Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dlaczego kobiety przestajaaaa

Polecane posty

gotować sprzątać prac prasować a zwalają ten obowiązek na mężczyzn? Przecież od wieków jest tak ze to facet zarabia a kobieta prowadzi dom wykonując te czynności...

Gość Filuterna ja
spadaj łosiu do garów

Gość to też mój temat
znajdź taką której ten podział ról odpowiada i utrzymaj rodzinę sam na przyzwoitym poziomie....

Gość dlldldlllldld
Chyba cię pojebało, dupku. Mamy XXI wiek, kobiety też chodzą do pracy i też zarabiają na dom. To czemu mają tylko one tyrać na drugim etacie wieczorowo przy myciu podłóg i prasowaniu? Rusz dupę i weź się do roboty, nie ubędzie ci.

Gość bije swojego męza
a ja uwazam ze autor jest bardzo mądrym człowiekiem. Kobieta powinna zajmować sie domem :) a facet powinien przynosic do domu kupe kasiory :) to jest bardzo rozsądne i najlepsze rozwiązanie, jestem za

Gość polikup
jeżeli siedzą w domu ok, ale jeżeli pracuja zawodowo obowiazki powinny być dzielone

Gość Erds
"Chyba cię poj**ało, dupku. Mamy XXI wiek, kobiety też chodzą do pracy i też zarabiają na dom." powaznie? To czemu na innych watkach piszecie, ze to faceta obowiazek utrzymywac dom?

Gość polikup
kiedy pojawiaja się dzieci i tak wszystko spada na głowe kobiety

Gość bije swojego męza
utrzymywać= zarabiać na dom bo jak wiadomo utrzymanie domu w czystości to duze koszty :)

to normalne ze kobieta po pracy powinna posprzatac dom

Dajcie spokój, nie wiedzicie, że to jakiś masochista i się podnieca jak tu po nim tak wszyscy jadą :P Idź do kuchni, sprawdź czy mamusia już upichciła obiadek dla swojego pączusia :classic_cool:

Pięć ważnych rad dla mężczyzny: 1. To ważne, aby być z kobietą, która czasem coś ugotuje, a czasem posprząta w domu. 2. To ważne, aby być z kobietą, z którą czasem możesz się pośmiać. 3. To ważne, aby być z kobietą, której ufasz i która nigdy cię nie okłamie. 4. To ważne aby być z kobietą dobrą w łóżku, która ma ochotę być tam z tobą. 5. To ważne, bardzo, bardzo ważne, aby te cztery kobiety nie znały się nawzajem.

zamknij ryj suko i w yskakuj z kapieli po co wam praca jak i tak mniej zarabiacie od mężczyzny :)?

Gość kfoooo
bo to twoje więcej nie starczy nawet na waciki

i tak teraz ograniczacie sie do roli dziwki ktora 2 razy w tygodniu rochyli nogi i da sie poruchac i ja sie pytam po co takie pudlo trzymac w domu ?

"zamknij ryj suko i w yskakuj z kapieli po co wam praca jak i tak mniej zarabiacie od mężczyzny ?" Skieruj te przsycone szacunkiem słowa do swojej rodzicielki, która jak widać nawet "babskiej roboty" dobrze nie umiała wykonać i wychować porządnie swoje dziecko. Choć pewnie i tatuś powinien się zająć Twoim wychowaniem i przyłożyć czasem pasem.

"i tak teraz ograniczacie sie do roli dzi**i ktora 2 razy w tygodniu rochyli nogi i da sie poruchac i ja sie pytam po co takie pudlo trzymac w domu ?" nie no, ta Twoja matka to naprawdę dziwka... tzn dziwna kobieta

Gość dlldldlllldld
"powaznie? To czemu na innych watkach piszecie, ze to faceta obowiazek utrzymywac dom?" Kto to pisze? Panny z Polski B, bez studiów, perspektyw i zaplecza rodzinnego, które marzą o zamążpójściu jako o awansie społecznym. Mieszkam w wielkim mieście i wszystkie moje koleżanki pracują, a niektóre zarabiają nawet dużo więcej od mężów. Ja bym się nie dała nikomu utrzymywać, ale prać, sprzątać i gotować p połowie - jak najbardziej Coż, no ale niektórych nie stać na nic więcej w postaci gołodupczyni z pipidówki, której szczytem kariery jest mieć męża, dziecko i siedzieć w domu. Wtedy niech sprząta, jestem za, a jakże.

Gość dlldldlllldld
Głupiś zdziwiony jak nie wiem, ciekawe ile ty zarabiasz, matole. Żal cię musi ściskać, jak musisz zapieprzać, jak szefowa zagra. Tym bardziej, że zarabia trzy razy tyle co ty.

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
odpowiedź jest banalnie prosta -> bo faceci przestali wystarczająco zarabiać i oddawać cała kasę do dyspozycji zony ot co!

Gość zdziwonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ale ja chodzę jeszcze do gimnazjum suko i dostaje kieszonkowe od mamusi

Gość kfoooo
to poco te gadki o rozchylaniu nóg kazirodztwo i pedofilia

ano dlatego iż nie pozwalamy aby mężczyzna nas ograniczał :p Chcemy być samodzielne i nie uzalezniać się od " Pana i władcy " który łaskawie przyniesie wypłate . Miec własne pieniądze na swoje przyjemności i kaprysy .Chcemy Pokazać mężczyżnie , że kobieta i jej mozliwości są wieksze nizli tylko ..praczka ...sprzątaczka ..kucharka P:P:P:P Niegdyś kobiety trwały w chorych związkach właśnie ze względu na uzależnienie od męzczyzn ..nareszcie zrozumiały że one też potrafią :classic_cool: Masz racje mężczyźni zarabiają wiecej , brak równouprawnienia w zarobkach jest niesprawiedliwa :O Wykonujemy tą samą prace ( zazwyczaj lepiej :P) a nasze wynarodzenie jest mniejsze :( Jednak mylnym jest stwierdzeniem iż zawsze mężczyzna zarabia wiecej :D:D:P

teraz sa inne czasy ZACOFANCU. 21 wiek jesli nie zauwazyles. kobiety i mezczyzni pracuja. jest rownouprawnienie. po pracy facet pomaga kobiecie sprzatac. a co, najlepiej by bylo jak by legl pan i wladca na lozach a kobieta uslugiwala mimo ze tez jest po ciezkim dniu pracy zapomnij leniuchu!!!

Gość cxc
o! rownouprawnienie :D Czemu o rownouprawnieniu nie mowi sie w sytuacjach podrywu, itp? :classic_cool:

buehehe no jeszcze czego zarabiac i oddawac glupiej kurwie zonie cala kase nie no wypierdalac suki !!