jak jej nie dam to mnie zostawi. No to jakies chore jest. Spotykamy się jakieś 2 miesiące, pierwszy raz całowaliśmy się z miesiąc temu, a teraz seks bez żadnych deklaracji.

Gość pewnie jest
uzalezniona od seksu

Gość całkiem inna ja
łatwa dziewczyna:( ja bym odeszła, bo nic ciekawego

tylko ona przede mna miała jednego faceta przez dłuzy okres czasu

normalna laska, po co czekac tak dlugo?? lepiej sprawdzic faceta szybciej co tam potrafi w lozku, a jak jest beznadziejny to mozna go od razu zostawic bez zadnych uczuc, zobowiazan...

nie tylko mysle głowa a nie głowka

Gość dom wariatow...
po co zakladasz o tym temat? zerwij z nią i koniec jak ci cos nie pasi

kadzy normalny facet juz dawno by ja przelecial, a ty siedzisz na forum i sie pytasz co masz zrobic :D

Gość pewnie jest
normalny chłopak teraz chyba więkrzośc dziwczyn po takiej znajomości się seksii to jest chore

Skoro dziewcze chce sie dymać, to jaki masz z tym problem? :o Nie staje ci?

po raz drugi sie pytam : po co czekac?? do slubu moze zaczekajcie.. a potem rozwod bo sie nie dopasowaliscie..

bo mi na niej zleży, gdyby tak nie było to bym ją zostawil. Nigdy w takiej sytuacji nie byłem, dlatego pytam u źródła

to sie z nia przespij i zobacz jak sie wtedy bedzie zachowywac. co ci szkodzi?

Jesteś idiotą, tylko tyle można o tobie powiedzieć :o Dziewczyna marzy o tym, zeby poczuć bolca w dupie, a ten jakieś rozterki moralne przeżywa :o Ksiądz cie zabronił uprawiac seksu przed ślubem? :o

Gość pewnie jest
moze chce dorównać koleżankom przeciez teraz prawie wszystkie dziewczyny są uległe ten świat schodzi na psy...

a mim ty jestes żeby oceniac ludzi. Masz niezdrowy przerost ambicji nad treścia. Pieprzysz głupoty a wydaje ci się ze to jakieś złote mysli

ulegle??? :D :D :D czy jak laska chce isc do lozka z facetem to jest ulegla/? nie wydaje mi sie

nie chce żeby z tego wyszła przygodna znajomośc oparta na seksie jak wszystkie, które mialem do tej pory.

Gość fiu-fiu-fiiu
Pierwszy raz słyszę,że dziewczyna nalega na sex i grozi odejsciem. Jak zależy Ci na miłosci to ją olej, jak wolisz związek bez zobowiązań to z nia bądź ,tylko sie zabezpicz bo cholera ja wie z kim spała

Gość dom wariatow...
poza tym dla mnie ktos kto mowi, ze jak nie dostanie seksu to zostawi to ma cos z garem nie tak. ja bym na twoim miejscu poszukala sobie jakiejs wartosciowej dziewczyny, a nie zadawala się z taką. jak dla mnie jej bardziej zalezy na sexie niz na tobie. znalazla sobie fuck friend i sie cieszy pusta laska. jesli szukasz milosci to lepiej ją zostaw. i co ma niby znaczyc twoj nick??? nie, nie wszystkie są takie, wypraszam sobie.

>>Pieprzysz głupoty a wydaje ci się ze to jakieś złote mysli Na bank jesteś albo jakimś oazowcem, albo kryptopedałem :o

przeciez pisales ze nie miales takiej sytuacji nigdy... a moze ja pociagasz?

Gość bo ten świat porąbany jakiś
może dla niek związek to wyłącznie seks, bo tak wypada... Po ile macie lat? Dla mnie to dziwne jakieś zaczynać związek od seksu

a ja moge ci powiedzieć że na bank jestes ostatnim kretynem. spisuj te swoje złote mysli w zeszyciku, a nie na forum, gdzie ludzie poważnie wymieniuaja poglądy.

Gość dom wariatow...
"nie chce żeby z tego wyszła przygodna znajomośc oparta na seksie jak wszystkie, które mialem do tej pory." haha z tego widac, ze chyba jednak jestescie sibie warci. a ciebie szmaciarz, z niej tez, ale sie dobraliscie. zycze powodzenia

powiem tak: ja przespalam sie z facetem na pierwszym spotkaniu.. bylo super.. i teraz jestesmy malzenstwem :)

Gość dom wariatow...
Camp Nou -> nie wiem kim jestes ale hamuj się trochę, bo strasznie wulgarny/a jestes... to nie swiadczy dobrze o tobie. ja bym np. odrzucala od razu rady takiego chama i oszoloma jakim jestes...

>> gdzie ludzie poważnie wymieniuaja poglądy :D:D:D:D Rozwlił mnie tym tekstem :classic_cool: Słuchaj, mam prośbe, weź podeślij swoją dziewczyne do mine - dostanie to czego chce, a ty sobie dalej będziesz mógł "obdarzać ją uczucuiem" :o :classic_cool: